Εκθεση Hi-End στην Λάρισα 9/12/07

Γ.CURE.ΔΗΜ

AVClub Enthusiast
21 June 2006
729
macedonia-thessalia
Κατόπιν προτροπής αρκετών φίλων και μετά απο την ευγενική προσφορά των κ.Ι.Πουτού και κ.Ι. Σακκή,της Exclusive Audio,αποφασίστηκε να γίνει έκθεση των προϊόντων της εταιρίας,στην Λάρισα,στίς 9/12/07,στο Imperial Hotel.Είστε όλοι προσκεκλειμένοι,θα χαρούμε πολύ να γνωριστούμε απο κοντά,θα περάσουμε εξαιρετικά,με αρκετές εκπλήξεις,διότι δεν θα είναι απλά μία έκθεση προϊόντων,θα υπάρχει ουσία και μεράκι.
ο
υπεύθυνος της εκθέσεως

Γραμμένος Δημήτρης

για όποια δευκρίνηση τηλ.6946353216

Μπράβο στο Δημήτρη και την Exclussive!

Να ασχολούμαστε και με τους φίλους του ήχου εκτός Αθήνας...

Μπράβο σας!
Πολύ καλή προτοβουλία, μακάρι να την ασπαστούν κι'άλλοι αντιπρόσωποι κάποια στιγμή!

Τα αδύνατα δυνατά θα κάνουμε να σας τιμήσουμε -bye-

Υ.Γ
Ελπίζω να μην υποστιριχθεί και πάλι πως αγωνιούμε να υφαρπάξουμε τα HiEndEvents 'δώ'πάν :flipout:

Δημήτρη Γ. εύχομαι καλή επιτυχία στην καινούργια αυτή προσπάθεια και φυσικά θα προσπαθήσω να παρευρεθώ.

Επειδή ξεχαστήκαμε και έφτασε αισίως η Παρασκευή,

για δηλώστε παρακαλώ συμμετοχές για να οργανώσουμε τη μετάβαση, τα φαγοπότια μας και τα σχετικά μας.

Θυμίζω πως οι ώρες λειτουργίας θα είναι από 08:00 εως 22:00, οπότε μπορούμε να ξεκινήσουμε το πρωί και ......

Επειδή ξεχαστήκαμε και έφτασε αισίως η Παρασκευή,

για δηλώστε παρακαλώ συμμετοχές για να οργανώσουμε τη μετάβαση, τα φαγοπότια μας και τα σχετικά μας.

Θυμίζω πως οι ώρες λειτουργίας θα είναι από 08:00 εως 22:00, οπότε μπορούμε να ξεκινήσουμε το πρωί και ......

παιδία μην ξεχάσετε να μου θυμήσετε..... για το φαγητό βεβαίως,κεμπάπ στην σούβλα αρνίσιο-πρόβειο μοναδικό στην Ελλάδα και παίδάκια αρνίσια-πρόβεια η σπεσιαλιτέ της Λάρισας,διότι το καλό hi-end τελειώνει με καλό και ποιοτικό φαγητό και πάντα «το καλό hi-end είναι το βαρύ hi-end» 63.2κιλά να το αφήσω;........

Να πάτε και να περάσετε καλά....
Εγώ το ΣΚ έχω υπηρεσία παιδονόμου....

Re: Απάντηση: Εκθεση Hi-End στην Λάρισα 9/12/07

Εγώ είμαι μέσα.

Να πάμε πουρνό-πουρνό, μετά να μασήξουμε κατιτίς, μετά φράππα και γυρισμό μετά.

Να μάθουμε καμιά πληροφορία από τους οργανωτές (διεύθυνση ξενοδοχείου κλπ κλπ).
Μετά τα Τέμπη περίπου στα 5km,έξοδος ευθεία όχι αριστερά ,για παλαιά εθνική Λάρισας-Αθηνών,περνάτε όλη την πόλη φτάνοντας στο Mediamarkt, δεξιά έξοδος για Τρίκαλα στα πρώτα φανάρια δεξιά η οδός Φαρσάλων 182, προχωράτε ευθεία στο αρισtερό σας χέρι το Imperial Hotel tel 2410687600