Ελάχιστη απόσταση θέασης για 46'' FULL HD

Προμη

New member
22 September 2007
18
Διαθέτω μέγιστη απόσταση θέασης 2,60μ και σε αυτήν την απόσταση αναρωτιέμαι αν μία 46''FULL HD t.v θα μου δημιουργήσει πρόβλημα ή θα ευχαριστηθώ χορταστική εικόνα. Η τηλεόραση προορίζεται για 70% τηλεοπτικό σήμα κανάλια (αυτό είναι που φοβάμαι σε αυτήν την απόσταση ,πώς θα δείχνει) 20% dvd ή br και 10% για pc games. Mένω Αθήνα σχέδον κέντρο(Παγκρατι) λογικά έχω καλό τηλεοπτικό σήμα. Παρακαλώ οι κάτοχοι 46'' ή 47''FULL HD t.v που είναι κοντά σε 2,60μ ή όποιος νομίζει οτι μπορεί να βοηθήσει εφόσον έχει τηλεοπτική εμπείρια μέσα στα πλαίσια που έχω αναφέρει ανωτέρω ας με διαφωτίσει διότι η γνώμη σας θα έχει ιδιαίτερη βαρύτητα ως προς το αν θα αναγκαστώ να πέσω σε ίντσες προς τα κάτω. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας....

Τηλεοπτικό σήμα σε 46άρα από τόσο κοντά δεν έχω δει, αλλά μάλλον εφιάλτης θα είναι. Έχω δει αρκετούς αγώνες σε 42άρα φίλου από τα 3 μέτρα περίπου και με κάλυπτε πλήρως σαν μέγεθος.

46άρα την θεωρώ μεγάλη για αυτή την απόσταση.
Εγώ κάθομαι στα 3 μέτρα και έχω 42άρα

Εγώ καμία φορά βλέπω 52" από τα 2,5 μέτρα!! Άμα θέλω βγάζω και τα γυαλιά τις μυωπίας και βλέπω το SD High Definition!!! :BDGBGDB55:
Συνήθως όμως 3,5 με 4 μέτρα είναι ΟΚ.

Το size maters αλλα απο τοσο κοντα και τηλεοπτικο σημα και σε 46 FullHD μαλλον με εφιαλτη θα μοιαζει .
Θα πρεπει να κανεις καποιους συμβιβασμους και στην περιπτωση σου ειναι αρκετοι μιας και θα παιζει φουλ αναλογικη τηλεφρικη.
Eτσι κι αλλοιως η τηλεφρικη τελειωμο δεν εχει οποτε αν παρεις την 46ρα μετα απο λιγο καιρο το συνηθιζεις οπως και με τους φορους .:flipout:

Δεν ξερω σε τι φραγκα θα κυμανθεις αλλα ιδανικη περιπτωση θα ηταν μια τοπ 40 -42 .
Αντιθετα στις 46 οταν θα βαζεις μεσα DVD η μπλουρεονια αργοτερα θα παιρνεις το αιμα σου πισω και μπορεις να βλεπεις το αναλογικο σε 4:3 με μαυρομπαρες για να μετριασεις το κακο , οποτε σκεψου το καλα:chinscratch:

Εγώ πάντως από τα 3 μέτρα θα βλέπω και ονειρεύομαι την 50άρα (ελάτε τώρα, ξέρετε ποια λιγουρεύομαι...)

Re: Απάντηση: Ελάχιστη απόσταση θέασης για 46'' FULL HD

Για ΗD ανετα μπορεις απο τα 2.5 μετρα να βλεπεις σε 46αρα χωρις προβλημα. Για DVD την θεωρω οριακη αποσταση ενω για τηλεοπτικο σημα η ΝΟVA (με τα χαλια που εχουν στην Ελλαδα) σιγουρα θα εχεις προβλημα.

Τελικά βλέπω οτι 46'' και 2.5μ απόσταση θέασης δεν πάνε μαζί μάλλον.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις:worshippy:

Re: Απάντηση: Ελάχιστη απόσταση θέασης για 46'' FULL HD

Τελικά βλέπω οτι 46'' και 2.5μ απόσταση θέασης δεν πάνε μαζί μάλλον.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις:worshippy:

τηλεοπτικο σημα και 46" δεν πανε μαζι-bye-

ολα τα υπολοιπα ειναι μια χαρα.