Ελεύθερο περιοχών;

komhst

Banned
23 August 2006
3,243
Νέα Σμύρνη
Ενδιαφέρομαι να πάρω το Marantz DV7001

http://www.marantz.com/new/index.cf...t=eu&bus=hf&prod_id=3667&series=comp&type=dvd

Αλλά επειδή έχω πάρα πολλά DVDs περιοχής 1 θα ήθελα να μου πει αν ξέρει κανείς στα σίγουρα αν γίνεται και πώς γινεται ελεύθερο περιοχών αυτό το μηχάνημα. Μην κρεμαστούμε... ;)

Απάντηση: Re: Ελεύθερο περιοχών;

Εχω το DV6001 και το έχω κάνει ...
Αρα μάλλον είσαι ΟΚ
(αφού το δικό μου ήταν ίδιο με το DV4001 και το DV3001) !

Ναι; Για πες και πώς τό έκανες;

Μήπως θυμάται κανείς το link σε ένα site που είχε κυκλοφορήσει στο παρελθόν εδώ μέσα, με όλα τα DVD (ακόμα και τις ποιό απίθανες μάρκες) αν δέχονται σπάσιμο και πως;

Μήπως το έχει φυλάξει κάποιος αυτό το link;

www.videohelp.com και πας εκεί που λέει DVD hacks, βάζεις μοντέλο και το βρίσκεις.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στα Marantz, ακυρώνεται η εγγύηση εάν ξεκλειδωθούν.
Η ευθύνη δική σας.

Ευχαριστώ πολύ. Ναί αυτό ήταν το site που έψαχνα. Βρήκα και το μοντέλο. Εντάξει ξεκλειδώνει εύκολα με τον ίδιο τρόπο που ξεκελιδώνουν και όλα τα άλλα κινέζικα.

Οσον αφορά την εγγύηση εντάξει δεν τρέχει τίποτα, αφού όλα αυτά τα πράγματα είναι προγραμματισμένα να χαλάνε αφού λήξει η εγγύηση.

Πάντως πιστεύω ότι μπορείς να το ξανακλειδώσεις αν θέλεις.
Δηλαδή τα τέσσερα 9 και το 0 σημαίνει ότι το κάνουν ελεύθερο περιοχών.
Αρα τα τέσσερα 9 και το 2 το ξαναγυρνάνε σε περιοχή 2

Να 'σαι καλά.

Πριν ξέχασα να πω ότι η ευθύνη είναι δική σας μεν αλλά η ντροπή δική μου.:AFADF0:

Anyway, κι εγώ έχω ξεκλειδώσει πολλά DVD έτσι και δεν μου έπαθαν τίποτε. Απλά επειδή είναι εκτός προδιαγραφών, ακυρώνεται η εγγύηση.

Νομίζω ότι υπάρχει όριο στο πόσσες φορές κλειδώνει και ξεκλειδώνει αλλά δεν είμαι τεχνικός για να ξέρω λεπτομέρειες. Άστο εκεί στην περιοχή 0 που το έχεις και θα παίζει όλες τις περιοχές.

Περίπου έτσι ξεκλειδώνουν και τα Philips.

Δεν έχει σημασία η χώρα συναρμολόγησης, αλλά η τεχνολογία μέσα.

Καλές θεάσεις!