Ελληνες στο myspace...

10 October 2007
311
Limhamn-Sweden
...σαν συνεχεια του Ελληνικη Μουσικη
Βαλτε οτι βρητε απο κλασσικη, φανκ, τζαζ, προγκ(ολα τα δεντρα), φολκ, ρεγκυ και οτι ξεχναω τωρα. Αυστηρως απαγορευεται φτηνη μουσικη, πιστευω να γινομαι αντιληπτος με το τελευταιο!
Αρχιζω> http://www.myspace.com/thegenusloci

...σαν συνεχεια του Ελληνικη Μουσικη
Βαλτε οτι βρητε απο κλασσικη, φανκ, τζαζ, προγκ(ολα τα δεντρα), φολκ, ρεγκυ και οτι ξεχναω τωρα. Αυστηρως απαγορευεται φτηνη μουσικη, πιστευω να γινομαι αντιληπτος με το τελευταιο!
Αρχιζω> http://www.myspace.com/thegenusloci

Σόρρυ αλλά αν μιλάμε για Ελληνική Μουσική το παραπάνω δεν έχει καμμία σχέση.
Μίμηση δυτικότροπης τέχνης είναι.

Μουσική είναι.Ελληνική δεν είναι !!!

Απάντηση: Re: Ελληνες στο myspace...

Βρε ο άνρθωπος λέει έλληνες στο...

ναι αλλά ξεκινάει " σαν συνέχεια του Ελληνική Μουσική"

Το θρεντ αφορούσε στην Ελληνική Μουσική και 'γιατί δεν γράφουμε γι αυτήν' κλπ..:ernaehrung004:

Θα το κανω σαν τον προπροπροπροπαππου μου τον Αλεξανδρο.
ΒΓΑΛΤΕ ΕΚΤΟΣ το σαν συνεχεια του του Ελληνικη Μουσικη και γραφουμε για Ελληνες στο myspace!

Απάντηση: Re: Ελληνες στο myspace...

Θα το κανω σαν τον προπροπροπροπαππου μου τον Αλεξανδρο.
ΒΓΑΛΤΕ ΕΚΤΟΣ το σαν συνεχεια του του Ελληνικη Μουσικη και γραφουμε για Ελληνες στο myspace!

ΟK, Done !!:ernaehrung004:

..σαν συνέχεια της κουβέντας που κάναμε γιά την ελληνική μουσική....
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ και έλληνες μουσικούς....

Κυριε Γενικε, μετα απο 116 λεξεις καταληξαμε με κατανοητα Ελληνικα το τι ηθελα με το ποστ που ανοιξα! Skoal φιλοι μου....
Μονο εγω βρηκα εναν Ελληνα?

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!!
Το πλάκα πλάκα πήγαινε στο οτι μπορεί για κάποιους να μην είναι αναμενόμενο αλλά η μουσική κατηγορία του myspace βρίθει απο παρουσία Ελλήνων ( κι όχι μόνο καλλιτεχνών ).

Αααα, καταλαβα τωρα, απλα μερικες λεξεις εχουν αλλαξει λιγο νοημα στα χρονια που λοιπω.
Αν εισαι εσυ ο Aural τοτε συγχαρητηρια, η μουσικη και η ενορχηστρωση μου αρεσε πολυ, πολλα στυλ μπλεκονται με ενα ωραιο τροπο, απο Ανατολια και Βαλκανια μεχρι την μοντερνα Δυση!

Άννα με friends όπως οι Empyrium, In the Woods και Dead Can Dance φαίνονται άκρως ενδιαφέροντες...
Περιμένω να δω πότε θα κάνουν Release το πρώτο τους Album γιατί αυτό που άκουσα μου άρεσε πολύ!

Re: Απάντηση: Ελληνες στο myspace...

Άννα με friends όπως οι Empyrium, In the Woods και Dead Can Dance φαίνονται άκρως ενδιαφέροντες...
Περιμένω να δω πότε θα κάνουν Release το πρώτο τους Album γιατί αυτό που άκουσα μου άρεσε πολύ!

μιας και ανέφερες τους IN THE WOODS να κάνω και μια προταση στους μουσικόφιλους να ακούσουν (όσοι δεν το έχουν ήδη ακούσει) το
STRANGE IN STEREO....τα συναισθήματα που υπάρχουν εκεί μέσα δεν περιγράφονται,,,,,με τον πόνο να έχει νομίζω μια εξέχουσα θέση...