Ελληνικά - εν τη παλάμη.....

17 June 2006
25,428
Αθήνα
Από σήμερα το πρωί παίζει το νέο greek package το οποίο περιλαμβλάνει τα πάντα μέχρι και σορτάρισμα των επαφών στα ελληνικά (επιτέλους!) . Δεξιά βγαίνει η λίστα με ελληνικά γράμματα και τα ονόματα έχουν αυτόματα σορταριστεί.

Φυσικά as expected θα πρέπει να καταβάλετε 24,06 ευρώ (με το ΦΠΑ) για να σας αποσταλεί ο κωδικός για να ενεργοποιήσετε την εφαρμογή.

Επειδή είναι μεγάλη η εφαρμογή μην το κάνετε με gprs σύνδεση.

Εγώ κατέθεσα με την τσίμπλα στο μάτι.....

Δεν έλεγε πουθενά. Δεν νομίζω.

Αυτό που δεν μου άρεσε δουλεύοντάς τα, είναι ότι άρχισαν τα κρασαρίσματα πάλι... τα οποία 10000% οφείλονται στα ελληνικά. Τόσες μέρες χωρίς ελληνικά ήταν τζάμι.

Στο myphone διάβασα ότι κάθε χρόνο θα θέλουν ανανέωση...

Κοιτάω μια άλλη λύση που έχουν βρει στο iphone και επανέρχομαι σε λίγο...

Κάντε Update τον Mobile enchancer σε 2.0 από τα Updates και βάλτε το ρώσικο πληκτρολόγιο από το Rip Dev (Русская клавиатура)
Και μετά αυτό στο Mediaweb.
Το έγραψα μήπως δεν βρίσκετε την ρώσικη επιλογή.

Αν επιλέξετε να έχετε sms160 (Επιλογές πληκρολογίου) δεν θα έχετε μικρά γράμματα και θα έχετε πρόβλημα στην αναζήτηση επαφών. Αν το απανεργοποιείσετε θα δουλεύετε όπως πριν. No problem :antlers:

Μια χαρά εμένα μου φαίνονται...

Δεν θα είχα πρόβλημα να πληρώσω, αλλά το νταβανζιλίκι ανανέωση κάθε χρόνο δεν το γουστάρω. Όσο υπάρχουν εναλλακτικές θα πηγαίνω με τις εναλλακτικές... -bye-

to DEjavu τι ρολο παιζει

το οποιο δεν λεει να κατεβει ( Error Package download failed )

Last edited:
Αρχισαν τα bugs;

Μετά από δοκιμές, με το που ανοίγω εφαρμογή που να "σηκώνει" το πληκτρολόγιο, κλείνει με την μία (π.χ. notes, sms ). Αν ξετσεκάρω το ελληνικό πληκτρολόγιο, δουλεύουν μια χαρά.

Παιδιά όταν ζητάμε χρήματα, πρέπει και να παίζουν σωστά και να είναι δοκιμασμένα.

Έβαλα και εγώ τα Ελληνικά από το mediaweb και παίζει μια χαρα!! Θα ηθελα να μπορω να εχω τη μπαρα στις επαφες στα Ελληνικα - αυτο γινεται ή πρεπει να παμε στη λυση των Ελληνικων του greek-iphone;

Εγώ να κάνω μιά ερώτηση;
Αυτοί που αποφασίσανε ότι πρέπει να το χρεώνουνε και 24 μάλιστα, δεν είχαν την υποχρέωση να "πουλήσουν" κάτι που να δουλεύει;
Ή απλώς ψάχνουν για κορόιδα;
Άντε μην τα πάρω τώρα...

Πάντως εμένα το τηλέφωνο ανταποκρίνεται ακριβώς όπως την ημέρα που έληξαν τα ελληνικά. Κρασάρει οποιαδήποτε εφαρμογή χρησιμοποιεί πληκτρολόγιο!