Ενα ακομα διλλημα!!!!

• Φωτογραφική συνάντηση στην Αθήνα!

Αυτό το Σάββατο, στις δέκα το πρωϊ (10:00) στο Πάρκο Τρίτση. Λεπτομέρειες και συμμετοχές εδώ.

mmouz

New member
13 January 2008
2
Γεια και χαρα σε ολο το forum.
Χρονια πολλα και καλα σε ολους.
Ειμαι και εγω κοντα στην αγορα μιας τηλεορασης μεχρι 42'' και μεχρι 1000 το πολυ 1200 ευρω.Απο ότι εχω καταλαβει η Panasonic TH-42PX70E ειναι μια αρκετα καλη για τα λεφτα της.
Μηπως θα μπορουσατε να μου προτεινετε καποια εφαμιλλη ειτε LCD ειτε PLASMA σε αυτη την κατηγορια τιμης.
Κυριως θα χρησιμοποιηθει για NOVA και τηλεοπτικα (MΕGA ANT1 ET κτλ).
Αληθεια με την ακτινοβολια των PLASMA τι γινεται?
Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Ειμαι και εγω κοντα στην αγορα μιας τηλεορασης μεχρι 42'' και μεχρι 1000 το πολυ 1200 ευρω.Απο ότι εχω καταλαβει η Panasonic TH-42PX70E ειναι μια αρκετα καλη για τα λεφτα της.
Μηπως θα μπορουσατε να μου προτεινετε καποια εφαμιλλη ειτε LCD ειτε PLASMA σε αυτη την κατηγορια τιμης.
Κατά την γνώμη μου με αυτά τα λεφτά, ή την LCD Samsung LE-37M86BX που είναι και FULL HD αλλά 37' ή την Plasma Panasonic TH-42PX70E που είναι HD Ready αλλά κάνει φοβερό upscaling για σήμα 1080p.
Προσωπικά θα διάλεγα την Panasonic.

Απάντηση: Re: Ενα ακομα διλλημα!!!!

Κατά την γνώμη μου με αυτά τα λεφτά, ή την LCD Samsung LE-37M86BX που είναι και FULL HD αλλά 37' ή την Plasma Panasonic TH-42PX70E που είναι HD Ready αλλά κάνει φοβερό upscaling για σήμα 1080p.
Προσωπικά θα διάλεγα την Panasonic.

+1 -bye-

Με λίγο ψάξιμο στα thred θα βρεις πληθώρα απαντήσεων για όλα. Επιγραμματικά:

Το μέγεθος μετράει, επομένως 42ρα.
Σ' αυτά τα λεφτά και γι´αυτή τη χρήση οι plasma είναι η καλύτερη επιλογή.
Panasonic ΡΧ70 1090, ΡΧ 7 900, Sumsung C96 1100, όλα στο ΠΛΑΙΣΙΟ. Σειρά (προσωπικής μου) προτίμησης 1 - 3 - 2.

Συμφωνω και εγω αλλα με αλλη σειρα.
δηλ 1 - 2 - 3
γιατι οι PX ειναι 100 Hz και για μενα παιζει μεγαλο ρολο στην εικονα-κινηση.

Παιδιά σας ευχαριστώ.
Τελικά μου φαίνεατι οτι θα καταλήξω στην PX70E