Ενα Blog αφιερωμενο στα παιδια

techie

AVClub Enthusiast
18 June 2006
1,131
Καλημερα

θα ηθελα να σας παρουσιασω μια σελιδα που φτιαξαμε αποκλειστικα για παιδια αλλα και με περιεχομενο για γονεις

περιμενω τα σχολια σας ειτε αισθητικης ειτε λειτουργικοτητας ειτε περιεχομενου καθως και τις προτασεις σας για την βελτιωση της

παρακαλω αν θελετε διαδωστε ωστε να κανουμε οσο το δυνατον περισσοτερα παιδια να χαμογελασουν εστω και λιγο

Τα Όνειρα της Νεφέλης

http://nefelisdreams.blogspot.com/

ευχαριστω

Να και κάτι ευχάριστο.Μπράβο σας πολύ καλή δουλειά.Θα το βάλω της κόρης μου μόλις την πάρω σε λίγο από το νηπιαγωγείο.Θα ξετρελαθεί.Μία πρόταση μου,αν δεν κάνω κάποιο λάθος,θα ήταν να έχει ήχο κάποια τραγουδάκια,μουσικούλα παιδική.Συγχαρητήρια και πάλι.

μπηκαν και μερικα παιχνιδια για τους μπαμπαδες και τις μαμαδες :)

Πολυ καλη προσπαθεια μπραβο.Η ανιψια μου θα ξετρελαθει!
Οι διδυμουλες μου ειναι ακομα πολυ μικρες για να το τιμησουν,αλλα σου ευχομαι να κρατησει πολλα πολλα χρονια ωστε να το προλαβουν κι αυτες :)
Ειναι φανερη η προτιμηση στο ροζ χρωματακι - ενα κλικ παραπανω-,αλλα οντας χαζομπαμπας 2 υπεροχων κοριτσιων σε δικαιολογω απολυτα!!!
Και παλι συγχαρητηρια για την προσπαθεια σας!

καλημερα

πειτε μας αν θελετε την γνωμη σας για το background

θα ηθελα επισης την αναλυση της οθονης σας και τον browser που χρησιμοποιητε

ευχαριστω

Με μία πρώτη ματιά φαίνεται πολύ καλό. Μόλις ασχοληθούν οι μικρές θα έχω περισσότερα να γράψω. Ούτως ή άλλως αξιέπαινη δημιουργία. Μπράβο σας

Re: Απάντηση: Ενα Blog αφιερωμενο στα παιδια

το προσπαθω για τραγουδακια μεσω dropbox,ελπιζω να μου κατσει

Καλημερα

θα ηθελα να σας παρουσιασω μια σελιδα που φτιαξαμε αποκλειστικα για παιδια αλλα και με περιεχομενο για γονεις

περιμενω τα σχολια σας ειτε αισθητικης ειτε λειτουργικοτητας ειτε περιεχομενου καθως και τις προτασεις σας για την βελτιωση της

παρακαλω αν θελετε διαδωστε ωστε να κανουμε οσο το δυνατον περισσοτερα παιδια να χαμογελασουν εστω και λιγο

Τα Όνειρα της Νεφέλης

http://nefelisdreams.blogspot.com/

ευχαριστω

Εξαιρετική προσπάθεια, συγχαρητήρια!!

προστεθηκε δυνατοτητα αναπαραγωγης μουσικης με playlists,προς το παρον υπαρχει μονο μια λιστα αλλα θα προστεθουν και αλλες αργοτερα,μπορειτε να το δοκιμασετε να μου πειτε αν παιζει κανονικα? υπαρχει ενα θεμα με chrome σε καποιους

πειτε μου αν θελετε με ποιον browser δεν σας παιζει

ευχαριστω

λοιπον μπηκε αλλος player ο οποιος παιζει σε ολους και παντου (αν δεν παιζει θα φαω το πληκτρολογιο και οχι μονο)

μπηκε κατηγορια κατασκευες

Με μια γρήγορη ματιά μου φάνηκε πολύ συμπαθητικό και κυρίως καλαίσθητο. Ευχαριστώ πολύ ως πατέρας!

Απάντηση: Re: Ενα Blog αφιερωμενο στα παιδια

λοιπον μπηκε αλλος player ο οποιος παιζει σε ολους και παντου (αν δεν παιζει θα φαω το πληκτρολογιο και οχι μονο)

μπηκε κατηγορια κατασκευες

οκ παίζει μια χαρά.Μην φας τίποτα χαχαχαχα.Ευχαριστούμε:SFGSFGSF:

Επειδη χρειαζομαι extra χωρο στο dropbox για να ανεβαζω υλικο για την σελιδα, οποιος δεν εχει και θελει να φτιαξει αν το κανει μεσω του παρακατω link θα κερδισει μαζι με μενα επιπλεον 250mb

ευχαριστω

http://db.tt/ELfqRALf