Ενδιαφέρουσες φωτογραφίες στο διαδίκτυο - Προτάσεις αξιόλογων φωτογράφων

Re: National Geographic

Δεν λέω ότι δεν είναι όμορφο το θέμα, πάντως σίγουρα στερείται πρωτοτυπίας.

Η πρώτη εκτέλεση του ίδιου θέματος (τουλάχιστον αυτή που έχω υπόψη μου και συμπεριλαμβάνεται στον τόμο με τις καλύτερες φωτογραφίες του περιοδικού) είχε δημοσιευτεί πριν σχεδόν 20 χρόνια (το 1989)

http://photography.nationalgeographic.com/photography/photographers/photographer-chris-johns.html

Μια Ματιά στο Έργο του William Mortensen

Καλημερα σε ολους...

δεν θα με δειτε συχνα σε αυτα τα λημερια, γιατι ο χρονος μου ξοδευεται σε αλλα πραγματα...

αλλα αυτη την φορα αξιζει να δειτε αυτη την δουλεια μου...

Μια Ματιά στο Έργο του William Mortensen (μέρος 1ο)

Μια Ματιά στο Έργο του William Mortensen (μέρος 2ο)

Re: Μια Ματιά στο Έργο του William Mortensen

Πολύ καλό άρθρο. Και ομολογώ ότι δεν τον γνώριζα τον κύριο Mortensen. Μπράβο!

Καλημέρα σε όλους και καλή Ανάσταση,

Πριν δύο μέρες ψιλοσέρφαρα στο ιντερνετ και ανακάλυψα ένα πολύ ενδιαφέρον site για φωτογραφίες και γενικότερα για θέματα τέχνης. Γνώρισα μάλιστα τον admin (αμερικάνοι είναι αλλά απότι κατάλαβα έχουν και κάποια σχέση με ελλάδα κάποιοι), και μου είπε ότι έχουν μόλις 5 μέρες που βγήκανε live με την τελική τους έκδοση. Το σημαντικό είναι ότι θα ξεκινήσουνε να έχουνε και υπηρεσίες πώλησης φωτογραφιών, υλικών κλπ χωρίς προμήθεια, και είναι όλα δωρεάν.
Όποιον τον ενδιαφέρει η διεύθυνση είναι : http://art-profiles.com

Re: Ενα ενδιαφέρον site τέχνης (και φωτογραφίας)

Μόνο που όταν κάνεις κλικ στα terms & conditions ανοίγει κενό παράθυρο... Ισως το φτιάξουν αργότερα. Προς το παρόν στάση αναμονής!

Απάντηση: Pripyat this March

Κορυφαία αναφορά!

Ένα παλιότερο φωτογραφικό άλμπουμ στο http://abandonedplaces.livejournal.com/1651741.html
Θα βρείτε γνώριμες περιοχές και κοινά θέματα μεταξύ των δύο συλλογών.

Ενώ ο τόπος έχει δανείσει το όνομα του και στο
S.T.A.L.K.E.R Call of Pripyat

Απάντηση: Pripyat this March

Ωραίο μέν αλλά το παράκανε με το HDR.
Yπερβολική η χρήση του, έχει πάρει μορφή μόδας τα τελευταία 2-3 χρόνια......HDR τα πάντα όλα! Έλεος.....

Re: Pripyat this March

παλια ηταν πιο ωραιο το site , τωρα εχει πεσει πολυ λογοκρισια εκει

πρόσφατα όμως έχει γίνει πόλος τουρισμού

Απάντηση: Re: Pripyat this March

ξέρετε τί είναι και πού είναι το Πρίπιατ, έτσι δεν είναι;

Kι όχι μόνο Βλάση! Γειτονική μου οικογένεια Ουκρανών είναι απο εκεί! Ευτυχώς δεν φέρουν τα σημάδια του γεγονότος....

Βρηκαμε παπα, να θαψουμε πεντεξι...To HDR πολυ κουραστικο.

Δεν το χρειαζονται οι συγκεκριμενες, ειναι υπερβολικο και κατα τη γνωμη μου καθιστα τις φωτογραφιες αχρηστες.

Re: Ενα ενδιαφέρον site τέχνης (και φωτογραφίας)

Εχουν φτιαχτεί όλα αυτά και προστεθεί πολλά άλλα. Το site αυτό κάνει αρκετά άλματα σχετικά με το χρονικό διάστημα που υπάρχει, και διαθέτει και πολλά δωρεάν εργαλεία για όσους έχουν έργα προς πώληση ή επίδειξη.
Περιέχει επίσης αρκετούς οδηγούς, όχι βέβαια όπως οι δικοί μας εδώ, αλλά δείχνει ότι κάνει μία σοβαρή προσπάθεια.

Πρέπει να το δείτε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited by a moderator: