Eγω καταρχην θα συμφωνησω με τον παραπανω που λεει οτι ο ενισχυτης σου ειναι πολυ αξιολογος, οποτε θα μπορουσες να μεινεις μ'αυτον μεχρι να καθιερωθουν τα HD formats.
O Yamaha 659 που αναφερθηκε επισης ειναι μια παρα πολυ καλη προταση, τον εγκατεστησα σε εναν φιλο και τα αποτελεσματα ηταν εντυπωσιακα.
Το ΤΗΧ περα απο την πιστοποιηση, που στις μερες μας μαλλον εμπορικο τρικ ειναι, ειδικα στην χαμηλη κατηγορια, στην ουσια ειναι ενα equalizer που "διορθωνει" τον ηχο σου. Φυσικα αυτη η διορθωση, αναλογα με τον χωρο σου, μπορει να απογειωνει το συστημα σου, μπορει να ειναι και για τα μπαζα.. Συμπερασμα?? Θεωρω οτι δεν χρειαζεται, αφου μεχρι σημερα, ολα τα DSP-equalizer τα ειχα στο off, με εξαιρεση βεβαια το Αudyssey, το οποιο κανει το κατι παραπανω. (δες και αλλα αρθρα εδω μεσα), αλλα πρεπει να ανεβεις στο χιλιαρικο.
Τελος, για το HDMI, οπως ανεφερα και σε αλλο thread, εχω συνδεδεμενα στις 2 ΗDMI in του Denon 3806 το Pioneer 696 και το HTPC μου, ενω απο την HDMIout του Denon φευγει το 12μετρο HDMI που παει στον προβολεα. Ολο αυτο μου εχει λυσει τα χερια, και η ποιοτητα ειναι εξαιρετικη, λογικο αλλωστε αφου ψηφιακο σημα ειναι που περναει χωρις καμια μετατροπη δεν υφισταται απωλειες. (και μην αρχισετε τωρα, μιλαω για φυσιολογικα ματια φυσιολογικων ανθρωπων

)