ενισχυτής & ηχεία και για σινεμά & μουσική

yiannakas

AVClub Addicted Member
28 September 2006
1,716
Γεια σας
Θέλω έναν ενισχυτή (γύρω στα 500 ευρώ) και ηχεία (γύρω στα 800) για να βλέπω και ταινίες και να είναι καλά για μουσική. Τι μου προετείνεται;

ευχαριστώ

Σε αυτή την κατηγορία τιμής είναι λίγο δύσκολο να τα έχεις όλα. Πάντως κατά τη γνώμη μου οι marantz έχουν αρκετά "γλυκό" ήχο και για μουσική. Όσο για ηχεία μάλλον θα ενδιαφέρεσαι για σετ 5.1, αλλά διευκρίνησε τι χώρο έχεις να καλύψεις και τι είδος μουσική ακούς. Όλο και κάποιες καλές προτάσεις θα υπάρχουν.....

Eχω τον Yamaha rx-v663 και είμαι πολύ ικανοποιημένος και στους δύο τομείς.

Τον συστήνω ανεπιφύλακτα, διαμαντάκι!

επειδή είμαι κι εγώ σε αναζήτηση ανάλογου σετ, για ηχεία σκέφτομαι τα roister emphasis 25 για μπροστινά, roister c5 κεντρικό , s5 περιφερειακά και το roister Pb-150 για subwoofer, που νομίζω είναι ένας καλός συνδιασμός κάτω από τα 800,00 . Ο χώρος μου είναι 50τμ, και νομίζω πως τον καλύπτουν.

Νομίζω ότι ο ΥΑΜΑΗΑ 663 και ο DΕΝΟΝ 1709 είναι πολύ καλές επιλογές ενισχυτή. Από ηχεία θα κοίταγα (άκουγα) τα MISSION Μ30 i με sub ΥΑΜΑΗΑ YST 515 ή τα ΤΑΝΝΟΥ ΗΤS 200.

Συμφωνω ως προς τα ηχεια διαφωνω στο sub με λιγα παραπανω το yst-515 αντε εαν δεν βγαινεις το yst-315 σε ηχεια ειναι value for money αυτα που προτεινει ο Σακης δεν νομιζω να υπαρχουν καλυτερα σε αυτα τα λεφτα

Για ενισχυτη αυτον ειναι οτι καλυτερο στα λεφτα που διαθετεις http://www.technikdirekt.de/main/de...SESSIONID=00000&landingCountry=gr&language=en
Εχω παρει απο αυτους τον 805 ειναι αψογοι και ηρθε με ups σε αψογη συσκευασια εαν εχεις ΑΦΜ για διακοινοτικες συναλλαγες γλυτωνεις και το ΦΠΑ

παίδες εγώ που είμαι άσχετος από ηχεία αλλά στο ψάξιμο για home cinema σε τιμές σαν τον φίλο yiannaka
έχω ενα κόλλημα και ψάχνω τα 2 μπρος ηχεία L-R να είναι 3 δρόμων και όχι 2...
(δεν έχω ιδέα τι σημαίνει αυτό- ένα γούφερ παραπάνω τι διαφορά κάνει -αλλά ακούγεται πολύ πιο χαι φιντελίστικο δεν είναι έτσι;)
Σε ηχεία 3 δρόμων τι έχετε να προτείνετε; υπάρχει καλό σε αυτά τα λεφτά;
και να είναι και εντυπωσιακό εμφανησιακά σαν τα yamaha suovo αν γίνεται;...
άιντε κάντε ένα μαγικό να μας βρείτε κάτι τέτοιο για το σαλόνι...

μόλις είδα σε διπλανό νήμα ότι προτείνονται τα monitor audio radius, με τιμή 540 3 δρόμων και αρκετά όμοργα...καλά ηχεία είναι όμως ξέρει κανείς;