επειδή και τα καλά πρέπει να ακούγονται που και που

kostas k

AVClub Addicted Member
19 June 2006
1,983
Μελίσσια
επειδή και τα καλά πρέπει να ακούγονται που και που:

είχα αγοράσει για τις 3 Σεπτ για το πρωινό δρομολόγιο Ηράκλειο - Πειραιά με την ΑΝΕΚ
  • δύο απλά εισητήρια (κατάστρωμα δηλαδή)
  • ένα εισητήριο αυτοκινήτου

πριν λίγο με πήρανε από ΑΝΕΚ και μου ανακοίνωσαν οτι το δρομολόγιο ακυρώθηκε, οπότε οι επιλογές που είχα ήταν
  • ακυρωση των εισητηρίων και επιστροφή των χρημάτων μου
  • αλλαγή των εισητηρίων για το βραδυνο δρομολόγιο

δεν χάρηκα φυσικά αλλά προκειμένου να ψάχνω με ΜΙΝΟΑΝ ή Blue Star τι εναλλακτικές είχα, επέλεξα το 2ο και προς έκλπηξη μου, μου είπαν ότι
  • δεν χρειάζεται να πάω κάπου να αλλάξω τα εισητηρία που έχω με νέα, αλλά με αυτά που ήδη έχω θα μπω στο βραδυνό δρομολόγιο
  • τα εισητήρια μου αναβαθμίστηκαν σε 1ης θέσης και μου έκλεισαν και 2κλινη καμπίνα χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση

θα προτειμούσα να μην άλλαζε το δρομολόγιο, αλλά με αυτή την χειρονομία κάθε άλλο παρά δυσαρεστημένος μπορώ να είμαι με την συγκεκριμένη εταιρία.

Ένα μπράβο της από εμένα.

H ανέκ προσπαθεί καιρό τώρα να μπεί στο Ηράκλειο δυναμικά αλλά πάντα είναι 1 2 σκάλες πίσω , και στα καράβια και στο σέρβις
Η δυναμική της μινωαν ήταν στην χροιά λαικής βάσης που διατηρούσε χρόνια σε συνδιασμό με τις προτόγνωρα για τα δεδομένα τα εδώ συνθήκες καθαριότητας πολυτέλειας ασφάλειας οργάνωσης ,, αυτο ξεβάψε ελαφρά
αλλα και πάλι κρατά τα σκήπτρα ,,
η διαφορά πιό παλία ήταν τεράστια !
τα μινωαν κυρίλα , τα ανέκ σκουπιδο-πλοια ,, παθών κάμποσες φορές ,,,

οι Ηρακλιώτες το ξέρουν το έργο καλύτερα ..

μονο που την πατησαν οι ηρακλειωτες και τους πηραν τα χαρτια για ενα κομματι ψωμι οι ιταλοι.

συντομα ακολουθη και η ανεκ...

το λαικης βασης εχει παει ακλαυτο...

http://www.capital.gr/xa/insiders.asp?s=%CC%C9%CD%CF%C1

δεν το γνώριζα,

κρίμα για άλλη μια φορά

Τα χειρότερα με τη ΜΙΝΟΑΝ είναι στη γραμμή της Ιταλίας που έχει μετονομάσει πλοία ο Ιταλός δικά του που καμία σχέση δεν έχουν με τα πλοία που έρχονται στο μυαλό μας όταν ακούμε ΜΙΝΟΑΝ και απογοητεύεσαι πλήρως όταν επιβιβαστείς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Ζeus Palace με το οποίο είχα ταξιδέψει από Ηγουμενίτσα προς Βενετία και δεν είχε σχεδόν τίποτα να κάνεις μέσα να περάσουν οι πολλές ώρες του ταξιδιού.

Στη δεκαετία του '90 Ηράκλειο πηγαιναν οι Μινωικές με το King Minos και το Καζατζακης σχεδόν ιδια πλοιά και η ΑΝΕΚ με το Καντια και το Ρεθυμνο.
Οι διαφορες ηταν η μερα με τη νύχτα οχι μονο σε ανέσεις αλλά και σε πλευση.
Της ΑΝΕΚ ακόμα και με προσθετα φλαπς στο πλάι με 5-6 μποφωρ ηταν ροντέο, με 9-10 που ειχα τυχει....ασυλληπτη κατασταση!!!
Παραυτα οταν ταξίδευα με την φίλη μου τότε κλείναμε ΑΝΕΚ Α θέση που είχε κανονικά κρεβάτια και μεγάλες καμπίνες στην ιδια τιμή με των Μινωικών τις κουκέτες (εκανε 50% στους φοιτητες, οι Μινωικές 30)
Ωραίο πλοίο αν και παλιό ηταν ο Βιντσεζος των Μινωικών που εφτανε από το Ηράκλειο μέχρι τη Θεσσαλονίκη.
Στο Ρεθυμνο πήγαινε η Πρεβελη και Χανια το ωραιοτερο και μεγαλύτερο πλοίο της εποχής, ο Βενιζέλος.
Τα νέα πλοια που εβαλαν περί του 2000 και οι δύο εταιρίες συν των μπλε είναι δεκαετίες μπροστα απο τα πρωτα της ΑΝΕΚ.
Εχω κάνει συνολικά πάνω απο 200 ταξίδια στο νησί με κανένα προβλημα.
Από τότε που αγοράστηκαν οι Μινωικές από την Grimaldi πάω μόνο με ΑΝΕΚ

το Καντια της Ανεκ εχει στο καταστρωμα κρεβατια... ηταν καλη καβατσα για τους φοιτητες. πληρωνες καταστρωμα και ειχες κρεβατι...

Παντως το χειρότερο ταξίδι που ειχα κάνει ηταν με το Μιλένα του Αγούδημου επιστροφη από Σαμο.
Επεσα κοιμηθηκα σαν σε λουνα παρκ και ξυπνησα σε ηρεμία....μας ειχαν ξαναγυρησει Βαθυ.
Τα νερα ηταν παντού μεσα στο σαλόνι, πάταγες και οι μοκέτες κανανε πλατς
Τα μποφωρ ειχαν κορυφες στα 11 και μας αναγκασανε να μεινουμε τρία βραδια...μεσα στο πλοίο δωρεαν.
Ηταν εμπειρία ξυπναγες επινες καφε στο σαλόνι εβγαινες από το πλοίο και ξεκίναγες την μερα σου, τελειωνοντας την εμπαινες πάλι στο πλοιο να κοιμηθείς.
Το Ικάριο αμα το πιασει... ο καβος του χρυσού και του μαλλιά είναι για παιδιά.
Τελικά εφυγα με αεροπλάνο.