Επιλογες του 2007

petros_m

Supreme Member
18 June 2006
8,207
Αλιμος
Kαλα, τις βαθμολογιες μην τις παιρνετε της μετρητης. Γενικα, τα 8αρια μου αρεσαν περισσοτερο απο τα 7αρια.

Τα 8αρια.

Radiohead-In Rainbows
Calla-Strength in numbers
Puscifer-V is for Vagina
Eddie Vedder-Into the Wild
Bruce Springsteen-Magic
Tord Gustavsen-Being there
lcd soundsystem - sound of silver
Michael Brecker - Pilgrimage
Radio Moscow - Radio Moscow

Τα 7αρια

Menomena - Friend and Foe
P.J.HARVEY-White Chalk
Maria Schneider Orchestra - Sky Blue
underworld-oblivion with bells
feist-the reminder
Foo Fighters- Echoes Silence Patience & Grace
Battles-Mirrored
Burial-Untrue
Arcade Fire-neon bible
Kings of Leon - Because of the times
blonde redhead-23
fall-Reformation Post TLC
Panda Bear-Person Pitch
UNKLE-war stories
Elvis Perkins - Ash Wednesday
Amy Winehouse-Back to black (τελη '06)
Nine Inch Nails-Year Zero
!!! - Myth takes

επιλαχοντα

ΑIR - Pocket symphony
Prince-planet earth

Last edited:
Tελικα απο οτι βλεπω και αυτη η χρονια δεν ειχε κανενα πολυ καλο δισκο

καποιοι καλοι υπηρξαν ...για μενα κανενας απο τους ανωθεν πανω απο 6

.

Γιατί βιάζεσαι ;
Σαν τις Χριστουγεννιάτικες βιτρίνες που αρχίζουν από τον Νοέμβριο το στόλισμα , θα καταντήσουμε . Τι θα γράφουμε τον Δεκέμβριο , ε ; :damnyou:

Με φαγατε μωρε! "Επιλογες" ειπαμε, οχι "η-απολυτη-λιστα-του-'07-και-μην-κοιτατε-πουθενα-αλλου!":furious3:

απλα καπια πολυ καλα albums του 2007, τα περισσότερα hip-hop:)

Blockhead-Uncle Tonys Coloring Book
prefuse73 - intergnums
Kidkanevil - Problems and Solutions
DJ Vadim-The Sound Catcher
Sa-Ra - The Hollywood Recordings
Senim Silla - The Name, The Motto, The Outcome
Supersoul - Plastic Rap
The Nextmen-This Was Supposed to Be the Future
Amon tobin - foley room
City Slick(Decay_and_Fluent)-The Antique Black/uncut raw-first toke
JAY DEE-THE DELICIOUS VINYL YEARS
Sixtoo - Jackals and Vipers in Envy Of Man
specifics-ii
P.J.HARVEY-White Chalk

συγουρα ειναι και αλλα που μου διαφευγουν τωρα

Τα καλυτερα του αθλητικογραφου Νίκου Παπαδογιάννη (ο αγαπημενος μου)

15. Siouxsie - Manta Ray
14. Lucinda Williams - West
13. Arctic Monkeys - Favourite Worst Nightmare
12. White Stripes - Icky Thump
11. UNKLE - War Stories
10. Amy MacDonald - This Is The Life
9. Klaxons - Myths Of The Near Future
8. Serj Tankian - Elect The Dead
7. Bjork - Volta
6. Grinderman - Grinderman
5. PJ Harvey - White Chalk
4. Tori Amos - American Doll Posse
3. Arcade Fire - Neon Bible
2. Radiohead - In Rainbows
1. Bruce Springsteen - Magic

α) Εμ , από αθλητικογράφο τι περιμένεις ;
β) η παραπάνω λίστα αποδεικνύει περίτρανα πόσο μακριά είμεθα ορισμένοι από τα μουσικά δρώμενα του σήμερα ( 10 / 15 δεν έχω δίσκο τους , ούτε και θα αποκτήσω μάλλον , 6 /15 δεν μου λένε τίποτα και ως ονόματα )
γ) η ανωτέρω λίστα αποδεικνύει το χάλι της σημερινής μουσικής σκηνής αφ' ενός και το χάλι των συντασσόντων λίστες . Ακου το Ματζικ Νο 1 !!!!

( Διαλέγετε και παίρνετε όποια απάντηση θέλετε . Ολες είναι σωστές )

και τα δικα μου των 3 τελευταιων ετων
. 2005
anthology_book.jpg

2006
RTEmagicC_lovebeatle0.jpg.jpg

2007
j09623svten.jpg

.

α) Εμ , από αθλητικογράφο τι περιμένεις ;
β) η παραπάνω λίστα αποδεικνύει περίτρανα πόσο μακριά είμεθα ορισμένοι από τα μουσικά δρώμενα του σήμερα ( 10 / 15 δεν έχω δίσκο τους , ούτε και θα αποκτήσω μάλλον , 6 /15 δεν μου λένε τίποτα και ως ονόματα )
γ) η ανωτέρω λίστα αποδεικνύει το χάλι της σημερινής μουσικής σκηνής αφ' ενός και το χάλι των συντασσόντων λίστες . Ακου το Ματζικ Νο 1 !!!!

( Διαλέγετε και παίρνετε όποια απάντηση θέλετε . Ολες είναι σωστές )

Ντοκ, μη βλέπεις τα πράγματα μόνο από τη δική σου οπτική γωνία. Απ' ό,τι βλέπω, οι μουσικές επιλογές του ανθρώπου ανταποκρίνονται σ' αυτά που ακούν άνθρωποι της δικής μου ηλικίας. Πολλά από αυτά παίζονται και στα "ροκάδικα" της Θεσσαλονίκης.

Τώρα βέβαια το αν συμμερίζομαι τις επιλογές του είναι άλλο καπέλο. Αθλητικογράφος είναι ο άνθρωπος, give him a break...

Απάντηση: Re: Επιλογες του 2007

Ντοκ, μη βλέπεις τα πράγματα μόνο από τη δική σου οπτική γωνία. Απ' ό,τι βλέπω, οι μουσικές επιλογές του ανθρώπου ανταποκρίνονται σ' αυτά που ακούν άνθρωποι της δικής μου ηλικίας. Πολλά από αυτά παίζονται και στα "ροκάδικα" της Θεσσαλονίκης.

Τώρα βέβαια το αν συμμερίζομαι τις επιλογές του είναι άλλο καπέλο. Αθλητικογράφος είναι ο άνθρωπος, give him a break...

Σαφώς και οι μουσικές μου επιλογές δεν ταυτίζονται με ανθρώπους της ηλικίας σου , Στέργιο , αλλά αυτό που επισημαίνω είναι πως , σε κάθε περίπτωση , δεν είναι δυνατόν η πρωτη επιλογή για το 2007 να είναι το Αφεντικό , είτε είσαι 15 , είτε 35 και 45 ετών , είτε είσαι αθλητικογράφος , είτε έγκυρος μουσικοκριτικός. Ο Σπρίνγκστην ανέπτυξε την φόρμα αυτή προ 25ετίας . Ελεος . -bye-

ξερω οτι δεν σας ενδιαφερει ...
αλλα θα σας πω και το καλυτερο του 2008

.

μπα , θα κυκλοφορήσει και άλλο Μπητλς το 2008 ; Τι έχει απομείνει πλέον ; "Τα άγνωστα τραγούδια του Λέννον , όταν άλλαζε κάλτσες" ; -bye-

2008
ο φυλακισμενο μεγαλουργημα
η μεγαλη στιγμη του χωρισμου φαινεται καθως ακουγονται τα τραγουδια
η αναπνοη τους μεσα στο στουντιο

aa41.jpg

.

Σαφώς και οι μουσικές μου επιλογές δεν ταυτίζονται με ανθρώπους της ηλικίας σου , Στέργιο , αλλά αυτό που επισημαίνω είναι πως , σε κάθε περίπτωση , δεν είναι δυνατόν η πρωτη επιλογή για το 2007 να είναι το Αφεντικό , είτε είσαι 15 , είτε 35 και 45 ετών , είτε είσαι αθλητικογράφος , είτε έγκυρος μουσικοκριτικός. Ο Σπρίνγκστην ανέπτυξε την φόρμα αυτή προ 25ετίας . Ελεος . -bye-

Εδώ θεωρητικά θα συμφωνούσα, αλλά επειδή δεν έχω ακούσει ακόμα το Magic, λέω να κρατήσω μια πισινή, για την περίπτωση που μου αρέσει...

2008
ο φυλακισμενο μεγαλουργημα
η μεγαλη στιγμη του χωρισμου φαινεται καθως ακουγονται τα τραγουδια
η αναπνοη τους μεσα στο στουντιο

aa41.jpg

.

και τι ακριβώς θα περιέχει ; Με δεδομένο ότι έχει κυκλοφορήσει το κανονικό σε παραγωγή Phil Spector , μετά βγήκε το naked χωρίς την υπερπαραγωγή , τι έμεινε ;

Ισως ένα cd με μόνο τις ανάσες τους :flipout:

και τι ακριβώς θα περιέχει ; Με δεδομένο ότι έχει κυκλοφορήσει το κανονικό σε παραγωγή Phil Spector , μετά βγήκε το naked χωρίς την υπερπαραγωγή , τι έμεινε ;

Ισως ένα cd με μόνο τις ανάσες τους :flipout:

Καλά εσύ δέν έχεις χωρίσει ποτέ???:cool:
Οι αναπνοές από 12/min ανεβαίνουν σέ 20/min...Οπως και οι σφυγμοί..
Ως εκ τούτου παθαίνει ο εγκέφαλος υπεροξυγόνωση γιατί πέφτει τό επίπεδο τού CO2 και εμφανίζεται ζάλη αιμωδίες και άλλα συμπτώματα..
Εάν αυτά καταγραφούν σέ c.d. σαφώς και αποτελούν επιστημονική προσφορά.:flipout::flipout::flipout: