ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΧΕΙΩΝ ΚΑΙ MEDIA PLAYER ΓΙΑ YAMAHA RX-V663

milop

New member
22 October 2008
3
Τους χαιρετισμους μου σε ολους στο forum. Μετα απο πολυ διαβασμα στο forum κατεληξα να παραγγειλω τον YAMAHA RXV663 για ενισχυτη στα 461 ευρω. Θα ηθελα τη γνωμη σας στην επιλογη των ηχειων. Ο χωρος μου ειναι μια σοφητα 20τμ με μεσο ορο υψους 1,80μ. Δεν θελω ηχεια δαπεδου (λογο χωρου, χαμηλοταβανο στις ακρες) και ετσι κατεληξα στις δυο παρακατω επιλογες:
1.Σετ ηχειων 6.1 YAMAHA NS-P276 στα 199 Ευρω ή
2.Σετ ηχειων 5.1 CANTON MOVIE 80 CX 249 Eυρω
Θα ηθελα τη γνωμη σας για το ποια ηχεια ειναι καλυτερα και αν εχετε καποια αλλη καλυτερη εναλλακτικη μεχρι 450 ευρω.
Σαν οδηγο blu ray του συστηματος λεω να αγορασω ενα playstation 3. Aλλα δεν εχω καταλαβει γιατι οι περισσοτεροι λενε οτι αυτο με τα 60gb σκληρο ειναι καλυτερο απο αυτα με τα 40gb και τα 80gb, μπορει να μου εξηγησει καποιος παρακαλω?(μηπως θα ηταν καλυτερα να παρω ενα απλο blu-ray?)
Ακομα προσανατολιζομαι στο να αγορασω και εναν media player σαν το popcorn hour a110 αλλα δεν εχω καταληξει ποιον, θα ηθελα τη βοηθεια σας και σε αυτο το θεμα. Ευχαριστω

TANNOY SFX5.1
http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?16520

δες και αυτά... σίγουρα καλύτερα απο αυτά που είπες.

Οσο για το πσ3 όποιαδήποτε εκδοση και να πάρεις το ίδιο είναι. Φύλαξε την απόδειξη αγοράς... Μου χρειάστηκε 3 φορές ως τώρα. Πάντως δεν αξίζει να πάρεις απλό μπλου ρέι.

Όσο για μιντια πλειερ τσέκαρε να παίζει ελληνικούς υπότιτλους. Στο ψάξιμο είμαι κι εγώ ακόμα... Αυτός πάντως που αναφέρεις, έχω ακούσει πως δεν παίζει ελληνικούς.

Τον RXV663 που τον βρηκες 461e?
Σε internetoμαγαζο απο Θεσσαλονικη?
Δωσε κανα 20ευρο παραπανω και παρτον απο αλλου.
Το συγκεκριμενο μαγαζι δεν εχει και την καλυτερη φημη.

Φιλε giannis14 απο το internetoμαγαζο στη Θεσσαλονικη το παραγγειλα. Ειμαι απο Θεσσαλονικη και θα τον παραλαβω απο το μαγαζι. Τι προβλημα υπαρχει με αυτο το μαγαζι? Κανει εισαγωγες μονο του? Ευχαριστω για το ενδιαφερον.

Στο παρελθον εχουν δημιουργηθει διαφορα θεματα με αγορες που εχουν γινει απο το συγκεκριμενο μαγαζι.
Κατι συγκεκριμενο δεν θυμαμαι αυτη τη στιγμη αλλα πολλοι φιλοι απο το forum εχουν αντιμετωπισει προβληματα με ελαττωματικα προϊοντα και κακη αντιμετωπιση.
Με ενδιαφερει και μενα ο συγκεκριμενος ενισχυτης αλλα νομιζω οτι θα κανω την αγορα απο αλλου.

Ενα απο τα πολλα καλα της παρεας μας εδω ειναι η ανταλλαγη πληροφοριων για ολα τα θεματα που μας ενδιαφερουν.
Ολοι οι φιλοι ειναι προθυμοι να βοηθησουν σε οτιδηποτε.
Μια και εισαι μελος καλο ειναι να ρωτας πριν κανεις καποια αγορα.
Εμενα - και οχι μονο - με εχει βοηθησει πολυ.

Τελικα αγορασα το σετ ηχειων 5.1 CANTON MOVIE 80 CX στα 219 Eυρω απο το media markt. Οσο για τον ενισχυτη σκεφτομαι να ακυρωσω την παραγγελια απο το internetoμαγαζο στη Θεσσαλονικη και να τον παραγγειλω απο καπου αλλου μετα τα οσα διαβασα στο forum. Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια.