ΕΡΧΕΤΑΙ (να μείνει)...

27 June 2006
7,771
Με τέτοιες επιρροές:

Betty Davis, Link Wray, Iggy Pop, 5, 6, 7, 8's, Captain Beefheart, Ike & Tina, Dick Dale, Suzi Quattro, Isley Brothers, Biz Markie, Charlie Feathers, Hank Wiliiams, Bo Diddley, Staple Singers, Bow Wow Wow, Funkadelic, Dr. Seuess, Maurice Sendak, Jayne County, Kenny Everette, The Cockettes

Με τέτοιο look:

ani3.jpg

Όταν απαντάει έτσι:

Who are your heroes and why?
"My personal hero would be my mom because she always said 'you can be anything you want to be, but whatever you want to do with your life, make sure it is something you truly love'. That has been a helpful mantra to follow. My uncle, because he taught me never to be afraid of being myself. Musically, Betty Davis - obviously, she was the first tough badass bitch (and a wife of Miles Davis); Bo Diddley - he is the godfather of rock 'n' roll; and Jimi Hendrix - he is God."

ή έτσι:

What are the 10 most regularly played tracks on your iTunes/mp3 player at the moment?
tired - lcd sound system
willie the pimp - captain beefheart
the bomber - james gang
fire - jimi hendrix
midnight rider - allman brothers
through my eyes - creation
your mamma wants you back - betty davis
can't hardly stand it - charley feathers
the neighbors - electric moccasins of doom
i can tell - bo diddley

και όταν έχεις στη κατοχή το ανεπανάληπτο 12ιντσο get picked up (βασισμένο στο if i'm luck i might get picked up της ΜΙΑΣ Betty)

...πως να μην περιμένεις με αγωνία το ντεμπούτο "Southern Belle from Hell" που σκάει σε λίγο???:devil-smiley-029:

Τζιμ καβάνζτα τεκίλες!

Η γυναίκα είναι αλλού. Είχαμε τσιμπήσει με τον Μουκ. ένα 12'' από τη music kitchen, μεγάλος ύμνος και βέβαια μετά από 4 - 5 maxi ,βγάζει επιτέλους άλμπουμ.
Μπείτε στο site.
Είχε παρουσιαστεί ξανά ,πριν από 2-3 χρόνια.
Από τα σοβαρότερα θέματα της χρονιάς.
www.crazygirl.info

Υ.Γ. Ο πατέρας της είχε κατάστημα με Hi-End πριν 20-30 χρόνια. Μέσα στα λαμπάτα το μωρό.

Last edited:
Απάντηση: Re: ΕΡΧΕΤΑΙ (να μείνει)...

Κώστα σε πρώτη φάση όλα δείχνουν πως θα έχουμε θέμα!-bye-

Καυτός Νοέμβρης λοιπόν!

Αν είναι αυτό θέμα,τότε τα άλλα και σοβαρότερα τί είναι ?

Μην υπερβάλλουμε με το παραμικρό ?

Απλά αναρωτιέμαι..:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: ΕΡΧΕΤΑΙ (να μείνει)...

Απλά αναρωτιέμαι..:ernaehrung004:

Ρε συ εγώ γενικά είμαι ενθουσιώδης άνθρωπος !Με την έννοια οτι οι περισσότερες σύγχρονες καλλιτέχνιδες θα προτιμήσουν μια πιο κλασική συνταγή rnb ή neo soul απο το να σαμπλάρουν ή να επηρεασθούν απο την Betty Davis.Ως επίσης αυτή απο τις επιρροές της δείχνει οτι θα κινηθεί σε πολλά και διαφορετικά ήδη μεταξύ τους.Μπορεί να υπάρξει ένα "εκρηκτικό" αποτέλεσμα μπορεί και όχι βέβαια.......

Αλλά εσύ για να λες για "σοβαρότερα" κάτι ξέρεις.!!!
Ενημέρωσε τον λαό.Κάτι ξέρεις και το κρύβεις!!!:gossip::gossip:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΕΡΧΕΤΑΙ (να μείνει)...

Ρε συ εγώ γενικά είμαι ενθουσιώδης άνθρωπος !Με την έννοια οτι οι περισσότερες σύγχρονες καλλιτέχνιδες θα προτιμήσουν μια πιο κλασική συνταγή rnb ή neo soul απο το να σαμπλάρουν ή να επηρεασθούν απο την Betty Davis.Ως επίσης αυτή απο τις επιρροές της δείχνει οτι θα κινηθεί σε πολλά και διαφορετικά ήδη μεταξύ τους.Μπορεί να υπάρξει ένα "εκρηκτικό" αποτέλεσμα μπορεί και όχι βέβαια.......

Αλλά εσύ για να λες για "σοβαρότερα" κάτι ξέρεις.!!!
Ενημέρωσε τον λαό.Κάτι ξέρεις και το κρύβεις!!!:gossip::gossip:

Γιώργο μου και εγώ είμαι ενθουσιώδης άνθρωπος και το έχω δείξει κατά καιρούς άλλωστε.

απλά είμαι επιφυλακτικός ως προς κάθε τι νέο και no name ,όταν για σοβαρότερους καλλιτέχνες δεν βλέπω καμμία "κίνηση" εκθείασης ή έστω αναφοράς στο έργο τους.

Οσο για το αν ξέρω κάτι για μελλοντικά ,μάλλον απογοήτευση και σκεπτικισμό κρατώ.

Ενα θα σου πώ.Βγάζουν οι Eagles το πρώτο τους νέο cd " μετά από 25 χρόνια" όπως το διαφημίζουν.:BDBDG54:

Τώρα αν αυτό είναι καλό ή κουλό το αφήνω για χωριστό θρεντ.. :ADFAD2:

Γιώργο και όποιος άλλος ενδιαφέρεται, από κοντά θα λυθούν οι απορίες.
Έχω δείγματα των κοματιών του άλμπουμ που υπόσχονται πολλά.
Στην επόμενη συνάντηση θα παίξει τουλάχιστον το single και θα καταλάβεις.
Trust the ears

Το βασικότερο με την τύπισα είναι πως έχει άποψη από 10 χρονών κοριτσάκι.
Θέλουν να συνεργαστούν μαζί της κορυφαίοι του χώρου και επειδή έχουμε ακούσει αλλά και κατέχουμε υλικό , μιλάμε για θεματάρα.
Τώρα Δημήτρη για τους Eangles η είδηση έχει την ίδια βαρύτητα (για μένα) , με την είδηση ότι πιθανότατα θα βγάλει νέο άλμπουμ ο Τζων Τίκης.

Το βασικότερο με την τύπισα είναι πως έχει άποψη από 10 χρονών κοριτσάκι.
Θέλουν να συνεργαστούν μαζί της κορυφαίοι του χώρου και επειδή έχουμε ακούσει αλλά και κατέχουμε υλικό , μιλάμε για θεματάρα.
Τώρα Δημήτρη για τους Eangles η είδηση έχει την ίδια βαρύτητα (για μένα) , με την είδηση ότι πιθανότατα θα βγάλει νέο άλμπουμ ο Τζων Τίκης.

Συμφωνω και επαυξάνω επ αυτού.Θλιψη..

Συν ένα ακόμα "μπεστ" των Zeppelin..!:bigcry:

αλλά θ ανοίξω χωριστό θρεντ γι αυτά..

Υ.Γ. Ο παρορμητισμός σου για "Θέματα" κάθε τόσο είναι ένα βασικό,ίσως το πλέον αναγνωρίσιμο χαρακτηριστικό σου.
Τώρα αν είναι πάντα καλό δεν ξέρω αλλά θα ήθελα να είσαι έτσι σε πολλές φάσεις και πράξεις και ουχί μόνο στα γραπτά..-bye-

Το έχω Δημήτρη μου το μειονέκτημα. Παθιάζομαι γενικώς.
Το κακό είναι ότι προσπαθώ να εξαντλήσω και το αντικείμενο του πάθους μου.
Γι αυτό και την έχω πατήσει με τις μουσικές.
Μία διαρκής αναζήτηση χωρίς τέλος .
Ε, στην αναζήτηση προκύπτουν ''θέματα''.
Εκεί βουτάω με κλειστά μάτια.
Ευτυχώς που έχω βρει τον Μουκ και μοιραζόμαστε την ''αρρώστια''.
Άσε που και οι περισσότεροι φίλοι της κατηγορίας δεν είναι και αυτοί πολύ στα καλά τους.
Συμπάσχουμε.
Γι αυτό υπάρχει και αυτή αδιόρατη αγάπη που πλανιέται στην ατμόσφαιρα της κατηγορίας.

Last edited: