John, το χόμπυ μας θέλει πηλάλα, κουβάλημα και ακροάσεις.
Από κει και πέρα, αν θες προσωπικές γνώμες του καθενός, οκ.
Τι μουσική ακούς, σε τι στάθμες και τι χώρο έχεις?
Η μουσική που ακούω ειναι ροκ συνήθως, χωρίς να αποκλείονται και αλλα είδη (ποπ κ.τ.λ) ο χώρος μου είναι 85 τ.μ????
η αλήθεια είναι οτι θέλεις σίγουρα μεγάλα ηχεία με το χώρο που έχεις,όσο για το τι ακούει ο καθένας δεν παίζει ρόλο στην επιλογή,ένα σωστό ηχείο δεν επιλέγει το ειδος της μουσικής που θα αναπαράγει,ωφείλει να τα παίζει όλα και σωστά,αποψή μου,χωρίς να θέλω να θείξω τίποτα και κανέναν.Οσον αφορά τον orpheus είναι γνωστό ότι το ηχείο ΠΑΙΖΕΙ,εσύ τι θέλεις;Η μουσική που ακούω ειναι ροκ συνήθως, χωρίς να αποκλείονται και αλλα είδη (ποπ κ.τ.λ) ο χώρος μου είναι 85 τ.μ
Τι γνώμη έχετε για τον ORPHEUS V2 τις audio spectrum????????
η αλήθεια είναι οτι θέλεις σίγουρα μεγάλα ηχεία με το χώρο που έχεις,όσο για το τι ακούει ο καθένας δεν παίζει ρόλο στην επιλογή,ένα σωστό ηχείο δεν επιλέγει το ειδος της μουσικής που θα αναπαράγει,ωφείλει να τα παίζει όλα και σωστά,αποψή μου,χωρίς να θέλω να θείξω τίποτα και κανέναν.Οσον αφορά τον orpheus είναι γνωστό ότι το ηχείο ΠΑΙΖΕΙ,εσύ τι θέλεις;
o ορφέας είναι πολύ καλό ηχείο σε οποιαδήποτε έκδοσή του, αλλά δε μπορεί να καλύψει ούτε τα μισά τετραγωνικά από αυτά που έχεις.
Αυτά που γράφουμε είναι όλα λίγο-πολύ θεωρητικά, καθώς το βασικό χαρακτηριστικό που θα διαμορφώσει αυτό που θα ακους είναι το ηχείο, και τα γούστα σου δεν τα ξέρουμε.
Για το λόγο αυτό είπα ότι πας ανάποδα.
Αν ξέρουμε το ηχείο μπορούμε να προτείνουμε τα υπόλοιπα, το αντίθετο όμως είναι σαν να παίζεις στοίχημα ένα πράμα... "Κι αν σου κάτσει?".
Θεωρώ ότι για να φορτίσεις σωστά 85 τετραγωνικά θα πρέπει να κοιτάξεις σε πολύ ακριβότερες κατηγορίες τιμής από τα 2500 που αναφέρεις. Ίσως αν ο χώρος σου είναι συμμετρικός να σε βοηθούσε και η προσθήκη 2 καλών υπογούφερ.
Αν πας σε ηχείο πλήρους φάσματος πάλι (χωρίς sub δηλαδή) το πιθανότερο είναι ο Α5 σου να "κλατάρει".
Για μένα το βασικότερο είναι να ακούσεις μερικά μεγάλα ηχεία διαφόρων εταιριών για να μας πεις περίπου προς τα που πάνε τα γούστα σου.
Μπορεί να σου αρέσουν τα μάγκνεπαν ρε αδρεφέ![/quot
Καταρχήν σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρων σας
Όταν εννοείς γούστα τι θέλεις να μάθεις??? (μου αρέσει η καθαρή και δυνατή μουσική)
Ένα ηχείο που μου άρεσε είναι το FOCAL-JMLab Electra 1027Be
Αλλά έχει 4500,00€
Επίσης το B&W 804s 4000.00€ . Ένα ποιο φτηνό ηχείο το Cesar της Davis με 2200,00€
Το πρόβλημα είναι ότι τα ηχεία τα ακούς σε χώρους κατάλληλα διαμορφωμένους
με τέλεια μόνωση με άλλους ενισχυτές με πανάκριβα καλώδια με πολλά βοηθήματα
και σε πολύ μικρότερους χώρους
Όποτε το πρόβλημα μου μεγαλώνει .Και αφού βλέπω ότι η αρχική τιμή που είχα βάλει στόχο τα 2500,00€ αποτελεί ουτοπία και θα πρέπει να σκάσω παραπάνω, τουλάχιστον να πάρω κάτι που να αξίζει γι´’αυτό και ζητώ τι γνώμη σας
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.