ερωτηση για ενισχυτη

petros n

AVClub Enthusiast
16 April 2008
987
εχω ενα εωισχητη ΑV της γιαμαχα αλλα ειναι παλιο μοντελο λεω να τον αντικαταστησω σε κανα μηνα γιατι δεν εχει εισοδους εικονας τα ηχεια που εχω ειναι RF 52 Kiipsch μπροστινα RS-10 διπολα πισω και διαλογου RC-10
για μπασα εχω το παλιο της γιμαχα .θα υθελα ενα μοντελο προσιτο μαχρι 1000
ευρω περιπου το ανωτερο. η τηλεοαραση που θα υποστηρηζη ειναι LE46A956
SAMSUNG.καθε πληροφορια δεκτη. μονοδεν ξερω αν το ποστ ειναι στο σωστο μερος:BXVZCBXZ6:

Απάντηση: ερωτηση για ενυσχητη

Mιά χαρά postαρες!

Ειμαι fan της Υamaha και σου προτείνω τον RX-V863 ή 1900, ανάλογα πόσα θα διαθέσεις... Πολοί καλοί (ίσως και καλύτεροι) είναι και οι αντίστοιχης τιμής AV ενισχυτές της Pionner και Onkyo. -bye-

ΥΓ1 Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με την ορθογραφία! Προσπάθησε να γράφεις στο word, χρησιμοποίησε το spelling και μετά copy-paste...
ΥΓ2 Καλό θα ήταν επίσης να περιγράψεις και το χώρο σου και σε τι εντάσεις ακούς...

Re: ερωτηση για ενυσχητη

Ίσως υπάρχει ακόμα κανένας 1800άρης στην αγορά, σχεδόν ισάξιος με τον 1900 αλλά στα 800-900 ευρώ πλέον...

ο χωρος μου ειναι τετραγονος περιπου 5,5 μετρα χ5.25 .αν φανταστης οτι σε αυτο τοχωρο υπαρχη σαλονι τραπεζαρια( βλεπεις διαμερισμα,δεν μπορει να τα εχουμε ολα )
η τηλεωραση βρισκεται στη διαγωνια αριστερα
,οπως κοιταμε μπροστα δεξια αριστερα απο την τηλεωραση υπαρχουν τα ηχεια μπροστηνα του διαλογου και το βας πισω απο την τν στη γωνια

τα πισω ηχεια στο πισω τοιχο (ωπος κοιταμε την τηλεωραση) δεξια αριστερα οπως καθομαστε σε αοποσταση μεταξη τους 4,5 μετρα.
η ενταση που ακουω δεν μπορω ναπω οτι ειναι πολυ δυνατα
με ενδιαφερει περισοτερο ακουστικα να απολαμβανω
καθε ηχο ,μπασο-διαλογος-πισω ηχεια να ευχαριστεμε οσο γυνετε την ταινια
εστω και αν εχουμε ,ας πουμε φτωχες δυνατοτητες(βαλαντιο) αυτατα εγραψα
γιανα περιγραψω λιγο το χωρο οπως μου ειπε πιο πανω ο φιλος
οσο για την οθογραφια ξερω οτι δεν ειναι σωστο ειμαι λιγο μεγαλος
μην με παρεξιγητε

για καθε πληροφορια σας σας ευχαριστω

Απάντηση: ερωτηση για ενυσχητη

Όλα καλά μου φαίνοντε! Και καθόλου φτωχά τα βαλάντιά σου και πολύ καλές οι επιλογές σου!

Τις επόμενες ημέρες θα έχεις προτάσεις και από τα άλλα παιδιά που είναι πιο ψαγμένα. Υπομονή και αποφασίζεις, πάντα αφού κάνεις μια βόλτα και ακούσεις τις επιλογές. Λίγο δύσκολο να κουβαλάς τα ηχεία βέβαια, αλλά προσπάθησε...

εαν παει και λιγο παραπανω για κατι καλυτερο δεν χαλαση ο κοσμος ας τον παρω και ενα μινα αργοτερα .θα υθελα μια εξηγηση
τη ενοειτε 1800 η 1900 καποιο μοντελο που δεν γνωριζω;;;;;

αν λεω καμια χαζομαρα μην παρεξηγητε

εαν παει και λιγο παραπανω για κατι καλυτερο δεν χαλαση ο κοσμος ας τον παρω και ενα μινα αργοτερα .θα υθελα μια εξηγηση
τη ενοειτε 1800 η 1900 καποιο μοντελο που δεν γνωριζω;;;;;

αν λεω καμια χαζομαρα μην παρεξηγητε

Αυτός είναι ο 1800άρης, περισυνό μοντέλο που έκανε 1300 και τώρα μπορείς να τον βρεις με 800-900 ευρώ.

Αυτός είναι ο 1900άρης, το διάδοχο μοντέλο που παίζει στα 1300 περίπου τώρα με μηδαμινές διαφορές, που κάνουν τον 1800άρη κελεπούρι, αν τον βρεις πουθενά...

Επειδή ψάχνω ενισχυτή να ρωτήσω για μία σύγκριση.
ΟΝΚΥΟ 707, με βολεύει επειδή έχει το HMDI μπροστά. (719ε απο γερμανία)
ΥΑΜΑΗΑ τον 1800 που τον αναφερέται σε καλή τιμή. Δεν με απασχολεί αν έχει βγει νέο μοντέλο.
ΜΑΡΑΝΤΖ 6003, δεν το έχω βρει σε μαύρο βέβαια.
Κάτι άλλο? Να μην ξεφύγουμε από τα 800 ευρώ.

Τα ηχεία είναι της Klipsch (σειρά RF-62 μπροστινά+RC-62κεντρικό και SUB RW10, τα πίσω αργότερα).
60%μουσική +40%CINEMA)
Ευχαριστώ.

Αυτός είναι ο 1800άρης, περισυνό μοντέλο που έκανε 1300 και τώρα μπορείς να τον βρεις με 800-900 ευρώ.

Αυτός είναι ο 1900άρης, το διάδοχο μοντέλο που παίζει στα 1300 περίπου τώρα με μηδαμινές διαφορές, που κάνουν τον 1800άρη κελεπούρι, αν τον βρεις πουθενά...

Γιάννη τον RX-V1900 πλέον τον βρίσκεις στα 1000 ευρώ σε αρκετά καταστήματα:

http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=rx-v1900&cat_id=

-bye-

O 1800 EXEI ΘΗΡΑ LAN J --45 H O 1900 ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ

Κανείς απ' τους δύο παραπάνω.....

Δυνατότητα δικτύωσης σε αυτά τα χρήματα έχει μόνο ο RX-V3800
http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=rx-v3800&cat_id=

ο οποίος έχει πλέον αντικατασταθεί από τον RX-V3900 με τιμή γύρω στα 1400 ευρώ
http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=rx-v3900&cat_id=

Οι διαφορές των δύο είναι στο σύστημα ισοστάθμισης YPAO που στον 3800 επιτρέπει μέτρηση από μία θέση ακρόασης ενώ στον 3900 έχει δυνατότητα μέτρησης σε 8 θέσεις, στις 2 HDMI εξόδους που διαθέτει ο 3900, και το upscaling σε 1080p που ο 3900 κάνει και στα ψηφιακά σήματα SD (ενώ ο 3800 κάνει μόνο σε αναλογικά)....