Ερώτηση για mini-jack ακουστικών

George C

AVClub Addicted Member
18 June 2006
2,718
Ρε παιδιά μια ερώτηση.
Το βύσμα για τα ακουστικά του iphone είναι διαφορετικό από του touch;
Πιό χοντρό;
Γιατί "κληρονόμησα" ένα iphone και τα ακουστικά από το touch δεν παίζουν. Πλέει λίγο.

Για πείτε...

Εγω απότι καταλαβαινω ΚΑΙ τα accessories αποτελουν lobby για την Apple, καμμια συμβατοτητα με τον υπόλοιπο κόσμο και πολλες φορες ουτε καν μεταξύ τους...... Ελεος για μια ακομα φορά...

Απάντηση: Re: Ερώτηση για mini-jack ακουστικών

Αυτο πηρα και εγω και ενωσα το iphone στο βισμα που υπαρχει στο αυτοκινητο για ipod...για να ακουο τραγουδια ..

Υπάρχει στην Ελλάδα πουθενά;

Εγω απότι καταλαβαινω ΚΑΙ τα accessories αποτελουν lobby για την Apple, καμμια συμβατοτητα με τον υπόλοιπο κόσμο και πολλες φορες ουτε καν μεταξύ τους...... Ελεος για μια ακομα φορά...

H ιδιομορφία είναι οτι εκτός από ήχο βγάζει και εικόνα.

Από 3d-party υπάρχουν χιλιάδες

Τι εννοεις Νικόλα εικόνα? απο το βύσμα για τα ακουστικά?, sorry αλλα δεν το κατέχω το αθλημα ακόμα καλά...

Αν προσέξεις το βύσμα έχει 3 rings. 2 για ήχο (L,R) και 1 για εικόνα.
Είναι feature και όχι bug.
Θες ένα τέτοιο για να στέλνεις εικόνα (ταινίες,φώτο κτλ) και ήχο στην TV π.χ.

2006102016331543.gif

Αν προσέξεις το βύσμα έχει 3 rings. 2 για ήχο (L,R) και 1 για εικόνα.
Είναι feature και όχι bug.
Θες ένα τέτοιο για να στέλνεις εικόνα (ταινίες,φώτο κτλ) και ήχο στην TV π.χ.

2006102016331543.gif

Έτσι τουλάχιστον δούλευε στο iPod.Υποθέτω το ίδιο και για το iPhone.
Eκτός αν στο iphone χρησιμοποιείται για το μικρόφωνο (hands-free).

Last edited:
χμμμ κανει τετοιο πραγμα ε? πωπω καλη φαση αλλα απ'οτι καταλαβαινω ειναι διαφορετικο το βυσμα για το iphone απο τα υπολοιπα ipod? γιατι άραγε???

χμμ βαση αυτων, το iphone βγάζει video μεσω του dock connector οχι απο την έξοδο των ακουστικών. Αρα δε μιλάμε για ιδια καλώδια με προηγουμενα iποδια εκ των πραγμάτων!

Εχω ενα καλώδιο old ipod av cable σαν αυτο της φωτογραφίας ποιο πάνω.

Γιατι αμα το συνδέσω στο line out του cradle δεν εχω εικόνα? Το cradle βγάζει μόνο ήχο???

Το καλώδιο αυτο (ειναι το ιδιο με αυτο στην φωτο ποιο πάνω, το αριστερό new composite AV cable) ειναι για απευθειας σύνδεση επάνω στο iphone. Το θέμα ειναι πως θα εκμεταλλευτούμε το Line out απο το cradle... βγαζει απο εκει video η μόνο ήχο?

Last edited: