Ερωτηση.

UnderGround

Established Member
26 September 2007
227
Καλημερα.

Χθες το βραδυ αναψα τον imac(το καινουργιο μοντελο,20'', 2 ghz, 2 gb ram,mac osx 10.4.11).Με το που εμφανιζει το wallpaper και τον finder αρχιζει να σκουραινει η οθονη(περασε ενα πιο σκουρο φιλτρο απο επανω) και μου εμφανιζει ενα μυνημα σε 4 ή 5 γλωσσες οτι πρεπει να πατησω το power button για να κλεισει ο mac.

To εκανα και μολις ξαναφορτωσε μου ειπε οτι επρεπε να επαναξεκινησει ο mac γιατι καποιο προβλημα παρουσιαστηκε.Πατησα το report,δεν καταλαβα τιποτα,του ειπα να μην στειλει το report στην apple(εξαλου δεν εχω internet) και συνεχισα να δουλευω κανονικα.

Υπαρχει κατι που πρεπει να ανησυχω η απλα κατι συνεβει που δεν ηταν σοβαρο ;

Ευχαριστω.

Αν δε στο ξανακάνει μην ανησυχείς. Συμβαίνει καμμιά φορά. Σπάνια βέβαια αλλά συμβαίνει (να σκάσει χωρίς λόγο εννοώ).

Παρακολούθησέ το. Το πιθανότερο είναι να μην ξανασυμβεί.

Ευχαριστω.
Χθες δεν το εκανε και ελπιζω να μην το ξανακανει.

Καλημερα.

To εκανα και μολις ξαναφορτωσε μου ειπε οτι επρεπε να επαναξεκινησει ο mac γιατι καποιο προβλημα παρουσιαστηκε.Πατησα το report,δεν καταλαβα τιποτα,του ειπα να μην στειλει το report στην apple(εξαλου δεν εχω internet) και συνεχισα να δουλευω κανονικα.

Υπαρχει κατι που πρεπει να ανησυχω η απλα κατι συνεβει που δεν ηταν σοβαρο ;

Ευχαριστω.

Μην ανησυχείς.. Απλά καλό θα ήταν να κρατούσες το report να μας έλεγες τί έγραφε, έτσι για ενημέρωση...

Θα επρεπε να το ειχα κρατησει,αλλα ευχομαι να μην μου ξαναδωθει η ευκαιρια.....:earmuffs: