Euro 2008 σε 16:9 στη νοβα

WREXY

Established Member
Δεν ξερω αν το εχετε γραψει παλια, αλλα στο search δεν το βρισκω.

Οσοι εχετε νοβα μπορειτε να δειτε ολα τα παιχνιδια του euro 2008 live σε 16:9. Με το τηλεκοντρολ της νοβα πατε στο Major networks section, και μετα στο καναλι 4, "ZDF", τη μια μερα και στο καναλι 7, "ARD" την αλλη. Τη μια μερα διχνει το ενα καναλι και την αλλη το αλλο εναλαξ. Δεν ειναι HD αλλα SD 16:9 με αρκετη καλη εικονα, καλυτερη απο της ΕΡΤ, αλλα με Γερμανο commentator. Προτιμω το 16:9 απο το χοντρο/ κοντο 4:3 και ας ειναι στα Γερμανικα. Ειναι κανονικο 16:9 και οχι ζοομ 16:9 οπως του ΣΚΑΙ μας.

Αγαπητέ WREXY,
Τα δύο κανάλια που αναφέρεις είναι τα κρατικά της Γερμανίας και μπορεί να τα δει κανείς τόσο στον Hotbird, όσο και στον Astra ελεύθερα.
Σε όσους σκοπεύσουν και τους δύο δορυφόρους, συνιστάται η παρακολούθηση τους στον Astra λόγω του υψηλότατου bitrate.

Συνεπώς ο τίτλος "Euro 2008 στην Nova" είναι αδόκιμος, γιατί η Νοβα δεν προσφέρει κάτι στο θέμα αυτό. Δεν είναι μέρος των υπηρεσιών της. Τα κανάλια αυτά και πολλά άλλα μπορεί να τα δει όποιος έχει έναν οποιονδήποτε δορυφορικό δέκτη και πιάτο.

Τώρα θα τον βγάλεις ψεύτη τον άνθρωπο; αφού στα "κανάλια της Νοβας" τα βλέπει, εσύ θα μας πείς αλλιώς;
-bye-

Ε καλά ο τίτλος βγάζει μάτια.
Αν και έχει ξαναειπωθεί για τα κρατικά της Γερμανίας
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=27513&page=7

δεν καταλαβαίνω την επιμονή σου με την λέξη νοβα.
Ο τίτλος θα μπορούσε να ήταν Euro 2008 16/9 FTA στον hotbird.

Τώρα θα μου πείτε μπορεί να υπάρχουν συνδρομητές της Νοβα που δεν ξέρουν τι είναι ο hotbird....
πάσο

Σχετικά με το ZDF και το ARD, ποιό έχει καλύτερη εικόνα? στο δικό μου setup έχω παρατηρήσει ότι το ARD καθυστερεί στην κίνηση και δεν είναι τόσο καθαρή η εικόνα, ακόμα και σε σχέση με την NET. (DM7000 + PTAX100)

Αν βλεπεις απο Hotbird ενδεχομενως η εικονα να μην ειναι τοσο καλη. Αν πιανεις astra 19,2 να το βλεπεις απο εκει, υπαρχει διαφορα στην ποιοτητα

οκ, θα το δοκιμάσω. Οχι μόνο η ευκρίνεια, αλλά και η κίνηση είναι χάλια πάντως...

Τώρα θα τον βγάλεις ψεύτη τον άνθρωπο; αφού στα "κανάλια της Νοβας" τα βλέπει, εσύ θα μας πείς αλλιώς;
-bye-
Δεν έχεις άδικο. Πολύς κόσμος θεωρεί την δορυφορική εγκατάσταση "Νοβα"
Μου 'ρχονται στο μυαλό κάτι παραπλανητικές διαφημίσεις..

Απάντηση: Re: Euro 2008 σε 16:9 στη νοβα

Ε καλά ο τίτλος βγάζει μάτια.
Αν και έχει ξαναειπωθεί για τα κρατικά της Γερμανίας
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=27513&page=7

δεν καταλαβαίνω την επιμονή σου με την λέξη νοβα.
Ο τίτλος θα μπορούσε να ήταν Euro 2008 16/9 FTA στον hotbird.

Τώρα θα μου πείτε μπορεί να υπάρχουν συνδρομητές της Νοβα που δεν ξέρουν τι είναι ο hotbird....
πάσο
Εντάξει. Υπάρχουν άνθρωποι λιγότερο σχετικοί με τα δορυφορικά θέματα.
Δεν θα τους αποπάρουμε κιόλας!
Στο χέρι μας είναι να τους μάθουμε τι είναι δορυφορική λήψη και τι Νόβα. :ernaehrung004:

Μπα, ευκαιρία μάλλον έδωσες, για να λυθεί το "confusion" που δημιουργούν άλλοι επίτηδες!!!