Eurovision in HD?????

• Φωτογραφική συνάντηση στην Αθήνα!

Αυτό το Σάββατο, στις δέκα το πρωϊ (10:00) στο Πάρκο Τρίτση. Λεπτομέρειες και συμμετοχές εδώ.

spyrmak

Supreme Member
19 February 2007
4,748
Aθηνα
Eurovision in HD??????

βαρυσημαντες δηλωσεις Σεργουλοπουλου........

Η γιουροβιζιον μεταδιδεται απο τη ΝΕΤ σε χαι νρεφινιτιον

οσοι εχετε τηλεοραση χαι ντεφινιτιον θα απολαυσετε

ενα εκπληκτικο θεαμα .........

:operator: :drummer: :HTEHETH63:

δε διευκρινισε ποια γιουροβιζιον ποιου ετους ?????

του 2025..........

απο εκει καταλαβαινεις την αγνοια που υπαρχει στην Ελλάδα.
παει και η Κυπρος.
την καταραστηκε την Ευριδικη ο...Γαβαλας επειδη τον εκανε και εκλαψε και το σκυλακι του απεκτησε ψυχολογικα προβληματα.
τελος παντων.! αρκει που το ειδα σε hi def και το ευχαριστηθηκα.
ααα.. και ο ηχος της ΝΕΤ... DTS 6 channel οπως παντα.

απο εκει καταλαβαινεις την αγνοια που υπαρχει στην Ελλάδα.
παει και η Κυπρος.
την καταραστηκε την Ευριδικη ο...Γαβαλας επειδη τον εκανε και εκλαψε και το σκυλακι του απεκτησε ψυχολογικα προβληματα.
τελος παντων.! αρκει που το ειδα σε hi def και το ευχαριστηθηκα.
ααα.. και ο ηχος της ΝΕΤ... DTS 6 channel οπως παντα.

Ο Κωστέτσος είναι ο μπαμπας του σκυλιού βρε ........ τις μπέρδεψες.

Ότι @α@α@ια του κατεβαινει του καθενός τη λεει...ακου βραδυατικο να μας τον στείλουμε στο Ελσίνκι για να μας πει οτι οποιοι έχουν τηλεόραση HD θα απολαύσουν ένα εκπληκτικό θέαμα...

Βρε highdegamision λεω γω...

Πάντως προσωπικά την είδα από το feed της EBU στον Eutelsat W3A 7Ε (SCPC με 13333KS/sec, 7/8 FEC, Mpeg2 4:2:2) από PC με Skystar2 και η εικόνα ήταν
κ α τ α π λ η κ τ ι κ ή για SD στον BenQ 8720. :worshippy:
Και μάλιστα μπορούσες να βάλεις και τον ήχο της NET από την τηλεόραση αφού ήταν συγχρονισμένος μια χαρά.

Πάντως όσο αυτοί έλεγαν για HD μετάδοση,
τόσο έτριβα εγώ τα μάτια μου γιατί νόμιζα πως
είχα τσίμπλες και δεν έβλεπα καλά:flipout: :flipout:

Εάν ρωτήσεις το Σεργουλοπουλο τί είναι HD,
θα σου πει το νέο άρωμα του Gaultier :flipout: :flipout: :flipout:

Ο Κωστέτσος είναι ο μπαμπας του σκυλιού βρε ........ τις μπέρδεψες.

sorry, λαθος.
ολο τις...μπερδευω.
ε, εγω φταιω τωρα?
ολες εχουν ενα σκυλακι και τις πιανει η ιδια υστερια !
οσον αφορα το topic τωρα, ηθελα να πω οτι ενα φιλαρακι μου, οταν καθε φορα αναμεταδιδεται καποια εκδηλωση ή οτιδηποτε αλλο, παντα ψαχνει να το δει απο δορυφορο.
ετσι ειχε κανει και με τους ολυμπιακους αγωνες στην εναρξη.
εγω ακουγα απο την ΝΕΤ dolby...μονοφόνικ και εκεινος χαιροταν stereo και μαλιστα καθαροτατο ηχο απο δορυφορικο καναλι.
και ενω ξερουν τα χαλια τους στην εικονα και στον μονοφωνικο τους ηχο
μου προκαλει εντυπωση που απο τοτε που ξεκινησε η ερτ ψηφιακη, δεν φροντιζουν τουλαχιστον να κανουν ταυτοχρονη μεταδοση σε ενα ψηφιακο καναλι για να εχουμε τουλαχιστον stereo ηχο και λιγο καλυτερη εικονα.

Χαχα... Το πετυχα και εγω αυτο το τρομερο του Σεργουλοτετοιου και φανταστηκα αμεσως καμια 'κατοσταρια ατομα (μελη των AV κοινοτητων στην Ελλαδα που ετυχε να βλεπουν ΝΕΤ εκεινη την ωρα) να ξεραινονται απο τα γελια...

Και ομως, ξερετε ποσοι κατοχοι καινουριας πλαζζμα (ακομα και αν ειναι LCD η τηλεοραση τους, αυτοι πλαζζμα την λενε) με ξεχειλωμενη εικονα 4:3 να γεμιζει το καδρο, ψηλωσαν εχθες δυο-τρεις ποντους απο την περηφανια τους?

Πάντως εντελώς απαράδεχτο και σήμα, αλλά και ήχος! Και η αλήθεια είναι πως χτες στο σπίτι ήμασταν 8 άτομα και οι υπόλοιποι 7 μόλις το άκουσαν μου το φώναξαν (ήμουν στην κουζίνα) για να χαρώ που θα προβάλω σε hd!!! Τους εξήγησα χαμογελώντας και έπεσαν από τα σύννεφα!

Δεν ξέρω αν έκανα καλά που τους το χάλασα...

Βαλτε ενα Πιάτο στον Astra και δείτε εικόνα 16:9 και ήχο DD 5.1 απο τα Γερμανικά και ασε την ΝΕΤ να νομίζει οτι είναι σε HD. Τουλάχιστον δεν ακούς και τις βλακείες του Σεργουλόπουλου και της Μαρίας.

Τ.

Πάντως προσωπικά την είδα από το feed της EBU στον Eutelsat W3A 7Ε (SCPC με 13333KS/sec, 7/8 FEC, Mpeg2 4:2:2) από PC με Skystar2 και η εικόνα ήταν
κ α τ α π λ η κ τ ι κ ή για SD στον BenQ 8720. :worshippy:
Και μάλιστα μπορούσες να βάλεις και τον ήχο της NET από την τηλεόραση αφού ήταν συγχρονισμένος μια χαρά.

Τον ήχο της ΝΕΤ; Τον μονοφωνικό ήχο της ΝΕΤ; Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο;

Απάντηση: Re: Eurovision in HD?????

Βαλτε ενα Πιάτο στον Astra και δείτε εικόνα 16:9 και ήχο DD 5.1 απο τα Γερμανικά και ασε την ΝΕΤ να νομίζει οτι είναι σε HD. Τουλάχιστον δεν ακούς και τις βλακείες του Σεργουλόπουλου και της Μαρίας.

Τ.

Ποιό κανάλι αναμεταδίδει με σωστό ήχο;

Τον ήχο της ΝΕΤ; Τον μονοφωνικό ήχο της ΝΕΤ; Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο;

Ηχο είχε μια χαρά το feed αλλά λόγω επιθυμιών...άλλων προσώπων αναγκάστηκα να βάλω της ΝΕΤ.
Ετσι και αλλιώς όχι οτι χάνεις και τίποτα από την τρομερή ποιότητα των τραγουδιών που ακούγονται στη Eurovision...

Οχι το ZDF δεν το μετέδιδε τελικά...
Εγώ χθες τον είδα στο ORF τον διαγωνισμό.
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ήχος Dolby Digital 5.1 με εκπληκτική απόδοση και τέλειο διαχωρισμό καναλιών. Τα χειροκροτήματα του κοινού στο surround....
Πρώτη φορά άκουσα τόσο καλό ήχο και τέτοια στερεοφωνική εικόνα από τηλεοπτική μετάδοση!!!!
....όπως περίπου και στη ΝΕΤ! ;)