έξω ο Ξηρός!

Ε, όχι κι έξω ο Ξηρός!

Πραγματικά απίστευτο να βγαίνουν έξω οι δολοφόνοι σε τόσο σύντομο διάστημα. Οι δολοφονημένοι όμως δεν γυρίζουν πίσω. Οι οικογένειες των δολοφονημένων θα ζουν μια ζωή με τον πόνο της απώλειας των δικών τους ανθρώπων. Κι έχεις και κάτι μεγαλοδημοσιογράφους να δίνουν βήμα και λόγο κάθε τόσο στους Ξηρούς για να το παίζουν και Άγιοι. ΝΤΡΟΠΗ στην ελληνική "δικαιοσύνη" που τους βγάζει έξω. Πρόσφατα σχεδίαζαν να πηγαίνουν αυτόφωρο όσοι χρωστάνε στο Δημόσιο κι απ' την άλλη έβγαζαν δολοφόνους έξω μέσα σε λίγα χρόνια! Αυτή είναι η Δικαιοσύνη? Κρίμα που έχουν τελειώσει οι ζωντανές εκπομπές και δεν θα δούμε και καμία συνέντευξή του. Από Σεπτέμβρη βέβαια εννοείται πως θα το δούμε κι αυτό. Πραγματικά απίστευτο αυτό που συμβαίνει σ' αυτή τη χώρα! Βγαίνει έξω ο Ξηρός, νεότατος, να συνεχίσει ήρεμα κι ωραία τη ζωούλα του. Σα να μην έγινε τίποτα...Αίσχος.
tro-ma-ktiko.blogspot.com

Δεν παμε καλα σας λεω σε αυτον τον τοπο.....μα καλα, αυτο πως εξηγειτε να τον αφησουν ελευθερο?

Θα δημιουργηθεί το αδιαχώρητο το Σεπτέμβρη στον Κορυδαλλό, οπότε χρειάζεται "αποσυμφόρηση".

Εγώ μια απορία έχω ρε παιδιά. Τον πιάσανε το 2002. Και έφαγε 25 χρόνια. Πως γίνεται το 2011 να βγαίνει έχοντας εκτίσει τα 3/5 της ποινής όπως γράφετε παντού?

Λόγω καλής διαγωγής.
Εξ' άλλου χρειάζονται πολλά κελιά για να βάλουν μέσα αυτούς που χρωστάνε πάνω από 5.000 στο Ελληνικό κράτος.

Δεν παμε καλα σας λεω σε αυτον τον τοπο.....μα καλα, αυτο πως εξηγειτε να τον αφησουν ελευθερο?
Πραγματική "τρομοκρατία" δεν υπάρχει. Πρόκειται απλά για πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών και δεκανίκια του συστήματος. Αν η 17Ν ήταν ανεξάρτητη τρομοκρατική οργάνωση θα εκτελούσε μεγαλοκεφαλαιοκράτες, καταχραστές και προδότες πολιτικούς. Όχι Άγγλους Ταξίαρχους. Ο Ξηρός, έκανε τη δουλειά του και βγήκε για να ζήσει πλούσιος και ευτυχισμένος.

Νομίζω ήταν στην απομόνωση, όπως όλοι της 17.
Αν ναι, 9 χρόνια είναι κάπως πολλά στις συγκεκριμένες συνθήκες.

Θα μου πείτε εδώ υπάρχουν τύποι που σκοτώνουν μαζικά κοσμάκη (έμποροι ναρκωτικών) και κάθονται κανά 2 χρόνια max.

Και άλλοι που σκοτώνουν με τις αποφάσεις τους και τους ψηφίζουμε κιόλας.

Παράξενη χώρα.

Kαλός φίλος που κάθισε 1 1/2 χρόνο Κορυδαλλό ,μετά την μαγική εμπειρία του, δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος.
Και δεν έφταιγε κιόλας.

Eχει χασει τα πολιτIκα του δικαιωματα ? Και oποιος κανει τετοιες ποινες ?

Γιατι αν οχι βλεπω συντομα και κομμα :D

Αν ο Ξηρος εφαγε 25 χρονια για συμμετοχη σε τρομοκρατικη οργανωση και σε δολοφονιες τοτε αυτοι που μας φεραν εδω ποσα πρεπει να φανε?
Εκανα εναν υπολογισμο και μου βγηκαν 42.000.000 χρονια. :Banane0:

http://www.capital.gr/News.asp?id=1245326

Αυτο ειναι το νομικό σύστημα που ισχύει,επομένως ορθά αποφυλακίστηκε.

Και η δράση τής 17 Ν δεν ειναι φυσικά τού γούστου μου,οπως επισης διατηρώ πολλές αμφιβολίες για το τί πραγματικά εκπροσωπούσε...

Νομίζω ήταν στην απομόνωση, όπως όλοι της 17.
Αν ναι, 9 χρόνια είναι κάπως πολλά στις συγκεκριμένες συνθήκες.

Πιστεύεις οι συνθήκες που λες , πως είναι χειρότερες από τις συνθήκες όπου έστειλαν τα θύματά τους ?
Με αυτό το κριτήριο θα έπρεπε να αποφασιστεί η αποφυλάκιση όποιου εμπλεκόταν με την συγκεκριμένη οργάνωση .

Kαλός φίλος που κάθισε 1 1/2 χρόνο Κορυδαλλό ,μετά την μαγική εμπειρία του, δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος.
Και δεν έφταιγε κιόλας.

Κρίμα για τον φίλο σου , αμφιβάλλω όμως πως στα συγκεκριμένα άτομα θα υπήρξε κακομεταχείριση .

Καλά, μιλάμε για την πιο στημένη δίκη που έγινε ever απ την εποχή των στρατοδικείων δεν είναι τυχαίο ότι έγινε επί pasok και άρον - άρον λόγω Ολυμπιάδας - με ψευδομάρτυρες και αποφάσεις πρωτοφανείς.
Φυσικά και δεν συμφωνώ με την 17Ν και λυπάμαι για ορισμένα απ τα θύματα της.

Aπάντησε ο Θ φίλε μου.

Πήγαινε κανά μήνα μέσα στην απομόνωση και το ξανασυζητάμε.

Εννοείται πως οι δολοφονίες όχι μόνο καταδικάζονται από λογικούς ανθρώπους αλλά κάποιες από αυτές λειτούργησαν και ενάντια στον λαό.