Εξοπλισμός για δορυφορική

Antony

Senior Member
12 January 2007
631
Χαϊδάρι
Παιδιά καλημέρα.
Είμαι κάτοχος της Pioneer 5090H η οποία έχει και ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη.
Τι εξοπλισμό χρειάζομαι για θέαση δορυφορικών καναλιών (sd και hd)?
Ευχαριστώ.

τα χαρακτηριστικα της τηλεορασεως σου ειναι αυτα (οσο αναφορα το digital satelite tuner)

Modulation QPSK/8PSK
Preset Channels 5000
LNB Control DiSEqC1.0

οποτε με ενα πιατο 120Χ140 και αφου πρωτα κατασταλάξεις πια δορυφορικα πακετα σε ενδιαφερουν που εχουν HD καναλια επιλεγεις και αντιστοιχους δορυφορους να στοχευσεις
σε 1η φαση Astra-hotbird ειναι νομιζω αρκετα για να σε φερουν σε μια πρωτη γνωριμια με το κοσμο της Δορυφορικης μεταδοσης

τροχοπεδη οτι πολλα δορυφορικα πακετα ειναι καρτα -δεκτης παντρεμενα

καλες θεασεις και εδω ειμαστε!!!!

Σε ποια περιοχη βρησκεσαι Antony ? Γιατι με 1.20μ στα Δωδεκανησα, Κρητη και Κυπρο μπορει να εχεις αρκετες απωλειες. Οπως σου ειπε ο Larry καλα ειναι να αποφασισεις ποιο πακετο σε ενδιαφερει και επειτα παμε στα υπολοιπα.

Είμαι Αθήνα (Χαϊδάρι).
Όσον αφορά τα πακέτα, δεν έχω ιδέα του τι κυκλοφορεί, διότι με τα δορυφορικά δεν έχω ασχοληθεί.
Γι´αυτό απευθύνομαι σε εσάς τους experts.

Σορρυ, βλεπω ξεχασα να απαντησω.

Αθηνα και 1.20μ ειναι ενας καλος συνδιασμος. Βεβαια ανοικω στην μειονοτητα που αν ειναι δυνατον απο πλευρας χωρου θα ανεβαινα τουλαχιστον σε 1.50μ ειδικα αν σ' ενδιαφερει το Sky UK. Επειδη δεν εχω καμια δορυφορικη συνδρομη στο καλωδιακο μονοπωλειακο ghetto εδω, συνιστω να διαβασεις λιγο τις διαφορες αποψεις για τα πολλα πακετα που εχουν γραφτει συνδρομητες αρκετοι εδω μεσα.

Re: Απάντηση: Εξοπλισμός για δορυφορική

Είμαι Αθήνα (Χαϊδάρι).
Όσον αφορά τα πακέτα, δεν έχω ιδέα του τι κυκλοφορεί, διότι με τα δορυφορικά δεν έχω ασχοληθεί.
Γι´αυτό απευθύνομαι σε εσάς τους experts.

Σε ότι αφορά τα πακέτα, λογικά το πρώτο κριτήριο ειναι η κατανόηση της γλώσσας στην οποία μεταδίδουν και στη συνέχεια η θεματογραφία που ενδιαφέρει (υπάρχουν και υποπακέτα στα πακέτα)

Δεν μας διευκρινίζεις για το αν ο ενσωματωμένος δορυφορικός δέκτης της τηλεόρασης έχει την δυνατότητα να αποκωδικοποιήσει συνδρομητικές υπηρεσίες μέσω θύρας CI ή είναι απλός FTA (Free to Air)