Εξωτερικός σκληρός 300GB e-sata

Καλησπερα φιλε, απ'οτι διαβασα η τιμη του ειναι 70 ευρω ετσι ? μπορεις να ανεβασεις καμια φωτογραφια του να δω απο πισω τις συνδεσεισ που εχει ?γινεται να κανονισουμε αγορα με αντικαταβολη ?γιατι περισσο μου ειναι λιγο δυσκολο το να ερθω.
ευχαριστω πολυ..

Καλησπερα φιλε, απ'οτι διαβασα η τιμη του ειναι 70 ευρω ετσι ? μπορεις να ανεβασεις καμια φωτογραφια του να δω απο πισω τις συνδεσεισ που εχει ?γινεται να κανονισουμε αγορα με αντικαταβολη ?γιατι περισσο μου ειναι λιγο δυσκολο το να ερθω.
ευχαριστω πολυ..

Πίσω δεν έχει πολλά πράγματα. Μια είσοδο e-sata και η τροφοδοσία.
Σε ποιά περιοχή είσαι;

Στην Αθηνα ειμαι αλλα Νικαια.
Ειχα σεμιναρια για 3 μηνες πανω στον Περισσο, αλλα ειναι μεγαλο προβλημα η μετακινηση, γιατι για την ωρα δεν εχω και αυτοκινητο.
(Αν ειναι δυνατον, για 100 παραλιακη μου πηρανε το διπλωμα.Εγω νομιζα το οριο ειναι 120..BTW το οριο ειναι 70 για οοσους δεν το ξερουνε, μην την πατησετε)
Οποτε λιγο ακυρο το να ανεβω Περισσο.
Δεν μου ειπες για την τιμη, στα 70 ευρω ειναι ετσι ??

Α, και η συνδεση στον υπολογιστη μου πως θα γινει?οπως περιγραφεται στο λινκ που δινεις για τον 500αρη να φανταστω ετσι ?
Ευχαριστω..

Στην Αθηνα ειμαι αλλα Νικαια.
Ειχα σεμιναρια για 3 μηνες πανω στον Περισσο, αλλα ειναι μεγαλο προβλημα η μετακινηση, γιατι για την ωρα δεν εχω και αυτοκινητο.
(Αν ειναι δυνατον, για 100 παραλιακη μου πηρανε το διπλωμα.Εγω νομιζα το οριο ειναι 120..BTW το οριο ειναι 70 για οοσους δεν το ξερουνε, μην την πατησετε)
Οποτε λιγο ακυρο το να ανεβω Περισσο.
Δεν μου ειπες για την τιμη, στα 70 ευρω ειναι ετσι ??

Α, και η συνδεση στον υπολογιστη μου πως θα γινει?οπως περιγραφεται στο λινκ που δινεις για τον 500αρη να φανταστω ετσι ?
Ευχαριστω..

Η τιμή είναι 70Ε. Μαζί με τον δίσκο θα πάρεις και κάρτα PCI που βγάζει δύο E-Sata θύρες (αν δεν έχει το motherboard σου). Εκεί συνδέεις τον δίσκο.
Δεν υπάρχει πρόβλημα να πεταχτώ μέχρι την Νίκαια αφού δεν έχεις αυτοκίνητο. Θα σου στείλω αργότερα το τηλέφωνό μου με pm να συννενοηθούμε αν ενδιαφέρεσαι...