FIFA 08 PS3 μονο 33,90 Ευρώ στο e-shop!

spyridy

AVClub Enthusiast
5 September 2007
1,130
Γλυφάδα
Ναι, αυτό που γράφει το θέμα...

http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PS3.00051

Το παρήγγειλα ήδη! Ε ρε και να το έβαζε στην τιμή εκείνη του resistance fall of man που το είχε πριν 3 μήνες (14 ευρώ!).

Παρακαλώ αν θεωρείται διαφήμιση να διαγραφεί. Απλά θεώρησα οτι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για κάποιον να το πάρει ουσιαστικά μισοτιμής! :ADFADF1:

έλα ντε, τι περιμένεις? Να φτάσει την τιμή του FIFA? Εγώ αν δεν έκανε τόσο το FIFA δε θα το είχα στη συλλογή μου καν!

Το προ το είχα πάρει 2 μέρες πριν βγει επίσημα, με 64 ευρώ...

Επίσης να σου πω οτι συμφωνώ μαζί σου στο οτι 60 ευρώ είναι υπερβολικό ποσό για video game εκτός κι αν αυτό προορίζεται να περνάς καλά με παρέα. Όπως θα έδινα 55 ευρώ να αγοράσω μια monopoly/jenga/trivial pursuit για να παίξω με φίλους, έτσι φιλοσοφώ και το να πάρω ενα video game το οποίο μπορώ να παίξω με φίλους. Και μάλιστα κάνοντας τρελλό χαβαλέ!

Μόνο αν το σκεφτείς έτσι αξίζει.

Στο ίδιο site έχουν για το ps3 το The Club,καινούργιο game με 28 ευρώ,καλή τιμή αν και δεν είμαι οπαδός αυτού του είδους.

Επίσης να σου πω οτι συμφωνώ μαζί σου στο οτι 60 ευρώ είναι υπερβολικό ποσό για video game εκτός κι αν αυτό προορίζεται να περνάς καλά με παρέα. Όπως θα έδινα 55 ευρώ να αγοράσω μια monopoly/jenga/trivial pursuit για να παίξω με φίλους, έτσι φιλοσοφώ και το να πάρω ενα video game το οποίο μπορώ να παίξω με φίλους. Και μάλιστα κάνοντας τρελλό χαβαλέ!

Μόνο αν το σκεφτείς έτσι αξίζει.

Όλα τα παιχνίδια που έχω είναι ομαδικά.
Σχεδόν όλα τα PRO.
Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι μόλις βγει το καινούργιο το προηγούμενο δεν βλέπεται.... ούτε παίζεται.....
:tdown:

Εγω προτείνω ebay.co.uk PAL τιτλοι New/Sealed μπορούν να χτυπηθούν σε πολύ καλές τιμές.

Απο 20-30 λίρες το παιχνίδι!