ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ

Πριν από 4 χρόνια περίπου αγόρασα το παρακάτω απο το εξωτερικό φυσικά και είμαι ευχαριστημένος.

Να κάνεις έρευνα και στα ανταλακτικά που θα θέλει, την συχνότητα αλλαγής τους αλλά και το κόστος.

http://www.nikken.com/shop/details/!pimag-aqua-pour

Εγώ πρόσφατα πήρα από αυτήν την εταιρία www.center-giotis.gr ένα φίλτρο νερού και είμαι ικανοποιημένος ….είναι αρκετά οικονομικό μάλιστα τώρα βρίσκετε σε προσφορά…
Το είχα και παλιότερα και τώρα καθώς πήγα να πάρω το φίλτρο (ανταλλακτικό) το είχε με ανοξείδωτη συσκευή δώρο.
Σου το προτείνω…. απλό οικονομικό, αξιόπιστο…

Εγώ πρόσφατα πήρα από αυτήν την εταιρία www.center-giotis.gr ένα φίλτρο νερού και είμαι ικανοποιημένος ….είναι αρκετά οικονομικό μάλιστα τώρα βρίσκετε σε προσφορά…
Το είχα και παλιότερα και τώρα καθώς πήγα να πάρω το φίλτρο (ανταλλακτικό) το είχε με ανοξείδωτη συσκευή δώρο.
Σου το προτείνω…. απλό οικονομικό, αξιόπιστο…

Δεν ξέρω αν ειναι καλό,γράφοντας όμως θρασύτατα στο site του οτι εχει πιστοιήση από την NSF παραθέτωντας δήθεν και link που δεν δουλεύουν,απαξιώνει μόνος του το προιοόν που πουλάει.

Δεν ξέρω αν ειναι καλό,γράφοντας όμως θρασύτατα στο site του οτι εχει πιστοιήση από την NSF παραθέτωντας δήθεν και link που δεν δουλεύουν,απαξιώνει μόνος του το προιοόν που πουλάει.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΩΝ με την εταιρία….απλώς ιδιώτης είμαι που στο παρελθόν (πάρα πολλά χρόνια) είχα πάρει ένα φίλτρο ουτε θυμάμαι μάρκα κλπ, απλά θυμάμαι ότι το καθάριζα κάθε μήνα και του έβαζα μεσα στο φίλτρο ΑΛΑΤΟΝΕΡΟ όχι ιωδιούχο δεν ξέρω γιατί μου το είχαν πει τότε…..μιλάμε πάρα πολλά χρόνια) και ουσιαστικά δεν έκανε πολλά πράγματα, βλακείες αποδείχτηκε… γνωστός μου έβαλε αυτό το φίλτρο πάνω από 4-χρονια και έμεινε ευχαριστημένος… το πήρα εγώ πριν 2 χρόνια και ….δεν έχω προβλήματα….ανάλυση βέβαια δεν έχω κανει, αλλά βλέπω ότι το χλώριο το παρακρατεί….. και γενικά όταν πίνω νερό εκτός φίλτρου ακόμη και κρύο το καταλαβαίνω…….
Δεν είμαι σχολαστικός….απλά είναι το φίλτρο οικονομικό και προσωπικά δεν έχω πρόβλημα….τώρα τι ακριβώς κανει και ΠΟΣΟ παρακρατεί τα ξένα σώματα….δεν ξέρω. Απλά σε όλα τα θέματα που λένε…τα μισά πιστεύω (σε όλες τις μάρκες) σε όλα τα είδη….

Απάντηση: Re: ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ

Εχω αυτο, εχει μονο ενα προβλημα... οτι ειναι ακριβο

Το ειχε ένας σε αντιστοιχο thread στο φόρουμ των 4 τροχών και έγραφε οτι ηταν κατενθουσιασμένος στην αρχή μεχρι που έστειλε δειγμα στο ΙΓΜΕ και η απάντηση που του έδωσαν ηταν ότι το νερό της βρυσης από την ΕΥΔΑΠ ήταν καλύτερο(προσοχή,όχι πιο καθαρό) γιατί το φίλτρο παρακρατούσε και ουσίες οι οποίες ειναι χρήσιμες για τον ανθρώπινο οργανισμο.

Αν δεν κάνετε ανάλυση νερού (ανιόντα, κατιόντα, βαρέα μέταλλα με μέθοδο που να κατεβαίνει τουλάχιστον στα 5-10 ppb και μικροοργανισμούς), να δείτε τι έχει το νερό που πίνετε, υπάρχει περίπτωση τα φίλτρα που αγοράζετε:
1. Να μην χρειάζονται
2. Να μην κατακρατούν αυτά που πρέπει να φύγουν από το νερό

Γιωργο θελω να το βάλω γιατι το νερό στο Λαγονήσι έχει μια περίεργη γεύση που δεν ξέρω αν οφείλεται στις παλιές σωληνώσεις ή σε τυχόν πρόσμιξη του νερού της ΕΥΔΑΠ με παλαιότερες γεωτρήσεις.
Επίσης,έχω κι ένα φόβο για το χλώριο.

Μα που ειναι αυτος ο Συριος...εκει που πρεπει ν απαντησει, ασχολειται με 3d... :P

Re: Απάντηση: ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ

και που βρισκεις φίτρα?

τα φέρνει ένας εδώ στην Θεσσαλονίκη.
Μη νομίζεις ότι τα αλλάζω συχνά.
Είναι ανάλογα με τα γαλόνια που περνάνε.
Και επειδή περνάει μόνο το πόσιμο ή γιά μαγείρεμα είναι λίγο.
Και πίνουμε και εμφιαλωμένο.