Φόβοι για κατάρρευση του Διαδικτύου την Παρασκευή, εξαιτίας του βασιλικού γάμου

Unstopp4bLe

New member
23 April 2011
8
Ο Βρετανός Υπουργός Πολιτισμού, Jeremy Hunt υποστηρίζει ότι πάνω από 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα συντονιστούν στις τηλεοράσεις και στο διαδίκτυο για να παρακολουθήσουν τον γάμο του πρίγκιπα William και της Kate Middleton. Σίγουρα, το νούμερο αυτό δεν είναι τόσο τρομερό αν σκεφτεί κανείς ότι η θεαματικότητα της κηδείας της πριγκίπισσας Νταϊάνα ήταν 2,5 δισεκατομμύρια.
Ενημερωτικά το ρεκόρ του τρέχοντος έτους, το κατέχει το Superbowl με 111 εκατομμύρια τηλεθεατές.
Σύμφωνα με αναφορά του CNET, το μεγαλύτερο διαδικτυακό κοινό στην ιστορία ήταν το βράδυ της εκλογικής νίκης του Ομπάμα, με 8,6 εκατομμύρια επισκέπτες να συρρέουν στα ειδησεογραφικά sites κάθε λεπτό, γεγονός το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να επιβραδύνει σημαντικά το διαδίκτυο.

Αρκετά όμως με τους αριθμούς. Το θέμα είναι ότι την Παρασκευή 29 Απριλίου, αναμένονται εκατομμύρια άνθρωποι στο Διαδίκτυο, την ίδια στιγμή, ώστε να παρακολουθήσουν τον περίφημο γάμο. Αυτό είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει συμφόρηση. Οπότε μην αναρωτηθείτε γιατί αργεί να σας φορτώσει το Gugoo.gr την Παρασκευή!!
http://www.gugoo.gr/2011/04/blog-post_26.html

α,και εγω σκεφτομαι να πω στους μαθητες μου να μη διαβασουν για τις πανελληνιες εκεινη τη μερα,θα αφησουμε το γαμο να παμε για πουρναρια;;;:ernaehrung004:
αλλα ειπαμε,αρτον και θεαματα....

κατουρημα+στεμα.jpg

όταν δούλευα το phd μου στην πάτρα θυμάμαι γύρισα από διακοπές τέλος αύγουστου ήταν και ανέβηκα στο πανεπιστήμιο να δώ καμμία σελίδα γιατί internet δεν υπήρχε τότε στο σπίτι. σε όσες μπήκα γράφανε princess diana 19..- . ..... για 5 περίπου ώρες. μετά έμαθα ότι είχαν ρίξει τους servers oi άγγλοι προς τιμήν της.

καλα οι αγγλοι το χασανε ...

παιζουν και στοιχηματα λεει

εχουν κατασκηνωσει απ εξω μη και δε δουν την αμαξα με το πριγκηπα και την κειτ ...

στην ουρα για ipad ναι , για τετοιες αηδιες ποτε .

καθε κομματι της τουρτας κανει 100 ευρω ...
24 εκ ευρω ολος ο γαμος ...

χρεωμενα στον προυπολογισμο τους φυσικα

και ολα τους φαινονται φυσιολογικα ... !

Last edited:
Και η εγγυημένη σύνταξη από το κράτος ανήλθε στο αστρονομικό ποσό των...200 λιρών! Όλα φυσιολογικά και αγγελικά πλασμένα...

Καλά τέτοιο κοσμοϊστορικό γεγονός και θα σκεφτούμε αν πέσει το διαδίκτυο?
Χίλιες φορές χαλάλι!
Εξάλλου των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν!
Εγώ έχω προμηθευτεί το τέλειο αξεσουάρ οπότε μπορώ να ξερνάω βασιλικά όλη μέρα!

weddingweb.jpg

24 εκ ευρω ολος ο γαμος ...

χρεωμενα στον προυπολογισμο τους φυσικα

και ολα τους φαινονται φυσιολογικα ... !

Βέβαια τα έσοδα απ' το γάμο (διαφημιστικά, τηλεοπτικά δικαιώματα κτλ.) νομίζω ανέρχονται σε ποσό πολλαπλάσιο (νομίζω διάβασα κάτι για 700 μύρια; δε θυμάμαι καλά). Απ' αυτή την άποψη δεν είναι και άσχημη "επένδυση".

Τα επίσημα είναι 700 μύρια ….
αλλά υπήρχαν και στοιχήματα με πολλαααά χρήματα για το ποιοι θα είναι στη λίστα των καλεσμένων και τη μάρκα του νυφικού, επετειακά mashmallow με κορώνα, και άλλα …

ci.jpg
http://www.itw.gr/ci.jpg

Τι να μας πούνε ρε τα τσουτσέκια,όταν εμείς κάναμε Βασιλικούς γάμους στο Παρίσι παρακαλώ!αυτοί είχαν λιτότητα...
rmo3d2.jpg
:fahne90: :fahne90: :fahne90:

Re: Απάντηση: Φόβοι για κατάρρευση του Διαδικτύου την Παρασκευή, εξαιτίας του βασιλικ

Τι να μας πούνε ρε τα τσουτσέκια,όταν εμείς κάναμε Βασιλικούς γάμους στο Παρίσι παρακαλώ!αυτοί είχαν λιτότητα...
:a0210::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

...δηλαδή αν έδειχναν "live" την πρώτη νύχτα του γάμου τι θα γινόταν ?:bang::bang::bang:

Επειδή παρακολούθησα λίγο από την τηλεόραση.

Σαν χορός ...μεταμφιεσμένων ήταν. :plank: