Φοίβος Δεληβοριάς - Ο Αόρατος Άνθρωπος

Stellios papa

AVClub Fanatic
17 June 2006
11,396
Ελλαδα
Nεος δισκος διαβασα κριτικες Αποθεωση !!!
''ενω ολοι κοιμουνται ο Φοιβος τολμα και παει μπροστα ''
λεω επιτελους θα ακουσω ενα καλο ελληνικο cd

ε.. λοιπον τι νεροβραστες τριχες ειναι αυτα τα τραγουδακια που βρισκωμαστε ποτε θα ακουσουμε ενα ελληνικο αξιολογο δισκο ?

γιατι ειμαστε τοσο πισω σε ολα ?

.ρε μηπως ειναι καλος ο δισκος και εγω δεν παω καλα ?

.

Ο μονος δεληβοριας που ξερω ειναι αυτος που τραγουδαγε καποτε ο Καλογιαννης :D

Στέλιο θα προσπαθήσω να τον ακούσω.....

cd_delivorias.jpg

Αυτός πάντως ήταν πολύ καλός.
Για μένα θα μπορούσε να είναι αυτο που λέμε "πεντάρι", αλλά δυστυχώς είχε μέσα ένα τελείως άκυρο κομμάτι.

ε.. λοιπον τι νεροβραστες τριχες ειναι αυτα τα τραγουδακια που βρισκωμαστε ποτε θα ακουσουμε ενα ελληνικο αξιολογο δισκο ?

.

Οταν βουτας το φτυαρι εισαι απολαυση...:worshippy::worshippy:

.

Στέλιο μου χαρά στό κουράγιο σου,πού αντέχεις και ψάχνεις όλα αυτά..
Μιά ζωή το παλληκάρι δήθεν εναλλακτικό ,εξυπνακίστικο και απο ουσία τίποτα.....Καλά από Μουσική δέκα τίποτα.
Ειλικρινά χαρά στό κουράγιο σου.

cd_delivorias.jpg

Για μένα θα μπορούσε να είναι αυτο που λέμε "πεντάρι", αλλά δυστυχώς είχε μέσα ένα τελείως άκυρο κομμάτι.

Εξηγούμε,

Αναφέρομαι στην “Επίσκεψη του Καίσαρα

“Θέλω να κλάψω, μα είμαι γελαστός
Είμαι ένας Έλληνας πρωθυπουργός”

Ελπίζω στο νέο δίσκο να έχει αποφύγει τέτοιου τύπου ακυρότητες

Στέλιο μου χαρά στό κουράγιο σου,πού αντέχεις και ψάχνεις όλα αυτά..
Μιά ζωή το παλληκάρι δήθεν εναλλακτικό ,εξυπνακίστικο και απο ουσία τίποτα.....Καλά από Μουσική δέκα τίποτα.
Ειλικρινά χαρά στό κουράγιο σου.

Εδω αντεχει τον Τεο στο Φοιβο θα κωλωσει?

Εδω αντεχει τον Τεο στο Φοιβο θα κωλωσει?

Βρέ μήν τού λές τέτοια...:grandpa:
Απλά έχουμε μιά μικρή διαφορά γιά τήν τελευταία περίοδο τού Μαίτρ:flipout:(στήν αρχική συμφωνούμε οτι ηταν σπουδαίος)...
Ασε πού ο Στέλιος έχει γράψει τήν ''καλύτερη'' κριτική γιά τον Κυνόδοντα(αποκοιμηθήκαμε αμφότεροι)..:a0210:

Θεωρείτε το δίσκο "Χάλια" χάλια?
Αξίζει να τον ακούσετε.
Εκτός από μια πολύ όμορφη διασκευή του "Invitation to the Blues" και 2-3 ακόμη συμπαθητικά κομμάτια, έχει κι ένα εντυπωσιακό ηλεκτρικό ηπειρώτικο.
Έχει κι αηδίες αλλά νομίζω αξίζει...

voila

http://www.youtube.com/watch?v=UH7jUCMHvFM

cd_delivorias.jpg

Συμφωνώ με τον Γιώργο.....

Ο καινουριος μια που μπήκε στα playlist και μία που δεν ξαναμπήκε....συμφωνώ με τον Stelio Papas....:flipout:

Απλά έχουμε μιά μικρή διαφορά γιά τήν τελευταία περίοδο τού Μαίτρ:flipout:(στήν αρχική συμφωνούμε οτι ηταν σπουδαίος)...
Ασε πού ο Στέλιος έχει γράψει τήν ''καλύτερη'' κριτική γιά τον Κυνόδοντα(αποκοιμηθήκαμε αμφότεροι)..:a0210:

Μαιτρ?Εγινε εστιατορας ξαφνικα?:flipout:
Καλα η κριτικη του για τον Κυνοδοντα για μενα πρεπει να δημοσιευτει...Προστατεψε πολυ κοσμο ο Στελιος...

Εξυπνακίστικος, φλώρος, γλυκανάλατος, νάρκισσος. Λεξιλόγιο της τάξης των 500 λέξεων, όσο για φωνή-άσε καλύτερα, ας μην το σχολιάσω. Ανύπαρκτες μελωδίες οι οποίες αδυνατούν να κολλήσουν στη μνήμη. Τον άκουγα μόνο τυχαία στο Β΄Πρόγραμμα όταν οδηγούσα, μέχρι που διαπίστωσα ότι είναι επικίνδυνος γιατί κόντευε να με πάρει ο ύπνος στο τιμόνι.

εγω ομως ειδα και την συνεχεια του Κυνοδοντα
το νεο αριστουργημα της νεοελληνικης κουλτουρας
τον Μαχαιροβγαλτη

Απάντηση: Re: Φοίβος Δεληβοριάς - Ο Αόρατος Άνθρωπος

Εξυπνακίστικος, φλώρος, γλυκανάλατος, νάρκισσος. Λεξιλόγιο της τάξης των 500 λέξεων, όσο για φωνή-άσε καλύτερα, ας μην το σχολιάσω. Ανύπαρκτες μελωδίες οι οποίες αδυνατούν να κολλήσουν στη μνήμη. Τον άκουγα μόνο τυχαία στο Β´Πρόγραμμα όταν οδηγούσα, μέχρι που διαπίστωσα ότι είναι επικίνδυνος γιατί κόντευε να με πάρει ο ύπνος στο τιμόνι.

Kαλύτερα δέν γράφεται,κατά τήν γνώμη μου..
:a0210:
Αν δεν ήταν ο Σαββόπουλος νά τον προωθήσει,δέν θά υπήρχε..
Κανένα προσωπικό στίγμα δέν έχει ο Φοίβος..
Χιλιες φορές Γιώργος Μαργαρίτης...........:grandpa::flipout:

Πριν αρκετα χρονια καποιος φιλος με παροτρυνε να τον ακουσω (ειχε γινει οπαδος του) και μαλιστα μου ειχε πει οτι ειχε αναφερθει με επαινους σε αυτον ο Χατζιδακης (λιγο πριν φυγει και ενω ηταν αφηβος τοτε ο Δεληβοριας). Τον ακουσα λοιπον και εκτοτε τυχαινει καποιες φορες να τον ακουω κατα λαθος και βλεπω οτι ειναι στο ιδιο στυλ απο το ξεκινημα του... δηλαδη ενα μεγαλο τιποτα!!!
Μηδενικο απο μουσικη, μηδενικο απο φωνη, μηδενικο απο στιχους (προσπαθει να το παιξει και ποιητης). Εαν θα ηθελα να δωσω τον τιτλο του απολυτου τιποτα σε εναν καλλιτεχνη (κατ' ευφημισμο καλλιτεχνης) θα τον εδινα σε αυτον. Και κυριως γιατι προσπαθει να "ξεχωρισει" απο την υπολοιπη ελληνικη σαβουρα και ανικανοτητα προσποιωμενος τον κουλτουριαρη.

Απάντηση: Re: Φοίβος Δεληβοριάς - Ο Αόρατος Άνθρωπος

εχει κατι απο 2000gr και λογοθετη?:alberteinstein:

Κατά τήν γνώμη μου,δέν έχει τίποτα,από τίποτα και από κανέναν...:flipout::flipout:

Ο Στέλιος μού βρήκε τό κουμπί...:ernaehrung004:
Χρόνια προσπαθώ νά καταλάβω γιατί υπάρχει ο ''αοιδός'',αλλά δέν................

Παρεπιπτοντως εχω την αισθηση οτι ο Λανθιμος κανει συνειδητα κακες ταινιες.Πονταρω οτι καποια στιγμη θα μας εκπληξει ευχαριστα.

Υ.Σ λιγο οφ τοπικ :ADFADF1: