S shatzi New member 10 October 2007 99 5 November 2008 #1 Καλησπέρα Έχω το iphone 2g με firmware ver 2.x και εχω εγκαταστήσει το swirly mms για να λαμβάνω και να στέλνω mms, αλλα δυστυχώς το πρόγραμμά ειναι demo. Αυτό που θα θελα να ρωτήσω ειναι αν υπάρχει τρόπος να ξεκλειδώσει το πρόγραμμα. Ευχαριστώ.
Καλησπέρα Έχω το iphone 2g με firmware ver 2.x και εχω εγκαταστήσει το swirly mms για να λαμβάνω και να στέλνω mms, αλλα δυστυχώς το πρόγραμμά ειναι demo. Αυτό που θα θελα να ρωτήσω ειναι αν υπάρχει τρόπος να ξεκλειδώσει το πρόγραμμα. Ευχαριστώ.
velkus Senior Member 27 November 2007 305 5 November 2008 #2 Για την 1.1.8 δεν έχει βγει ακόμα ξεκλείδωμα, περιμένουμε...
Μιχάλης Πικούνης Established Member 18 June 2006 285 6 November 2008 #4 Δεν είναι τόσο ακριβό.. μπορείτε και να το αγοράσετε!
Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ Support Admin 17 June 2006 25,341 Αθήνα 6 November 2008 #5 Γιατί, αν είναι για 1.2 σας χαλάει;
velkus Senior Member 27 November 2007 305 6 November 2008 #6 Μιχάλης Πικούνης said: Δεν είναι τόσο ακριβό.. μπορείτε και να το αγοράσετε! Click to expand... Αγορασμένο το έχω.. Απλά διαβάζω ότι δεν ειπάρχει ακόμα σπάσιμο για το 1.2.8... ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ said: Γιατί, αν είναι για 1.2 σας χαλάει; Click to expand... Και που το βρίσκεις?? Στο cydia δεν ειπάρχει πια.. Εκτός και αν το καταβάσεις από κανένα μαγαζάκι....
Μιχάλης Πικούνης said: Δεν είναι τόσο ακριβό.. μπορείτε και να το αγοράσετε! Click to expand... Αγορασμένο το έχω.. Απλά διαβάζω ότι δεν ειπάρχει ακόμα σπάσιμο για το 1.2.8... ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ said: Γιατί, αν είναι για 1.2 σας χαλάει; Click to expand... Και που το βρίσκεις?? Στο cydia δεν ειπάρχει πια.. Εκτός και αν το καταβάσεις από κανένα μαγαζάκι....