Freeleech όλες οι ταινίες και οι σειρές στο HDbits.org

Για αυτό δεν μπορώ να μπω σήμερα καθόλου? Από το χαμό που γίνεται????

Και να μην είχε πεσει, έτσι που σέρνονται ολα οταν εχει freeleech ειναι σχεδόν δώρον αδωρον...

Παίδες, ενημερωτικά τελείως, κατέβαζα το τελευταίο αρχείο σήμερα από το hdbits και παρακολουθούσα συνεχώς πότε θα λήξει το freeleech.
Δυο μέρες τώρα κατέβαζε με 40 το πολύ 60Κ τη συγκεκριμένη ταινία... μερικές άλλες ήρθαν γρηγορότερα.
Με το που λήγει το freeleech στο επόμενο λεπτό η ταινία ερχόταν με 300Κ!!!
Τα λέω αυτά για να καταλήξω ότι μας κοροιδεύουν αυτοί εκεί πέρα. Δεν μπορεί να σταμάτησε ο κόσμος μαζικά τα downloads μέσα σε 1 μόνο λεπτό.
Απλά οι τύποι ανακοινώνουν το σύνθημα, μπλοκάροντας ενα μέρος του συνολικού bandwidth...

Nα το έχετε υπόψιν πάντα.:a0210:

Πάντως εγώ τερμάτιζα την γραμμή συνεχώς όλες τις ημέρες (900Κ down 80K up) σταθερά.

Δεν είπα αυτό πριν. Κι εγώ πάντα με 1.4 - 1.7Mb κατεβάζω από hdbits χωρίς ποτέ να πέφτει μεμονωμένο αρχείο κάτω από 250-300Κ.
Στο διήμερο πάντως όλα ήταν σαφώς πιο αργά πιστεύω χωρίς απαραίτητα να φταίει η μεγάλη ζήτηση από πολλούς χρήστες ταυτοχρόνως.

Δεν γίνεται όμως με το που κλείνει το freeleech οι ταχύτητες να έχονται στα ίσια τους σε δευτερόλεπτα... πως να το κάνουμε.

Μα δεν κατεβάζεις τίποτα από το ίδιο το σάιτ... Τι ταχύτητες να μειώσουν? Από τους άλλους χρήστες κατεβάζεις...

Πολύ σωστά! Όταν όλοι κατεβάζουν του σκοτωμού αυτο το διήμερο που να μείνει bandwidth για όλους μας... Εμένα το upload μετά απο πολύ καιρό ήταν καρφωμένο στα 90-100 kb

αυτό αν θυμάμαι καλά είναι το καλό και αυστηρό που δεν μπορείς να γραφτείς; υπάρχει η έννοια του invite ;offtopic sorry..
και μπορεί κάποιος με PM να πει ποια είναι τα καλά site που μπορείς να κατεβάζεις HD; εγώ είμαι στα HDahoy, bit-hdtv, awesome-hd.

Last edited: