Φρουτοπία στο θέατρο

Lepton

Supreme Member
19 June 2006
5,346
Γλυφάδα
Ο 2ος κύκλος του γνωστού έργου του Ευγένιου Τριβιζά διασκευάζεται σε θεατρική παράσταση από το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Γλυφάδας.

Ένα χρόνο μετά τη θρυλική μάχη του Μαναβηταρλώ, ο δαιμόνιος δημοσιογράφος Πίκος Απίκος επιστρέφει στη Φρουτοπία για να καλύψει τον εορτασμό της ιστορικής επετείου.

Την ανεξαρτησία της Φρουτοπίας απειλούν οι παντοδύναμες αυτοκρατορίες της Λεμονοστυφέν και της Κομποστάλ, που χτίζουν εργοστάσια στα σύνορά της και αναθέτουν στο Μανώλη το Μανάβη να δολοφονήσει τον αρχηγό των φρούτων, τον Αιμίλιο το Μήλο.

Γιατί τα φρούτα συμμαχούν με φάλτσους τενόρους; Πού εξαφανίστηκε η Μαρουλίτα το Μαρούλι; Ποια θα είναι η πρωταγωνίστρια του Θεάτρου της Φρουτοπίας; Σε πόσες μέρες θα αποφυλακιστεί η Βεατρίκη το Σπαράγγι; Από πού ήρθαν οι καραβίδες; Πόσο δυνατός είναι ο Θάνος το Κολοκυθάκι;

Οι απαντήσεις θα δοθούν Σάββατο και Κυριακή 10, 11, 17 & 18 Μαΐου, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μελίνα Μερκούρη, Γ. Γεννηματά & Ανατολικής Ρωμυλίας 123, Τερψιθέα Γλυφάδας. Ώρα έναρξης 19:00, είσοδος ελεύθερη.

Σας περιμένουμε!

Ήταν η αγαπημένη μου σειρά όταν ήμουν μικρός... Ανεπανάληπτη... Κρίμα που θα απουσιάζω και δεν θα μπορέσω να κατέβω Γλυφάδα...

φυσικα πρωταγωνιστη ο Λεπτον ο ΓΔ μας

ελα να βλεπω συμμετοχες !!!!!!!

Ευχαριστώ για τις ευχές παιδιά. Νομίζω πως έπιασαν! :blush:

Εχτές είχε πολύ κόσμο και καλό είναι όποιος ενδιαφέρεται να έρθει αρκετά νωρίτερα, για να μη μείνει όρθιος.

Τελικά πήγε η γυναίκα μου με την κόρη μου, αλλά δεν είχε θέση κι έφυγαν. Μιλάμε για μεγάλη επιτυχία, έτσι Λευτέρη?
Πολλά Μπράβο!

Σεραφείμ, λυπάμαι πάρα πολύ που δεν βρήκαν θέση και ευχαριστώ για την κατανόηση. Είμαστε πολύ προβληματισμένοι διότι το θέατρο γέμισε από τις 6:30 και ακολούθησε μεγάλη ιστορία στην είσοδο, όπου ακούσαμε τα εξ αμάξης. Δυστυχώς, ο Δήμος δεν περίμενε τέτοια προσέλευση και δεν υπήρξε η αντίστοιχη προετοιμασία.

Στέργιο, άστα να πάνε. Είμαι ο Μανώλης ο Μανάβης και το τι γιούχα δέχομαι από τα πιτσιρίκια δεν λέγεται! :D

Είναι μια... μόνο μια... δεν υπάρχει αλλή καμία...

Διάβασα παραπάνω ότι οι παραστάσεις είχαν μεγάλη επιτυχία.
Επίσης διάβασα ότι έγιναν μόνο "Σάββατο και Κυριακή 10, 11, 17 & 18 Μαΐου"

Υπάρχει περίπτωση να επαναληφθούν μέσα στο καλοκαίρι οι παραστάσεις;

Re: Απάντηση: Φρουτοπία στο θέατρο

Στέργιο, άστα να πάνε. Είμαι ο Μανώλης ο Μανάβης και το τι γιούχα δέχομαι από τα πιτσιρίκια δεν λέγεται! :D

Καλά, είσαι ΓΔ και στα φρούτα? :firstprize:

Σε ευχαριστώ Dune. Δυστυχώς, η συγκεκριμένη παράσταση ήταν πολύ κουραστική, με πολύ μεγάλο θίασο, όγκο σκηνικών και πλήθος κοστουμιών. Θεωρώ απίθανο να μπορέσουμε να την επαναλάβουμε.

Τάσο, όχι μόνο δεν ήμουν ΓΔ, αλλά έφαγα ban και μόνο με δεύτερο λογαριασμό μπόρεσα να ξαναμπώ. Μέχρι που με πήραν χαμπάρι και με ξανάστειλαν...

Έτσι, για να μη λέτε ότι η διαχείριση είναι ανάλγητη και δεν καταλαβαίνει την άλλη πλευρά! :D

Ναι αλλά Ban σε ΓΔ; Πρέπει να το εξετάσουμε αυτό! Μην το αφήσουμε έτσι!
:grandpa: Πίκο το τέμα πρέπει να λυτεί!