φθηνο και καλο Blue Ray?

vastsar

Senior Member
8 April 2007
585
Προς το παρων αποσα εχω διαβασει γνωριζω μονο το Samsung BD 1400. Υπαρχουν καλες εναλακτικες λυσεις? Το PS3 το αποριπτω λογω πολλης φασαριας κατα την δειαρκεια αναπαραγωγης ταινιων. Η τιμη δεν θελω να ξεπερναει τα 500 ευρω.

Eγώ δεν άκουσα ποτέ θόρυβο από το δικό μου σε ταινία...Περίεργο μου φαίνεται, μήπως άκουσες κανένα χαλασμένο? Ή με την τηλεόραση στο mute και βράδυ?

Αν δεν σου αρέσει να έχεις μια παιχνιδομηχανή, το samsung είναι μια πολύ καλή και οικονομική επιλογή.

Φίλε vastsar

Δεν έχω παρατηρήσει κάποιο θόρυβο κατά την αναπαραγωγή ταινιών στο δικό μου PS3. Μήπως αυτό που άκουσες είχε κάποιο ελλάτωμα? :chinscratch:

Γενικά το PS3 θεωρείται καλή επιλογή για BR λόγω των συνεχών αναβαθμήσεων του (βλέπε θέματα αναφορικά με το profile 2)

Παρομοίως και το δικό μου!
Κανενα θορυβο.... Μονο οταν φορτωνει παιχνιδι ακουω καπου-καπου κανα θορυβο αλλα κι αυτο ΜΟΝΟ στα παιχνιδια που φορτωνει συνεχως από το Blu-Ray drive! :ernaehrung004:

ειτε περιμενεις την ελευση του panasonic bd50 που ως stand alone μηχανημα θα ειναι κορυφαιο (με υποστηριξη του profile 2.0 εαν δεν κανω λαθος) ειτε επιλεγεις το ps3 που θεωρειται το καλυτερο blu ray player. Το 40αρι που εχω επισης ειναι αθορυβο.

Ελεος βρε παιδια με αυτη την παιχνιδομηχανη!Απο που ως που το ps3 καλυτερο bluray?????Για βαλτετο διπλα σε ενα π.χ bdp sony 500.Για να μην αναφερω καλυτερα player.:ernaehrung004:

Ευτυχώς sxizas τα πάει πάρα πολύ καλά... και μάλλον είναι ότι πιο γρήγορο όσον αφορά τους χρόνους φορτώματος ,menu κτλ.

Ok.Καλα τα παει,αλλα το οτι μια "παιχνιδομηχανη"φορτωνη καποια δευτερολεπτα πιο γρηγορα ενα δισκο blueray αυτο δεν ειναι θεμα για να το κανουμε καλυτερο.Για το φιλο,το φθηνο ειναι σχετικο,το 1400 ειναι πολυ καλο και παιζει πολυ καλα τα dvd,στα 380e.To 500 της sony ειναι απλα καταπληκτικο αλλα εχει πανω απο 500e,το εχω δει.Εαν θελεις να το δεις ειναι στημενο στo mediamarkt sto Μαρουση με το ps3.Για να μην αδικισω,το ps3 ειναι συνδεμενο σε υποδεεστερη tv απο το 500 που ειναι σε sony 3500.Σε λιγο καιρο ερχωνται και αλλα καλουδια και πιο φθηνα,αλλα αν ειναι να περιμενουμε και ολο να αναβαλουμε στο τελος δεν παιρνουμε τιποτα και αν παρουμε παλι κατι θα μας....η τεχνολογια παει μπροστα,δεν μας περιμενη.

ο τίτλος του thread είναι "φθηνο και καλο Blue Ray". Σε αυτή την ερώτηση λοιπόν απάντησα χωρίς δεύτερη σκέψη PS3 γιατί πρακτικά κανένα player δεν θα του δώσει κάτι παραπάνω σε ποιότητα εικόνας στα 500-700 , παίζει πολλά περισσότερα formats απο ένα bd player και επίσης ...δώρο μια παιχνιδομηχανη! αυτά για την παρούσα φάση... αργότερα βλέπουμε!

Για αυτους που εχουν κολλημα να εχουν μια παιχνιδομηχανη στο σαλονι τους δεν κανει

για οσους δεν εχουν τετοια προβληματα ανακαλυπτουν οτι το μηχανακι ειναι πολλα περισσοτερα απο οτι νομιζαν

Επειδη ειχα το PS3 (με σκληρο 60 γιγα) για λιγους μηνες, οταν επαιζε ταινιες εβγαζε εναν θορυβο παρομοιο με εναν Η/Υ οταν εν λειτουργια. Κατα τα αλλα δεν εχω προβλημα. Το Sony 500 ειναι σιγουρα καλυτερο απο το Samsung ?

Το καλυτερο Blu-Ray ειναι το PS3 με διαφορα.Μονο και μονο που ειναι το μοναδικο που σε ολα του τα χαρακτηριστικα αναβαθμιζεται πανευκολα, δεν χρειαζεται τιποτε αλλο. Αυτο το κανει συναμα και το πιο φτηνο, αφου προστατευεται η επενδυση σου στο μελλον. Εμενα το 60αρι ειναι πληρως αθορυβο και ειλικρινα πιστευω οτι ετσι επρεπε να ειναι τα μηχανηματα του μελλοντος. Να κανουν τα παντα με software.

Άλλη εναλλακτική είναι το Sony S300 αλλά νομίζω ότι, αν αποκλείεις το ps3, το Samsung είναι καλύτερο

Εγω παντως με το Samsung BD1400 που εχω ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Μπορει οι χρονοι να ειναι αργοι λιγο αλλα εχω συνηθισει. Ειδικα μετα την αναβαθμιση του firmware εφτιαξε δραματικα και η κινηση στα 24p.