Φτηνός δέκτης συμβατός με NOVA

arkaz

New member
2 January 2008
19
Π.Φάληρο
Καλησπέρα σε όλους,

Ψάχνω για κάποιο φτηνό δέκτη (μέχρι 70 ευρώ) για αποκλειστική χρήση με Nova. Δυστυχώς οι γνώσεις μου επί των δορυφορικών είναι ανύπαρκτες οπότε κάθε συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη.

Αμα ψάχνεις κάτι φθηνό και δεν έχεις απαιτήσεις πάρε τον δικό τους, τον έχουν 49€

Είχα την εντύπωση ότι αυτή η τιμή (49 ) ισχύει μόνο σε συνδυασμό με νέα συνδρομή. Κάνω λάθος;
Μπορώ όντας ήδη συνδρομητής να τον αγοράσω σε αυτή τη τιμή χωρίς κάποια δέσμευση (υποχρεωτική δέσμευση να παραμείνω για ένα χρόνο ακόμα στην εταιρεία κλπ);
Πάντως με βολεύει το δικό τους μηχάνημα καθώς σε αυτό έχουν συνηθίσει τα γερόντια της οικογένειας...

οποιοδήποτε μοντέλο θα είναι συμβατό ή πρέπει να ψάξω κάποιο συγκεκριμένο χαρακτηριστικό;

Επαναλαμβάνω είμαι ΕΝΤΕΛΩΣ άσχετος με το θέμα των δορυφορικών δεκτών

Απάντηση: Re: Φτηνός δέκτης συμβατός με NOVA

οποιοδήποτε μοντέλο θα είναι συμβατό ή πρέπει να ψάξω κάποιο συγκεκριμένο χαρακτηριστικό;
Για απροβλημάτιστη χρήση, προτίμησε κάποιο μοντέλο με ενσωματωμένο Irdeto.
Εξέτασε πρώτα το θέμα αγοράς του ιδιοκτησιακού δέκτη.

επειδη διαβασα φθηνος YU-MA-TU MX READER COMPO 1X UCAS και φυσικα εκει που θα το αγορασεις αυτον ή καποιον αλλον δεκτη θα τον ρωτησεις συμφωνα με την εκδοση της καρτας της Νοβα αν την παιζει χωρις προβλημα και καλυτερα να την εχεις μαζι σου να την δοκιμασεις επιτόπου.

οι yumatu θέλουν άλλο λογισμικό
ανάλογα με την έλδοση της κάρτας σου,
αλλιώς θα σου κάνει κολλήματα

Εχω έναν Panasat IRD-990 που κάθεται. Είναι αυτός που δίνει η Νόβα.
Αν είσαι Αθήνα, τον δίνω 30 ευρώ.
Γιάννης

Καλησπέρα σε όλους,

Ψάχνω για κάποιο φτηνό δέκτη (μέχρι 70 ευρώ) για αποκλειστική χρήση με Nova. Δυστυχώς οι γνώσεις μου επί των δορυφορικών είναι ανύπαρκτες οπότε κάθε συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη.

Πάρε το YUMATU MX PLUS SAPHIRE.Ανοίγει την κάρτα της nova στο δέκατο του δευτερολέπτου.Οσο για το λογισμικό εάν φορτωθεί σωστά δεν σου παρουσιάζει κανένα πρόβλημα.

Ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες.

Τελικά τα τιμημένα γηρατειά μας δυσανασχέτησαν στην ιδέα ενός διαφορετικού τηλεκοντρόλ που θα έπρεπε να μάθουν από την αρχή...
Έτσι επελέγη αυτός της Νόβα με 49 ευρώ και ανανέωση συμβολαίου για ένα έτος.
Πάντως σε περίπτωση που τα φτήσει ο δικός μου (που είναι κι αυτός της Νόβα)θα πειραματιστώ με κάτι καλύτερο και πιο σύνθετο (έτσι για να κρατάμε τις ισσοροπίες).

Τιμη ιδιοκτησιακου δεκτη Νοβα Πανασατ 247 ευρω παρακαλω.
Συμφωνα με τηλεφωνητρια της εταιρειας.
Εκτος και αν μου εκανε πλακα!

μαλον φιλε ειναι αυτος με το σκληρο δισκο και το διπλο tuner

Εχω έναν Panasat IRD-990 που κάθεται. Είναι αυτός που δίνει η Νόβα.
Αν είσαι Αθήνα, τον δίνω 30 ευρώ.
Γιάννης
an den ton poulises akoma ton thelw...
til 6939000965
manousakis manolis

Καλησπερα παιδες! Εχω ενα θεμα και θα ηθελα την βοηθεια σας...
Πηρα προσφατα τον ON LIEN 3030 ο οποιος ειναι ο κλωνος τοu YUMATU sapphire και τοu περασα την "globo_5119_cοοl_emu_2.4.47_all.dld". Ολα καλα μεχρι εδω.
Το θεμα ειναι οτι εβαλα την καινοuρια original καρτα τις noba και μοu λεει "irdeto no access" και δεν την ανοιγει. Πηρα λοιπον, στη νιβα και μοu στειλανε σηματα αλλα τιποτα... κωδικοποιημενη υπηρεσια.
Διαβασα λοιπον, σε φορουμ οτι η νιβα παντρεψε τις καινοuριες καρτες με τα μηχανηματα. Στον πατατασατ 1110 ποu εχω εννοειται οτι παιζει κανονικα. Στον ονλιεν ομως μαυρα σκοταδια!.
Βεβαια δεν δοκιμασα να βαλω την καρτα πριν περασω τιν αναβαθμινση. Μολις τον πηρα κατ'ευθειαν περασα την globo.
Το ερωτημα ειναι: Γιατι αφοu εχει πληρη συμβατοτητα με την νιβα ο συγκεκριμενος δεκτης δεν ανοιγει τιν καρτα της? Μηπως φταιει η αναvαθμινση ποu τοu περασα ή φταιει η vερσιον 5.4 ζετα καρτα τις νιβα? Μηπως να περασω τιν αντιστοιχη "truman_5119_house_emu_2.4.47_all.dld μπας κι ανοιξει?

Ευχαριστω προκαταβολικα!

εγω σου εστειλα το Ling για να παρεις εκει τηλεφωνο να ρωτησεις και να μας πεις και εμας
δεν νομιζω να εχουν πολοι την καρτα και αλλο τοσο πολοι τον δεκτη γιανα παρεις απαντηση μου φενετε το προβλημα ειναι στην καρτα

Pira sti niva kai mou eipan oti to kainourio paketo nova2 (dld mixanima+karta) einai "pantremena". Dld i karta paizei MONO sto mixanima (patatasat 1110) pou einai mazi tis sto paketo. Se kanenan allo dekti akoma kai panasat... To pe kai to'kane i skyla! :flipout: