Φυλακή ο Ψωμιάδης !

Ναι, συμφωνώ απολύτως, να πληρώσει, αλλά γιατί έχω την εντύπωση ότι αυτός είναι ένα χρυσόψαρο μέσα στον ωκεανό; ααααααα............. μάλλον οι νομάρχες και οι δήμαρχοι δεν έχουν ασυλία;

Ναι, συμφωνώ απολύτως, να πληρώσει, αλλά γιατί έχω την εντύπωση ότι αυτός είναι ένα χρυσόψαρο μέσα στον ωκεανό; ααααααα............. μάλλον οι νομάρχες και οι δήμαρχοι δεν έχουν ασυλία;

:a0210:

Re: Απάντηση: Φυλακή ο Ψωμιάδης !

ο τιτλος ειναι λιγο παραπλανητικος..δεν μπαινει φυλακη, με αναστολη καταδικαστηκε.

Το θέμα εδώ δεν είναι η ασήμαντη ποινή στην οποία καταδικάστηκε -πρακτικά κανείς δεν μπαίνει φυλακή πλέον για πλημμέλημα, όλες οι σχετικές ποινές μετατρέψιμες είναι- αλλά η παύση από το αξίωμά του.

12 μήνες σαν ποινή είναι αστεία (και πέραν της αναστολής), τόσο τρώει κανείς εάν έχει ένα αυθαίρετο μπαλκονάκι 5-10 τετραγωνικά.

Νομίζω, πως τo θεμα δεν είναι ούτε αυτό...

Το θέμα είναι ότι ο τύπος διευκόλυνε παράνομα τον Βενζινά... και ο Λαός θα κληθεί να τον ξαναψηφίσει... Να δούμε τι θα κάνει...

Το θέμα είναι ότι ο τύπος διευκόλυνε παράνομα τον Βενζινά... και ο Λαός θα κληθεί να τον ξαναψηφίσει... Να δούμε τι θα κάνει...

Δεν νομίζω ότι είναι αυτό το θέμα. Γιατί ούτε η πρώτη παρανομία που κάνει πολιτικός άνδρας της χώρας μας είναι ούτε η τελευταία.
Το θέμα είναι ότι ο συγκεκριμένος καταδικάστηκε για αυτήν και υφίσταται τις -βαρειές- συνέπειές της. Μια καλή αρχή.

Είδα τον τίτλο και νόμιζα ότι αναφερόταν σε αυτόν.....

%CE%A8%CE%A9%CE%9C%CE%99%CE%91%CE%94%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%91%CE%9A%CE%97%CE%A3.jpg

Αλήθεια, αυτός γιατί είναι ακόμη έξω; Τι ρωτάω εγώ τώρα......

Αλήθεια, αυτός γιατί είναι ακόμη έξω; Τι ρωτάω εγώ τώρα......

Επειδή απαγορεύτηκε το κάπνισμα σε όλους τους δημόσιους κλειστούς χώρους, περιμένουν να κάνει θεραπεία αποτοξίνωσης και μετά να μπει.

Εγώ σκέφτομαι και μια άλλη παράμετρο: μήπως ενοχλούσε κάποιους η παρουσία του και έπρεπε να βρουν τρόπο να τον βγάλουν από την μέση;

Υ.Γ. Δεν έχω καμιά σχέση ούτε με ψωμιάδηδες ούτε με κανέναν , απλά το εκφέρω σαν άποψη μιάς και στην πολιτική είναι γνωστό ότι άλλα πρέπει να λες, άλλα να εννοείς και άλλα να κάνεις για να επιβιώσεις...

Δεν νομίζω ότι είναι αυτό το θέμα. Γιατί ούτε η πρώτη παρανομία που κάνει πολιτικός άνδρας της χώρας μας είναι ούτε η τελευταία.
Το θέμα είναι ότι ο συγκεκριμένος καταδικάστηκε για αυτήν και υφίσταται τις -βαρειές- συνέπειές της. Μια καλή αρχή.

Κι όμως Τάσο... ας το διατυπώσω διαφορετικά...
...προσωπικά πιο πολύ με ενδιαφέρει αν ο λαός θα ξανα-εκλέξει έναν απατεώνα παρά η ποινή της δικαιοσύνης...

Ξέρω ότι ίσως ενοχληθείς αλλά δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και δεν πιστεύω ότι αυτό άλλαξε με μια απόφαση που έτσι κι αλλιώς είναι χάδι και τη σοβαρότητα του παραπτώματος...

Εγώ σκέφτομαι και μια άλλη παράμετρο: μήπως ενοχλούσε κάποιους η παρουσία του και έπρεπε να βρουν τρόπο να τον βγάλουν από την μέση;

Α πα πα κακές σκέψεις.
Η ανεξάρτητη δικαιοσύνη μας έχει αποδείξει πως δεν χαρίζεται σε κανέναν από όποιαν παράταξη και εάν προέρχεται, κυβερνώσα ή μη.

Last edited:

Ξέρω ότι ίσως ενοχληθείς αλλά δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και δεν πιστεύω ότι αυτό άλλαξε με μια απόφαση που έτσι κι αλλιώς είναι χάδι και τη σοβαρότητα του παραπτώματος...

Χάδι μεν δεν είναι -είναι φυσιολογική για τα πλαίσια ποινής- βέβαια γεγονός παραμένει ότι κάποτε είχα καταφέρει να πέσει 2ετία σε δήμαρχο για πολύ-πολύ ελαφρύτερη περίπτωση παράβασης καθήκοντος. Το ουσιαστικό εδώ δεν είναι η ποινή, όλες οι ποινές για πλημμελήματα είναι ανάξιες λόγου εφόσον αναστέλλονται -ή εφόσον έχεις να τις πληρώσεις, δεν είναι δα και εξωφρενικές, κάπου στα 590 ευρώ ο μήνας μετατρέπονται. Το σοβαρό εν προκειμένω είναι οι περαιτέρω επιπτώσεις από την ποινή και όχι το 12μηνο καθ' εαυτό.

Όσο για τα λοιπά, και πού ξέρεις την άποψη μου για την ανεξάρτητη δικαιοσύνη;

Last edited:
Περα απο τον παραπλανητικο τιτλο που εχει το θεμα,για μενα η ουσια ειναι οτι η δικαστικη εξουσια με τις πραξεις της η τις παραλειψεις της επεμβαινει στη πολιτικη ζωη της χωρας.
Οφειλαν οι δικαστες πριν τις εκλογες που εγιναν ,να αποφασισουν οριστικως και αμετακλειτως αν ο καθε Ψωμιαδης εχει δικαιωμα η οχι να βαλει υποψηφιοτητα και πιθανον να εκλεγει.
Αν αυτοι που ηγουνται της δικαιοσυνης[οχι ο υπουργος φυσικα],εχουν και την ελαχιστη ευαισθησια ,πρεπει παραυτα να καθισουν στο σκαμνι της δικαιοσυνης ,ολους αυτους τους δικαστες που δεν φροντισαν για την ληψη της οριστικης αποφασεως περι της νομιμης η μη συμμετοχης του Ψωμιαδη ,πριν την διεξαγωγη των εκλογων.
Αυτη τη στιγμη αλλοιωνουν την εκλογικη αποφαση του λαου της Κ.Μακεδονιας.Προσωπικα πιστευω οτι θα πρεπει να παραιτηθουν ολοι οι συμβουλοι της παραταξης Ψωμιαδη και διεξαχθουν ξανα εκλογες για την αναδειξη περιφεριαρχη ,χωρις την συμμετοχη Ψωμιαδη[εφ οσον προφανως ειναι παρανομη η συμμετοχη του]

Ίσως να παρεξήγησα το post σου... νόμιζα ότι δικαιολογούσες την ποινή... και λόγω της σχέσης σου με το "άθλημα" φαντάστηκα ότι είσαι υπερασπιστής της!
(Προφανώς λανθασμένα...)

Έχω και δύο προσωπικά θέματα με την δικαιοσύνη και δεν είμαι αμερόληπτος, οπότε μην με παρεξηγείς!

:ernaehrung004:

Περα απο τον παραπλανητικο τιτλο που εχει το θεμα,για μενα η ουσια ειναι οτι η δικαστικη εξουσια με τις πραξεις της η τις παραλειψεις της επεμβαινει στη πολιτικη ζωη της χωρας.
Οφειλαν οι δικαστες πριν τις εκλογες που εγιναν ,να αποφασισουν οριστικως και αμετακλειτως αν ο καθε Ψωμιαδης εχει δικαιωμα η οχι να βαλει υποψηφιοτητα και πιθανον να εκλεγει.
Αν αυτοι που ηγουνται της δικαιοσυνης[οχι ο υπουργος φυσικα],εχουν και την ελαχιστη ευαισθησια ,πρεπει παραυτα να καθισουν στο σκαμνι της δικαιοσυνης ,ολους αυτους τους δικαστες που δεν φροντισαν για την ληψη της οριστικης αποφασεως περι της νομιμης η μη συμμετοχης του Ψωμιαδη ,πριν την διεξαγωγη των εκλογων.
Αυτη τη στιγμη αλλοιωνουν την εκλογικη αποφαση του λαου της Κ.Μακεδονιας.Προσωπικα πιστευω οτι θα πρεπει να παραιτηθουν ολοι οι συμβουλοι της παραταξης Ψωμιαδη και διεξαχθουν ξανα εκλογες για την αναδειξη περιφεριαρχη ,χωρις την συμμετοχη Ψωμιαδη[εφ οσον προφανως ειναι παρανομη η συμμετοχη του]
:worshippy: