Γερμανικό site

ΟΥΑΟΥΥ ! ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ SITE ! ΟΛΑ 220-230 V ! Τhanks for the info !
Και κοιτούσα για τίποτα used στο Audiogon.

Πουλάω έναν ρέστα ολοκληρωμένο solid state : Toν Factory Direct
BLUE CIRCLE NSCS (11OW). Τον χαρίζω τον κακομοίρη 1.000 και μου στοίχησε 3400 Ευρώ με μεταφορικά (UPS και τελωνειακός 500 Ευρώ, Φόρος 500 Ευρώ). Τον πήρα ολοκαίνουργιο προπέρισυ από την Βlue Circle Canada και ...έπαθα πλάκα πόσο μουσικά παίζει. Βέβαια δεν μπορώ να ακούω από 3 μηχανήματα ταυτοχρόνως δίότι θα τρελαθώ στο τέλος. Πωλείται 1.000 σε κατάσταση υπεράριστη , με Shallco stepped attenuator από το εργοστάσιο (+250 USD) . Στα συν του ενισχυτή τα σώματα και η γενικότερη συμπεριφορά αλα ΚΤ88 , το τρομακτικό για τα χρήματα soundstage και το refinement. Sorry αλλα χάρηκα που βρήκα site να τον βάλω (το Γερμανικό, thanks) και review σοβαρό: http://www.sixmoons.com/audioreviews/bluecircle/nscs.html

Εχει οντως πολυ πραμα.Ελλαδα στελνουν,ειναι κατι σαν το ebay??
Απο ότι ξέρω χωρίς να έχω αγοράσει επειδή ρώτησα γιά κάποιο πικάπ ...ΝΑΙ στέλνουν Ελλάδα
Τώρα, αν είναι σαν το e-bay δεν ξέρω μάλλον πιό σοβαρό φαίνεται....
Εμένα τουλάχιστον πληροφορίες που ζήτησα μου τις έδωσαν την ίδια μέρα

Απο ότι ξέρω χωρίς να έχω αγοράσει επειδή ρώτησα γιά κάποιο πικάπ ...ΝΑΙ στέλνουν Ελλάδα
Τώρα, αν είναι σαν το e-bay δεν ξέρω μάλλον πιό σοβαρό φαίνεται....
Εμένα τουλάχιστον πληροφορίες που ζήτησα μου τις έδωσαν την ίδια μέρα
Χμμμμ....Ενδιαφερον.Ευχαριστω για την αμεση απαντηση.-bye--bye-

Χμμμμ....Ενδιαφερον.Ευχαριστω για την αμεση απαντηση.-bye--bye-

Συμπληρώνω !!!!
γιά τα μεταχειρισμένα και εγώ φοβάμαι...δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι επειδή πωλούνται απο τους ιδιοκτήτες απ ευθείας...
Πάντως καινούργια ή demo σίγουρα έχουν καλύτερες τιμές απο εδώ και δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα γιατί είναι απο γερμανικά μαγαζιά..

Τώρα άν και οι Γερμανοί μας βγούν Ελληνες δεν ξέρω....
Φιλικά

Συμπληρώνω !!!!
γιά τα μεταχειρισμένα και εγώ φοβάμαι...δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι επειδή πωλούνται απο τους ιδιοκτήτες απ ευθείας...
Πάντως καινούργια ή demo σίγουρα έχουν καλύτερες τιμές απο εδώ και δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα γιατί είναι απο γερμανικά μαγαζιά..

Τώρα άν και οι Γερμανοί μας βγούν Ελληνες δεν ξέρω....
Φιλικά
Καλα,αυτο να λεγεται.Ποτε δεν μπορεις βα εισαι σιγουρος.Παντως μετα απο πιο πολυ ψαξιμο αρκετοι στελνουν μονο γερμανια.Εαν στελνουν και αλλου το αναγραφουν.

Το συγκεκριμένο site το παρακολουθώ για πάνω από τρία χρόνια.
Κατά καιρούς έχουν ¨σκάσει¨ κάποιες μεγάλες ευκαιρίες. (Πριν από λίγους μήνες εμφανίστηκε Μagico Mini v1 με 12000ε το οποίο βέβαια χάθηκε σε δύο μέρες).
Οι περισσότεροι στέλνουν και εκτός Γερμανίας αλλά αν αναγράφεται στο shipping No International Shipping....δεν.