Για ... Καλοφαγαδες !!!

Stratos

AVClub Enthusiast
13 July 2006
786
Marousi
Το ξεκιναω αυτο, με αφορμη μια εκθεση που ετυχε να δω με ιταλικα προιοντα περυσι.
Ψαχνοντας τα περιπτερα, μου σφυριξαν για μια εταιρια ζυμαρικων, την Garofalo .
Αγορασα λοιπον μερικα να τα δοκιμασω. Τι το ηθελα...
Μπορω να πω με σιγουρια οτι ειναι οτι καλυτερο εχω δοκιμασει σε ζυμαρικο. Πραγματικα, εκαναν τη διαφορα σε οποια συνταγη και να τα δοκιμασα. Τα συνιστω ανεπιφυλακτα.
Το προβλημα ειναι βεβαια, οτι δεν τα βρισκεις στα γνωστα σουπερμαρκετς...
Τα εχει παρει το ματι κανενος πουθενα αλλου?? Πριν καταφυγω σε παραγγελια εξω...:flipout:

Επισης, αν καποιος εχει κατι αντιστοιχο να αναφερει, να το κανει !! Δεν μπορει, θα εχουμε αρκετους καλοφαγαδες :eating::eating:

Αμα πετυχετε ζυμαρικα ΜΕΛΚΟ δοκιμαστε τα και θυμηθειτε με,φτιαχνονται εδω στην περιοχη μου,εχω επισκευθει το εργοστασιο,και η ποιοτητα ειναι σε εξαιρετικα επιπεδα.Βγαζουν και φρεσκα!

Χειροποίητα, το χωριό να είναι καλά ....όπως επίσης και Ιταλικά ..να είναι καλά η κολλητή της γυναίκας μου....

Strato θα μάθω από πρώτο χέρι και θα σε ενημερώσω...

@Stratos, έχεις λινκ για παραγγελία απ' έξω; Σαν μακαρονάς θέλω να δοκιμάσω, αλλά θέλω να πω και στον αδερφό μου να τα δοκιμάσει στο εστιατόριο..

@Stratos, έχεις λινκ για παραγγελία απ' έξω; Σαν μακαρονάς θέλω να δοκιμάσω, αλλά θέλω να πω και στον αδερφό μου να τα δοκιμάσει στο εστιατόριο..

Ειδα οτι εχουν online shop οι ιδιοι, τους εστειλα μειλ να δω αν στελνουν Ελλαδα... Θα σε ενημερωσω :)

Αμα πετυχετε ζυμαρικα ΜΕΛΚΟ δοκιμαστε τα και θυμηθειτε με,φτιαχνονται εδω στην περιοχη μου,εχω επισκευθει το εργοστασιο,και η ποιοτητα ειναι σε εξαιρετικα επιπεδα.Βγαζουν και φρεσκα!

Χμμμ....θα στειλω τον ξαδερφο μου για ψωνια!!!

Χειροποίητα, το χωριό να είναι καλά ....όπως επίσης και Ιταλικά ..να είναι καλά η κολλητή της γυναίκας μου....

Strato θα μάθω από πρώτο χέρι και θα σε ενημερώσω...

Ναι Αντωνη, για μαθε και συ. Χθες μου ειπαν οτι και στα hiendαδικα ιταλικα εστιατορια εδω, τετοια χρησιμοποιουν...

Ναι,αν κρίνουμε από τους Ιταλούς και τους Κινέζους..

Μου θυμίζει ''το ψωμί παχαίνει'',αφού παίξουν μακροβούτια στην σαλάτα και φάμε και 2 κιλά προβατίνα από δίπλα του.

Ναι Αντωνη, για μαθε και συ. Χθες μου ειπαν οτι και στα hiendαδικα ιταλικα εστιατορια εδω, τετοια χρησιμοποιουν...

Μην είσαι και πολύ σίγουρος για αυτό... αντίθετη άποψη έχω από τεβερνιέ στη Ρώμη....

Κάποια εποχή τα είχε φέρει και ο Βασιλόπουλος...

Περιμένω και άλλες πληροφορίες... Περισσότερα την Παρασκευή που θα σε πάρω τηλ.....

προφανως σε καμμια περιπτωση στο συγκεκριμενο νημα, δεν ειναι κριτηριο οι θερμιδες...
Ουτε στο μυαλο μου ειχα την "ορφανη" μακαροναδα...:flipout:

Στα Σπατα εχει ενα εργαστηριο που φιαχνει φρεσκα μακαρονια.
Αν σας φερει ο δρομος ριχτε μια ....μπουκια!!!

Απάντηση: Re: Για ... Καλοφαγαδες !!!

Φρέσκιες χυλοπίτες σε σχήμα βίδας
Πηγαίνετε με τα δικά σας υλικά να φτιάξετε
Βράστε ελάχιστα στη σωστή ποσότητα προετοιμασμένου ζωμού λ.χ κοκκινιστό

Έχουμε μεγάλη παράδοση και θα βρείτε εργαστήρια παντού στην επαρχία – Αθηνά δε ξέρω καλά τα κατατόπια.

Re: Απάντηση: Re: Για ... Καλοφαγαδες !!!

Έχουμε μεγάλη παράδοση και θα βρείτε εργαστήρια παντού στην επαρχία – Αθηνά δε ξέρω καλά τα κατατόπια.

Εμεις θα τα πουμε την Παρασκευη που μαλλον θα γυρισω στη δουλια...

Στα Σπατα εχει ενα εργαστηριο που φιαχνει φρεσκα μακαρονια.
Αν σας φερει ο δρομος ριχτε μια ....μπουκια!!!

Που είναι αυτό το εργαστήριο ? Στον κεντρικό ?

Re: Απάντηση: Re: Για ... Καλοφαγαδες !!!

Που να παμε??? Και ποιος τις εχει αυτες τις βιδωτες??? Για δωσε ινφο!!!