ΓΙΑ ΜΑΣ,-ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΟΥΣ-

GeorgeFromCrete

New member
13 March 2007
60
ΚΡΗΤΗ
Χρόνια πολλά , χρόνια καλά , χρόνια ειρηνικά σε όλους
Παρακολουθώ τώρα και 5 μήνες το αντικείμενο που λέγετε (ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ) και τελικά κατέληξα πριν από σχεδόν ένα μήνα κάτοχος του Kathrein UFS 910.
Έχω αρκετές απορίες σχετικά με τα image (αν και ο ΑΛΕΞ. ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ) προσπάθησε να μου τα εξηγήσει) και τον ευχαριστώ γι’ αυτό) αλλά αυτό το οποίο δεν έχω καταλάβει ΚΑΘΟΛΟΥ μέχρι τώρα, είναι τα CAM (camd3,mgcamd,evocamd κ.λ.π.) Τι κάνουν; Πού χρησιμεύουν; Είναι για πειρατεία; Πώς δουλεύονται;
Το ξέρω ότι είναι γιορτινές μέρες και δεν θα βρεθούνε πολλοί για να με βοηθήσουν, αλλά θα πρότεινα να ανοίξετε ένα forum στο sub-forum <<Δορυφορική και επίγεια λήψη>> με αυτά.
Τα περιοδικά που κυκλοφορούν (τα οποία και τα παίρνω εδώ και 4 μήνες) και τα forums, λίγο πολύ , απευθύνονται σε εξοικειωμένους με το αντικείμενο
και αναφέρονται σε κάποια θέματα (προφανώς πολύπλοκα ή λιγότερο νόμιμα ή και παράνομα) με υπονοούμενα και πλάγια γλώσσα που δεν την καταλαβαίνουν οι υπόλοιποι ΚΟΙΝΟΙ ΘΝΗΤΟΙ όπως εγώ. Στο κάτω κάτω φαντάζομαι ότι δεν θέλετε μέλη μόνο expert users.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία και αναμένω με τα μάτια ανοικτά!!!

Ναι ...είναι κυρίως για πειρατεία και βασικά ονομάζονται emulators (προσομοιωτές).
Ως εκ τούτου...δεν μπορούν να αναλυθούν περισσότερο.
Θεωρητικά βοηθούν και στο νόμιμο μοίρασμα γνήσιας συνδρομητικής κάρτας σου σε άλλο δεκτη του σπιτιού σου, αλλά και πάλι το κάνουν ουσιαστικά (συνήθως) μέσα απο μία υποδοχή κάρτας που επίσης δεν είναι νόμιμη, καθώς και αυτή δεν έχει πληρωμένα δικαιώματα για να διαβάσει την κάρτα, αλλά το κάνει εξομοιώνοντας παράτυπα το σύστημα πρόσβασης με την βοήθεια του emulator (cam)

Χρόνια πολλά και καλά Voreio
Ευχαριστώ για την προσπάθεια σου να απαντήσεις (τέτοιες μέρες κιόλας) , αλλά προφανώς (όπως είχα γράψει) δεν μπορείς και εσύ να γίνεις ποιο κατανοητός , γιατί αγγίζουμε τα όρια της νομιμότητας, αναφερόμενοι σε τέτοια θέματα. . Θα προσπαθήσω μέσω P.M. σε ειδικούς ,να απαντήσω τα ερωτήματα μου.
Και πάλι σε ευχαριστώ