Για τον Ντοκ

ρε τι σου κάνεις ένας τίτλος πιασάρικος . 38 άτομα μπήκαν να δουν το θέμα , ανάθεμα με αν κατάλαβε το 1/4 τι εννοεί "ο ποιητής" και ένας τουλάχιστον εξέφρασε δημοσίως την απορία του .

O David Cassidy είναι.
Υ.Γ. Όταν "σώζουμε" φωτό υπάρχει η επιλογή "save as" οπότε τη σώζουμε με όποια oνομασία θέλουμε...

Last edited:
Αααα...εγω διαβασα "για το ντοκ" και νομισα οτι θα μιλαγε για κανα λιμανι που ειχε παει τελευταια !!

Θυμάμαι πολύ μικρός στα late 70's φωτό του David Cassidy από κάτι "Μανίνες" της αδελφής μου μπορεί αυτές βέβαια να ήταν και με 3 χρόνια καθυστέρηση, δεν νομίζω να έτρεχαν και πολύ γρήγορα τα εκδοτικά στη χώρα μας τότε.
Δεν έχω ακούσει ποτέ ούτε ένα κομμάτι του πάντως αν μπορώ να μαντέψω τον κατατάσσω μoυσικώς μεταξύ Tony Orlando και Osmonds!!!!!!!
Y.Γ. Προς τον αγαπητό Γ.Δ.: Θα προτιμούσα να ενημερωθώ για το ban με p.m. και όχι δημοσία. :flipout:
Ευχαριστώ! :goodnight:

τι late '70's . Το πρωτο Partridge family το αγόρασα το 1972 ! ( τάχω πάρει φυσικά και σε remastered cds) . Αν κυκλοφορήσουν και Γιαπωνέζικα με χάρτινο εξώφυλλο θα τα ξαναπάρω .

Eγώ τότε πρωτοείδα την φάτσα του Cassidy, τι να κάνω?
Πάντως μουσικά τον αγνοώ εντελώς, η μαντεψιά μου πόσο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα?

Θυμάμαι πολύ μικρός στα late 70's φωτό του David Cassidy από κάτι "Μανίνες" της αδελφής μου μπορεί αυτές βέβαια να ήταν και με 3 χρόνια καθυστέρηση, δεν νομίζω να έτρεχαν και πολύ γρήγορα τα εκδοτικά στη χώρα μας τότε.
Δεν έχω ακούσει ποτέ ούτε ένα κομμάτι του πάντως αν μπορώ να μαντέψω τον κατατάσσω μoυσικώς μεταξύ Tony Orlando και Osmonds!!!!!!!
Y.Γ. Προς τον αγαπητό Γ.Δ.: Θα προτιμούσα να ενημερωθώ για το ban με p.m. και όχι δημοσία. :flipout:
Ευχαριστώ! :goodnight:

φίλε μου βλέπαμε την οικογένεια Παρτριτζ κάθε εβδομάδα...
Τι μου λες τώρα γιά Μανίνες, όψιμα πράγματα...

655075_356x237.jpg

μιλάμε γιά το απόλυτο καλτ

Με τέτοια που βλέπω μου φαίνεται ότι θα γράψω ένα "Απενοχοποίηση part III" για τις Expose´!!!!!!!!!!!!!!!!!:flipout::flipout:
Δεν μου είπατε όμως τι μουσική έπαιζε ο νέος...

Απάντηση: Re: Για τον Ντοκ

Με τέτοια που βλέπω μου φαίνεται ότι θα γράψω ένα "Απενοχοποίηση part III" για τις Expose´!!!!!!!!!!!!!!!!!:flipout::flipout:
Δεν μου είπατε όμως τι μουσική έπαιζε ο νέος...

Εισαι και περίεργος πανάθεμά σε.
Αυτοσχεδιαστική pop.:flipout::flipout:

Kάτι σαν τον Πασχάλη ένα πράμα,στά αμερικάνικα..:ADFADF1::ADFADF1:

Υπόψιν παρευρέθην σε συναυλία τού Πασχάλη σε κλειστό σινε-θέατρο τής γενέτειράς μου εν έτει 1972...
Απο αμαρτίες σε αυτή τήν ζωή άλλο τίποτα.:Banane0::music-smiley-005:

τραουδούσε ποπ και (υποτίθεται) έπαιζε και κιθάρα σε υποτιθέμενο οικογενειακό συγκρότημα.
Και μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι στεκόταν πολύ καλά, πολύ καλύτερα και ξιοπρεπέστερα από την ποπ που εκπροσωπεί σήμερα πχ όνομα όπως η lady gaga...

και σίγουρα δεν είχε την επιτήδευση που είχαν πχ οι Dee Lite....
βλέπεις ήταν ακόμα 70'ς