Γκέι ήρωες σε Disney Cartoon !

To άρθρο μιλάει για μια ταινία που ΘΑ γίνει (άγνωστο ποια θα είναι, άγνωστο πότε). Οπότε μπορείτε να κατεβάσετε την τρίχα που σας σηκώθηκε μέχρι τουλάχιστον να κυκλοφορήσει.

Καλά, τόσα χρόνια που η οικογένεια Ντακ είχε ξεσκιστεί στην αιμομιξία δεν σας πείραζε ε? :D

Ξέρετε ότι είναι το πτώμα του σε κατάψυξη,επειδή έλπιζε ότι έτσι θα τον αναστήσουν στο μέλλον;

Τώρα άν περίμενε όταν συμβεί(?) αυτό να βρεί τις πάπιες του αδελφές...:music-smiley-005:

Re: Απάντηση: Γκέι ήρωες σε Disney Cartoon !

Ξέρετε ότι είναι το πτώμα του σε κατάψυξη,επειδή έλπιζε ότι έτσι θα τον αναστήσουν στο μέλλον;

Τώρα άν περίμενε όταν συμβεί(?) αυτό να βρεί τις πάπιες του αδελφές...:music-smiley-005:

Αν αναστηθει μετα απο τοσα χρονια σιγα μην τον νοιαζουν οι παπιες....

Ένας τρόπος για να περάσουν τα μηνύματα που κάποιοι θέλουν, στα μικρά παιδιά, είναι φυσικά μέσα από τα κινούμενα σχέδια. Εδώ και αρκετά χρόνια προσπαθούν να εξοικιώσουν τα παιδιά με τη ''βία''. Τώρα με τους γκέι. Αύριο με το ... ΔΝΤ.

Ένας τρόπος για να περάσουν τα μηνύματα που κάποιοι θέλουν, στα μικρά παιδιά, είναι φυσικά μέσα από τα κινούμενα σχέδια. Εδώ και αρκετά χρόνια προσπαθούν να εξοικιώσουν τα παιδιά με τη ''βία''. Τώρα με τους γκέι. Αύριο με το ... ΔΝΤ.
Δεν νομίζω ότι συγκρίνεται ούτε κατατάσσεται σε κάτι τόσο επικίνδυνο όσο η βία και το IMF οι σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός.

Συμφωνώ ως προς την επικινδυνότητα των μηνυμάτων. Όμως και το να μας πείσουν ότι το ''παρά φύσιν'' είναι φυσιολογικό, δε μπορώ να το δεχθώ.

για γκει δεν ξέρω αν εχουν βγάλει αλλά για φέρτε στο μυαλό σας και πέστε μου
με ποια ήταν παντρεμένος ο Ντολαντ η ο Μικυ και το αντίστοιχο με την Ντεζυ και την Μινι και τα ανιψάκια - ανιψουδες
πως προέκυψαν ?
και δεν είναι μονο αυτοί, ολοι οι ήρωες στο ιδιο status ειναι....

Συμφωνώ ως προς την επικινδυνότητα των μηνυμάτων. Όμως και το να μας πείσουν ότι το ''παρά φύσιν'' είναι φυσιολογικό, δε μπορώ να το δεχθώ.
Δεν είναι θέμα να σε πείσουν δεν πιστεύω κάποιος να αλλάζει τα γούστα του επειδή τον έπεισαν αυτά είναι προτιμήσεις και απ' ότι λέει και η επιστήμη (ο Θάνος :flipout:) είναι και να το 'χεις...Βέβαια το επιστημονικό κομμάτι δεν θα το 'πιανα γιατί δεν το κατέχω..

Εμείς το καταλαβαίνουμε. Ένα μικρό παιδί όμως που θα δει το Μίκυ με ... τον Ντόναλντ ''αγκαλίτσα'' και θ'αρχίσει να ρωτάει;

Εμείς αναρωτιόμαστε με κάτι τέτοια ένα μικρο παιδί έχει αθώο μυαλό,δεν θυμάμαι μικρός να βλέπω καρτούν και να μου κάνει εντύπωση γιατί αγκαλιάζονται ο Μίκυ με τον Γκούφη,ούτε να διαμορφώθηκαν οι προτιμήσεις μου επειδή ο Ντόναλντ φόραγε πετσέτα μετά το μπάνιο του ενώ τις υπόλοιπες στιγμές ήταν μια πάπια χωρίς ρούχα.Αυτές είναι σκέψεις μεγάλων και ντόρος να γίνεται...

Παντελή, αγκαλιά από ''αγκαλιά'' έχει διαφορά.
Τέλος πάντων, η τηλεόραση, για μένα, ενημερώνει, ψυχαγωγεί, αλλά πάνω απ'όλα ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ τους πάντες (μικρούς και μεγάλους) εκεί που θέλει (θέλουν).

και δεν είναι μονο αυτοί, ολοι οι ήρωες στο ιδιο status ειναι....

Ααααχ... Μαύρα μεσάνυχτα έχετε...
Που να ξέρατε με ποια έχει κάνει τον γιο του ο Γκούφυ! (hint: Το όνομά του παιδιού βοηθάει... :laugh:)

Καθίστε δλδ, τι συγγένεια έχουν Ντόναλντ και Νταίζη για να υφίσταται αιμομιξία;

Ξέρουμε συ σαφήνεια ότι ο Ντόναλντ είναι πρώτος εξάδερφος του Γκαστόνε και του Φέθρυ, ότι είναι ανηψιός του Σκρουτζ, εγγονός (απ' την άλλη γραμμή) της Γιαγιάς Ντακ (η οποία έτσι έχει απλώς συμπεθεριό με τον θείο Σκρουτζ) και θείος των Χιούη Λιούη και Ντιούη, με την Νταίζη μπορεί να μου πει κανείς ποια ακριβώς συγγενική σχέση τον συνδέει;

Πώς αμαυρώνετε έτσι εύκολα την τιμή και υπόληψη μιας σοβαρής οικογένειας πουλερικών.