GOD IS GOOD

19 June 2006
8,661
51YmkD5GsSL._SL500_AA240_.jpg

Οι αγαπημένοι ΟΜ γύρισαν με νέο ντράμμερ από τους Grails και τέσσερεις λουπαρισμένες προσευχές.
Ματιές στην Ανατολή και στα εσωτερικά κυκλώματα του μυαλού.

Άφοβη επένδυση για τη σωτηρία της ψυχής.

51YmkD5GsSL._SL500_AA240_.jpg

Οι αγαπημένοι ΟΜ γύρισαν με νέο ντράμμερ από τους Grails και τέσσερεις λουπαρισμένες προσευχές.
Ματιές στην Ανατολή και στα εσωτερικά κυκλώματα του μυαλού.

Άφοβη επένδυση για τη σωτηρία της ψυχής.

Σαν ατάκα από τηλε-ευαγγελιστή ή παραθρησκευτική οργάνωση μοιάζει... :D

Ο θεός μπορεί να είναι και ο Ήλιος....

Ακριβώς!
Set the controls...

Το άκουσα το βράδυ και έμεινα άναυδος. Έφτιαξαν τη παραγωγή καλύτερη, το μπάσσο με τα τύμπανα αποτελούν τη δίνη που περιστρέφει τη θρησκευτική μελωδία της φωνής. Στονεράς Γαϊτάνος, όμως με το απαιτούμενο βάθος και ψυχεδελική αντίληψη στα άσματα.

το Meditation is the Practice of Death εύκολα στα tracks της δεκαετίας......

ακόμα, ο SpyrosA μπορεί να μεταχειριστεί τον τίτλο του ανά περίπτωση, όπως επιθυμεί:grinning-smiley-043-bye-

το πρώτο βήμα έγινε...(η ξούρα)
Με την αυτοσυγκέντρωση έχω κάποιες δυσκολίες άλλα θέλω να πιστεύω ότι μέχρι να έρθει εκείνη η ώρα θα είμαι έτοιμος...

Άλλωστε είναι γνωστό τώρα πια, γιατί πήγε το σκυλί στο αμπέλι...-bye-

το πρώτο βήμα έγινε...(η ξούρα)
Με την αυτοσυγκέντρωση έχω κάποιες δυσκολίες άλλα θέλω να πιστεύω ότι μέχρι να έρθει εκείνη η ώρα θα είμαι έτοιμος...

Άλλωστε είναι γνωστό τώρα πια, γιατί πήγε το σκυλί στο αμπέλι...-bye-

πανάθεμά σε..!! φτου φτου....:grinning-smiley-043

για τον τίτλο είπα... knowledge....:flipout::flipout::flipout:

Συμφωνω απολυτα με οσα γραψατε για την αλλαγη του ντραμερ, οπως και για τα υπολοιπα.
Kαι τα τρια αλμπουμ των ΟΜ που εχω ακουσει μου αρεσουν πολυ. Το God is Good εχει ανατολιτικα στοιχεια και μαλλον φτανει στα επιπεδα του Conference Of The Birds.

Οι ΟΜ ειναι πολυ καλοι.:a0210:

Ρε τι διαβάζω σήμερα, θα με πεθάνετε! :flipout:

Θέλω να το τσεκάρω, αλλά μια και δεν έχω ξανακούσει ΟΜ, θα πάρω φαλάγγι όλη τη δισκογραφία τους...