GOTHIC RETURNS-ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ LIVE

19 June 2006
8,661
carl080490.jpg

Fields-Of-The-Nephilim-Sumerland-272634.jpg

Fields-Of-The-Nephilim-For-Her-Light-173872.jpg

Έρχονται στο gagarin 21/22 Μαρτίου.
Με καθυστέρηση σχεδόν 20 χρόνων έρχεται η σπουδαιότερη μπάντα του Gothic μετά τους Sisters of Mercy, στη χώρα μας για πρώτη φορά.
Θα είμαι μέσα και με ψήνουν και για τα δύο βράδια.

Μιλάμε για μπαντάρα στην εποχή της.

LAST EXIT FOR THE LOST

509951_356x237.jpg

14945.jpg

Ήδη έχει γίνει σάλος στην Ευρώπη με τη συναυλία στην Αθήνα.
Ετοιμάζονται από τις γειτονικές χώρες να έρθουν gothaδες σε παρέες.
Πολλοί φίλοι Έλληνες έχουν αρχίσει να ψάχνουν δωμάτια στα γειτονικά ξενοδοχεία για φανς του εξωτερικού. Μάλιστα τα πρώτα tips για ποτά ,σημεία συνάντησης, επισκέψεις σε Αρχαία κ.τ.λ κυκλοφορούν στο δίκτυο.
Θα γίνει της Κθούλου.

Φοβερή και τρομερή μπάντα,
η απόλυτη gothic ατμόσφαιρα.
Μάλλον θα 'μαι μέσα, ξενέρωτος και εγώ χωρίς eyeliner ktl :smile:
αλλα μέσα.

Αυτός Δαμιανέ είναι Χριστιανός Ορθόδοξος. Μόνο με την Λουκά απέξω μπορεί.

Πάντως και χωρίς καμμία επιφύλαξη, σας λέω με μεγάλη άνεση και σιγουριά ,πως στο gagarin τις δύο συγκεκριμένες βραδιές ,θα βρεθούν οι ωραιότερες γυναίκες της Αθήνας.
Εύκολα.

sexy_vampire.jpg

sweet_dark.jpg

naked_gothic.jpg

Δεν ξέρω από πού ν' αρχίσω μ' αυτό το Live.

Πραγματική μυσταγωγία. Ένα Gagarin τίγκα, ο Gothic κόσμος της Αθήνας κι όχι μόνο εκεί.

Τζίμη, ευχαριστώ!

Μουκ, έχασες...

Μαζί με τον Στέργιο και ένα παρεάκι κατάλληλο, βρεθήκαμε σε αυτό το ιστορικό γεγονός την Παρασκευή το βράδυ.

Για κάθε είδος μουσικής, για κάθε παρακλάδι υπάρχει ένα γκρουπ που θεωρείται το απόλυτο σχήμα-οδηγός-φάρος.
Στο gothic το παραπάνω μοιράζεται στους Sisters και στους Fields of the nephilim.

H μπάντα έπαιξε καταπληκτικά σαν να μην πέρασε μία μέρα.
Συγκλονιστικός ο Mc Coy παραμένει φρέσκος και ουσιαστικός.
Με τα καπέλα τους, τις δερμάτινες μακριές καπαρντίνες, απόλυτα επιβλητικοί.

Από Dawnrazor, Moonchild, Summerland μέχρι και τη συγκλονιστικότερη στιγμή της βραδιάς το Last Exit For The lost.
Eκεί λύγισα. Μιλάμε για μεγάλη ανατριχίλα.

Άλλο ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα.
Καταπληκτικό live.

Έπεσε και τρελό γέλιο στο ξεκίνημα. Το tape στην εισαγωγή κόλλησε και έπρεπε η μπάντα να ξαναρχίσει.
Στο 10λεπτο break ακούστηκαν τα καλύτερα.
Όπως το '' Λαικόπουλε αυτέ, αυτής, αυτέ'' και το ακόμη πιο έξυπνο '' Γ... τα Ελοχίμ''. Μιλάμε ότι ακόμη γελάω.

Δημήτρη, μια παρουσίαση του γκρούπ καλό θα έκανε, επιρροές, χώρα προέλευσης, ήχος κτλ.
Πάντως είμαι στο ψάξιμο για τους ακούσω.
Εχω εμπιστοσύνη στην κρίση σου, για λέγε περιμένουμε, απο εξώφυλλα πάντως λένε.

Πριν αρχίσει το live, με το που έφυγε το support group, ο Μανωλάκος μου είπε: "Πρόκειται να ζήσουμε ιστορικές στιγμές, είμαι σίγουρος".

Βγήκε αληθινός...