H Bluray ναυαρχίδα της Pioneer έσκασε μύτη

Τιμή φαρμάκι.
Και να είχε και το video club ένα σκασμό blu ray το καταλαβαίνω.
Δεν είναι ώρα πιστεύω για τέτοιες αγορές ακόμη

Ας βάλουμε όλα τα "φθηνά" μαζί ........

και το Yamaha πρίν την επίσημη παρουσίαση, αν και είναι ποιό φθηνό.

http://store.audioholics.com/product/1965/1/yamaha-bd-s2900-blu-ray-disc-player

Δηλαδή θέλουν να μας πούν ότι εμείς με τα BD-30 πρέπει να νιώθουμε μειονεκτικά την στιγμή που όλοι περιμένουν ποιό φθηνά player ? Μην τρελαθούμε ......

Αν είναι για να πάρω 5% καλύτερη ποιότητα εικόνας να πρέπει να πληρώσω 3 ή 5 φορές παραπάνω δεν .... ας το αγοράσει ο Hi-Endas που θα έχει και το προβόλι των 10.000 χιλιάδων, ασε που αποροφημένος στην ταινία δεν θα καταλάβω αυτή την διαφορά σε ποιότητα ( δεν είμαι και ο καλύτερος σ' αυτά ).

Oι τιμες USA μετα απο λιγο καιρο πεφτουν δραματικα.Αν κυκλοφορησει τωρα,τον φεβρουαριο σε ενα best by θα παει στο χιλιαρικο και μετα θα το παιρνεις απο το πατωμα στο σωρο με την κιτρινη ταμπελιτσα.Και καθε εβδομαδα θα πεφτει.Τιποτα δεν μενει στο ραφι.

Το είδα και να πω την αμαρτία μου μου πέρασε από το μυαλό μιας και δεν έχω CD-Player και παίζω από PS3 και PC αλλά μετά δεν ξέρω.

Γράφουν ότι έχει τρομερά DACS, opamps κτλ. και είναι υψηλού επιπέδου για πηγή και παίζει SACD, DVD-AUDIO.Αλλά να έχεις και όλα σε ένα δεν ξέρω. Χαλάει το blu-Ray και δεν έχεις ούτε CD. (Τα DVD μου είναι αδιάφορα)

αμα δεν παιζει και ματροσκες χαιρετα μας ......

τι να δεις ; μπλου ρει χωρις υποτιτλους ;;;;

ασε που σε 6 μηνες θα εχει βγει το δευτερο μοντελο με την μιση τιμη.....

Και φαντάζεσαι μετά από κανένα τρίμηνο να φάει ήττα σε κανένα συγκριτικό με τo Bluesky των 150 Ευρώ ; :flipout::flipout:

Πάντως πλακα πλάκα εαν δεν αρχισουν οι εταιρείες παραγωγής να βλέπουν σοβαρά το θέμα διαθεσιμοτητας τιτλων (και να κατεβάσουν λίγο τις τιμές), βλέπω το φορμάτ να πηγαίνει άπατο ....

για μενα bluray μονο ΣΟΝΥ για εναν πολυ ψαγμενο λογο...

ολα τα αλλα μοιαζουν με κοινες συσκευες..οταν αποτυχει το φορματ τι θα το κανεις ?θα σου πιανει χωρο.

ΜΟΝΟ η ΣΟΝΥ προσφερει players με μπλε καθρεφτη στην προσοψη.Ετσι θα εχεις για παντα στο rack σου μια ομορφη -μεν αχρηστη δε- συσκευη:flipout: