HD δεκτης με δυνατοτητες PVR

dracula7

New member
5 February 2008
15
καλησπέρα σε όλους,

ενδιαφέρομαι αυτο τον καιρο να αγορασω ενα δέκτη HD με δυνατοτητες PVR για να αντικαταστήσω τον παλιό(5-6 χρονια) μου δέκτη της Νova.Θα με ενδιέφερε ο σκληρός δίσκος να είναι ενσωματωμένος στον δέκτη ώστε να μην χρειάζονται περεταίρω καλώδια(οχι τιποτα αλλο αλλα θα με χωρίσει η γυναίκα με τόσα καλώδι αστο σαλόνι).Εαν αυτο δεν είναι εφικτό τότε σύνδεση σκληρού μέσω usb θα ήταν επιθυμητή.Θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιους δέκτες γράφοντας την τιμλη τους και ένα μικρο σχόλιο γιατί να τουσ επιλέξω?Η αλήθεια είναι οτι δεν έχω εντρυφίσει στο συγκεκριμένο αντικείμενο αλλα όντας μηχανικός υπολογιστών θα μου άρεσε να πειραματιστώ.Θύρα ethernet θα ηταν επίσησς χρήσιμη!Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Σπύρος Κυριάκης

Για απλή θεαση Νοβα τον ζήτησε!
Υπάρχουν πάρα πολλοί άλλοι δεκτες με αυτά που ζητάς (και με καλύτερη εικόνα απο τον 800 στα καναλια της Nova και σαφώς φτηνότεροι) αλλά καλό ειναι να κάνεις μια ερευνα αγοράς και μετα, αφου καταλήξεις σε 2-3 μοντελα, να μας ζητήσεις να σου πουμε άποψη σε σχεση με υπέρ και κατα που μπορεί να έχουν!
Εγω προσωπικά έχω επίσης τον dm800 αλλά ...όχι για θεαση NOVA!

Ο Commander 8600HD παίζει μια χαρά την κάρτα της Νοβα, αλλά δεν ξέρω αν είναι και PVR... :FSGSFGS4:

konta sta 300 eyro tha itan kala pisteyo.moy ine liugo diskolo na kano ereyna agoras giati ime eparhia kai oti vlepo ine meso internet.gi'ayto rotao apo to forum na moy protinete kapia montela.

HUMAX iCord HD 160GB τιμη 500 περιπου

FERGUSON HF 8900 HD PVR 320 περιπου

Last edited: