HD-DVD η BLU RAY?

ilise

Supreme Member
3 August 2006
3,271
Χαιρετω ολα τα παιδια.
Μερες τωρα ψαχνω στο internet και προσπαθω να κατασταλαξω για το πιο φορματ τελικα μπορει να επιβιωσει. Τελικα δεν μπορω.
Μου φαινεται οτι οπως εχει εξελιχθει η κατασταση μαλλον βρισκονται στο 50-50 ισως με λιγο προβαδισμα του blu-ray αυτη τη στιγμη.
Η λυση πρεπει να ειναι combo για να ειμαστε ασφαλεις σαν καταναλωτες η για να το πω πιο λαικα να εχουμε δεμενο το γαιδαρο μας.
Αλλα πιο?
Το samsung bd5000 ανακοινωθηκε απο την samsung για Ευρωπη Οκτωβρη του 2008 και πολυ πιο νωρις στην Αμερικη. Πρεπει να ειναι πολυ καλο μηχανημα.
Για δειτε εδω http://hdguru.com/?p=184
To LG το 200ρι παλι ενας Θεος ξερει ποτε θα σκασει μυτη και δεν ξερουμε και προδιαγραφες. Παντως αναμενται να ειναι πολυ καλυτερο απο το 100ρι που κυκλοφορει τωρα και με πληρη υποστηριξη στο cd-i.
Μεχρι στιγμης δεν ξερουμε αν θα ειναι προδιαγραφων 2.0 (οσο αφορα το θεμα του blu-ray)τοσο για LG οσο και για το Samsung.
Για δωστε φιλοι μου τα φωτα σας μπας και δουμε χαιρι επιτελους μ αυτη την ιστορια!
-bye-
Νικος
 
Aυτο το Samsung θα μας σωσει.

Με την τρεχουσα ισοτιμια $ 999 = 713 οποτε πιστευω οτι ειναι ρεαλιστικη η τιμη των 799 ευρω που εχει ακουστει.
 
Aυτο το Samsung θα μας σωσει.

Με την τρεχουσα ισοτιμια $ 999 = 713 οποτε πιστευω οτι ειναι ρεαλιστικη η τιμη των 799 ευρω που εχει ακουστει.

Γιαννη καλημερα, μολις βρηκα κατι απο τη Samsung στην IFA 2007. Δες το site. Το παρηγορο και ελπιζω να ειναι περα για περα αληθινο ειναι οτι εχει release για Αμερικη Οκτωβριο 2007 και Ευρωπη Νοεμβριο 2007.
Δες εδω
http://www.samsungexhibition.com/ifa2007/product/list.jsp?pcode=PROD05&select=5
Νικος:ernaehrung004:
 
Έμαθε κανείς τίποτα για το combo drive που θα βγάλει η lg για pc? Είχανε πει οτι
θα βγεί αυτόν τον Οκτώβριο με τιμή γύρο στα 350

Καλημερα φιλαρακι,
Ναι θα κυκλοφορησει τέλος Οκτωβριου στην Ελλαδα. Το ξερω απο γειτονες που πουλανε υπολογιστες. Η τιμη που εχουν προς στιγμη με Φ.Π.Α ειναι 400 ευρα. Πιστευω θα πεσει. Το συγκεκριμενο διαβαζει και γραφει BLU-RAY και διαβαζει μονο HD-DVD.
Νικος
 
Sorry ρε παιδια αλλα στα video clubs κυκλοφορουν ταινιες σε Blu-ray η HD-DVD?

Εγω το μονο που εχω δει ειναι καμια 10ρια κομματια σε Blu-ray μονο?
 
Re: Απάντηση: HD-DVD η BLU RAY?

Sorry ρε παιδια αλλα στα video clubs κυκλοφορουν ταινιες σε Blu-ray η HD-DVD?

Εγω το μονο που εχω δει ειναι καμια 10ρια κομματια σε Blu-ray μονο?[/QUOTE

Στο video7 που εχω στη γειτονια μου εχει μετρημενους 7 τιτλους Blu-RAY για ενοικιαση. Δεν ξερω γιατι αλλα ακομα HD-DVD δεν νοικιαζει καποιος που να ξερω Θεσσαλονικη. Σ αυτο μαλλον πρεπει να συντελει και το γεγονος οτι τα τελευταια δεν εχουν ελληνικους υποτιτλους.
Παντως υπαρχει και ελληνικο δικτυακο μαγαζι που πουλαει και HD-DVD. Στο εξωτερικο και ειδικα στην Αγγλια οι τίτλοι που πουλιουνται ειναι σχεδον μοιρασμενοι. Εκει πολυσ κοσμος εχει υιοθετησει απο νωρις τα player της Toshiba. Εγω και μιλαω μονο για τον εαυτο μου δεν την ξαναπαταω με τα διαφορετικα formats. Αγοραζω universal και εχω το κεφαλι μου ησυχο!
:music-smiley-005:
Νικος
 
εγω οταν ρωτησα για blu-ray, νομισαν οτι ηταν τιτλος ταινιας
περα απο αυτο τωρα πηγε και η paramount με το HD-DVD και μπερδευτηκαν περισοτερο τα πραγματα,συν του οτι οι Κινεζοι ανακοινωσαν ενα νεο φορμα το CH-DVD (ο Θεος να το κανει δηλαδη).

προσωπικα τιποτα προς το παρον,καλα δουλευουν τα upscaler DVD,αλλα εαν επρεπε να αγορασω κατι θα επαιρνα universal
 
δες εδω


http://www.videosun.gr/dvd.asp?tab2=2



το videosun εχει παααρα πολυ καλη συλλογη απο blu ray

για ενοικιαση και οσα δεν εχουν ελληνικους υποτιτλους αρα δε μπορουν να βγουν για ενοικιαση τα εχει για αγορα.



εχει και το are we done yet kai θα φερει (ξανα) (το πρωτο πουληθηκε) το reign over me για ενοικιαση.