φιλε argi καταρχην ο ασυμπιεστος ηχος ειναι καλυτερος του συμπιεσμενου (αξιωμα),ενας σημερινος ενισχυτης του 3000ρου ειναι καλυτερος απο τον ενισχυτη των 1500 αλλα ο σημερινος 3000ρος περιεχει βεβαιως τα καινουργια φορματ(αν κ αυτο δεν ειναι αξιωμα γιατι πχ ο onkyo875 παιζει ισαξια, αν οχι καλυτερα κατα την γνωμη μου με τον διπλασιας τιμης denon4308,για να μην μιλησουμε για την εικονα).Επισης πιστευω οτι οι σημερινοι ενισχυτες των 1000-1500ε παιζουν καλυτερα απο ενισχυτες 3000-5000ε 4ετιας κ περα,κ εξηγουμαι 1ον απο προσωπικες εμπειριες,ακροασεις 2ον οι σημερινοι ενισχυτες εχουν νεα,καινοτομα,συγχρονα συστηματα διαχειρησης,ελεγχου,παραμετροποιησης του ηχου 3ον τα dac's πχ εξαρτηματα κλπ που πληρωναμε πριν λιγα χρονια σε ενισχυτες των 3000 και ευρω τωρα βγαινουν σε ευρεια παραγωγη κ εχουν γινει πιο φθηνα,πχ θυμαστε οτι πριν λιγα χρονια για να χεις THX ULTRA(χωρις να ναι πανακεια)πληρωνες 5000ρο σε ενισχυτη,σημερα ο ταπεινος 875 το χει.Να μιλησουμε για προβολικα?που διναμε 5000ρο σε 800Χ600 χωρις φως προβολεα κ λεγαμε φθηνος ειναι κ σημερα με 1000κο εχουμε προβολικο μακραν καλυτερο,η παιρνουμε το esoteric κ την αλλη μερα βγαινει το ps3 που κοστιζει ενα 0 λιγοτερο κ παιζει bd κ αναστεναζει το καλυτερο dvd του κοσμου κ ποσα αλλα παραδειγματα.Εν τελει πιστευω οτι το HD ειναι επανασταση(μεχρι την επομενη)κ οτι οι εταιριες συνειδητοποιησαν οτι καλυτερα να μπει η υψηλη τεχνολογια στο σπιτι του μεσου καταναλωτη,κ οχι μονο ακριβα σε λιγους.Κ οτι δεν αξιζει να κανεις μεγαλες επενδυσεις σε μηχανακια που αλλαζει γρηγορα η τεχνολογια τους πχ προβολικα,tv,av ενισχυτες κλπ αλλα σε μηχανηματα που επιδεχονται πιο δυσκολα αλλαγων οπως πχ ηχεια,τελικοι κλπ κ ποτε επενδυση οταν στον αερα μυρισει αλλαγη(αλλα ποιος το κανει οταν εχει το σαρακι,χαχα)Αυτα εν πολλοις κ συγνωμη για την φλυαρια μου κ την εκτροπη μου εκτος θεματος σε καποια σημεια.