HDMI 20 Μέτρα για σύνδεση ενισχυτή σε δεύτερη TV

FrankyGR

Established Member
25 March 2008
173
Παιδιά καλησπέρα.

Θέλω από τη δεύτερη έξοδο HDMI του Yamaha RX-A820 να δώσω σήμα σε δεύτερη TV. Το μήκος είναι περίπου 16μ οπότε η επιλογή 15μ δεν υπάρχει και αναγκαστικά πάω για 20μ.
Είδα στην amazon αυτό : http://www.amazon.co.uk/gp/product/...act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A15TW43BF9Y9WW
Το έχει δοκιμάσει κανείς ?
Ευχαριστώ προκαταβολικά.

20 μετρα,ειναι 20 μετρα...το θεμα ειναι τι θα βρει στο δρομο του το καλωδιο.
απο δικια μου εμπειρια με μεγαλο μηκος hdmi(15μετρο)μονο ενα clictronic των 80-90ευρω(δεν θυμαμαι ακριβως)ειχε κλειδωσει και επαιζε απροβληματιστα 1080p.
οτι φθηνοτερο δοκιμασα,γιοκ..
για κατσε μηπως κανενα απο τα παιδια,γνωριζει καποιο φθηνο που παιζει σωστα σε μεγαλες αποστασεις.
αυτο βεβαια δεν σημαινει,οτι και ακριβο να παρεις θα κλειδωσει σιγουρα.
ειναι λιγο περιεργη κατασταση και θελει δοκιμες.

Ακου περιπτωση να καταλαβεις..
Καποια στιγμη που ειχα ένα προβολι,εβλεπα από την component.
Καλη εικονα,αλλα ηθελα να αναβαθμιστω.
Δινω 100 ευρω για ενα 15μετρο supra.
Επειδη όμως ειχα διαβασει διαφορα σχετικα με προβληματα στα μεγαλα μηκη καλωδιων hdmi,ειπα στον πωλητη,ότι εάν δεν μου κανει στο φερνω.οκ μου λεει-προσεχτικα.
παω σπιτι και αφου ειχαν πεσει για υπνο η υπολοιπη οικογενεια,ξεκιναω.
ΔΕΝ το περναω από καναλι,αλλα το δοκιμαζω χυμα να δω τι γινεται.
oλα οκ-κλειδωνει και 1080p,καλυτερη εικονα απο component και κανενα προβλημα..
ξεκιναω,το περναω στο καναλι(μανικι )και μετα από κανα μισαωρο ειμαι ετοιμος.
παταω να παιξει το dvd,τιποτε..
αλλαζω πηγη και παω σε htpc.τιποτε..μαυρη μαυριλα.
Κλεινω ανοιγω προβολι ,τσεκαρω μηπως τσακισε πουθενα,κοιταζω ρυθμισεις.ολα ηταν σωστα.
με το που το εβγαλα από το καναλι,καμπανα.κανενα προβλημα
αντε λεω,άλλη μια μηπως καπου δεν εκατσε καλα.αντε παμε παλι με πολύ προσοχη.ΤΖΙΦΟΣ…
αυτό τωρα,καπου επεφτε(μαλλον σε κανα ηλεκτρομαγνητικο πεδιο)και τα εχανε..
ηταν η θωρακιση του,η κατασκευη του..?δεν ξερω.
το clictronic με το που το κουμπωσα στο καναλι,τελος.ολα οκ..

σε κουρασα αλλα ηθελα να σου δωσω ένα παραδειγμα ταλαιπωριας που καλο θα ηταν να αποφυγεις..

Για να σου λυσω την απορια, προ διετιας περασα ενα 20μετρο Equip το οποιο ομως ειχε ενα κυκλωματακι στην ακρη του και ελεγε σαφως πως πρεπει να μπει στην πλευρα του προβολικου μεσου.
Εκεινη την ημερα ελειπα δυστυχως και περαστηκε αναποδα. Το καλωδιο φυσικα ετσι δεν λειτουργει, δοκιμαστηκε αναποδα και κλειδωνε παντου. Δωρον αδωρον βεβαια.
Σημερα παρελαβα το μεσημερι απο εδω http://www.ebay.co.uk/itm/20M-White-High-Speed-HDMI-Cable-v1-4-Ethernet-3D-HD-1080i-p-/121063307978
ασπρο που ηθελα 20μ και κλειδωνει θαυμασια, 26 λιρες Αγγλιας περιπου αν θυμαμαι καλα. Μια εβδομαδα, το στελνει με κανονικο ταχυδρομειο.

Για να σου λυσω την απορια, προ διετιας περασα ενα 20μετρο Equip το οποιο ομως ειχε ενα κυκλωματακι στην ακρη του και ελεγε σαφως πως πρεπει να μπει στην πλευρα του προβολικου μεσου.
Εκεινη την ημερα ελειπα δυστυχως και περαστηκε αναποδα. Το καλωδιο φυσικα ετσι δεν λειτουργει, δοκιμαστηκε αναποδα και κλειδωνε παντου. Δωρον αδωρον βεβαια.
Σημερα παρελαβα το μεσημερι απο εδω http://www.ebay.co.uk/itm/20M-White-High-Speed-HDMI-Cable-v1-4-Ethernet-3D-HD-1080i-p-/121063307978
ασπρο που ηθελα 20μ και κλειδωνει θαυμασια, 26 λιρες Αγγλιας περιπου αν θυμαμαι καλα. Μια εβδομαδα, το στελνει με κανονικο ταχυδρομειο.

Θα το παραγγείλω σήμερα και γω αφού σου δουλεύει...
Κλειδώνει 1080p ?