Home cinema 5.1

anderm

Γενικός Διαχειριστής
Staff member
1 August 2009
10,863
Αθήνα...
Καλησπερα σας,εχω κατασταλαξει στην αγορα home cinema,ολο απο την αρχη,ειδα τα b&o αλλα και bose,γνωριζω περιπου τις τιμες,αλλα αυτο που με νοιαζει ειναι εαν πληρωνεις μονο design ή ειναι πραγματικα ποιοτικα.Απο τηλεοραση τωρα,εχω στο σαλονι την samsung 40 b 8000,και ελεγα να την εβαζα στην κρεβατοκαμαρα,να φυγει η crt και να μπει μια Beovision 7 55'' στο σαλονι.Απο ηχεια ειδα τα beo lab 5 και τα 8000,απο την bose τωρα μου αρεσαν τα ACOUSTIMASS 15,ποια ειναι καλυτερα;

Καλησπερα σας,εχω κατασταλαξει στην αγορα home cinema,ολο απο την αρχη,ειδα τα b&o αλλα και bose,γνωριζω περιπου τις τιμες,αλλα αυτο που με νοιαζει ειναι εαν πληρωνεις μονο design ή ειναι πραγματικα ποιοτικα...

Πρωτίστως πληρώνεις αυτό που σου έχω υπογραμμίσει....

.....και να μπει μια Beovision 7 55'' στο σαλονι.

Μάλλον μας κάνεις πλάκα..... Με τα λεφτά που κοστίζει αυτή, παίρνεις δύο 60άρες plasma και προβολέα.....

Απο ηχεια ειδα τα beo lab 5 και τα 8000,απο την bose τωρα μου αρεσαν τα ACOUSTIMASS 15,ποια ειναι καλυτερα;

bang_and_olufsen_beolab_5_speakers_01.jpg

Βeolab5, μόνο 11.000 ευρώ.......

:chinscratch:

.....Απο τηλεοραση τωρα,εχω στο σαλονι την samsung 40 b 8000...

Τι έγινε μίκρυνε ξαφνικά η 46άρα;

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1027657&postcount=25

.....και ελεγα να την εβαζα στην κρεβατοκαμαρα και να μπει μια Beovision 7 55'' στο σαλονι...

Απ' τις 40-46 ίντσες και τα 2.000 ευρώ, πήγαμε στις 55" και τα 8.000 ευρώ..... Κέρδισες το λαχείο;

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=1155227#post1155227

Τι έγινε μίκρυνε ξαφνικά η 46άρα;

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1027657&postcount=25

Απ' τις 40-46 ίντσες και τα 2.000 ευρώ, πήγαμε στις 55" και τα 8.000 ευρώ..... Κέρδισες το λαχείο;

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=1155227#post1155227

Λαθος εκανα,τελος παντων,τα τετραγωνικα του σαλονιου ειναι 33.κατι,τωρα,για τιμες περιπου ξερω,ειδα την beovision 7 στο καταστημα μεσα στο golden hall και ειναι καταπληκτικη,τωρα οσον αφορα το τι πληρωνεις και τι παιρνεις,Ακουσα και τα ηχεια,τα beolab 5,και μου φανηκαν καλυτερα απο τα 8000,μου ειπε και ο πωλητης οτι μπορω να παρω ενα πραγμα,που μπαινει πισω απο την τηλεοραση(σε γυψοσανιδα)και απο εκει κανω την συνδεσμολογια,και επισης λεει οτι ειναι αρκετα καλυτερος ηχος απο συστηματα dts-hd tru hd κτλπ,να το πιστεψω αυτο;

Μου εβαλε και να δω ενα δισκακι στην τηλεοραση,το οποιο ειπε οτι ειναι dvd και εδειχνε σαν blu-ray,δεν προσεχα τι εκανε εκεινη την στιγμη γιατι μου ελεγε να περιφερομαι στο μαγαζι ωστε να ακουσω οτι δεν εξασθενει ο ηχος πουθενα,αυτο ηταν το μονο πραγματικο νομιζω,γιατι το διαπιστωσα μονος μου.

Ναι ετσι οπως σου λεω...Και μου ειπε οτι ειναι και σημαντικα ανωτερο απο dts κτλπ,αυτο δεν ξερω εαν στεκει...

Τοτε τι ισχυει για το παραπανω συστημα;Γνωριζει καποιος;

Με ρωτησε πως θελω να λαβω την προσφορα,δηλαδη μεσω mail ή μεσω ταχυδρομιου,ειπα mail.Του ειπα μια προσφορα με την Beovision 7 55'' και 4 Beolab 5,(SUB ενα μονο πρεπει να εχει ετσι και αλλιως)κεντρικο ηχειο μου ειπε υπαρχει ενα που μπαινει κατω απο την τηλεοραση,και η προσφορα θα εχει αυτα + εγκατασταση και ενα αλλο πραγμα που βαζουν απ πισω,που εχει blu-ray κτλπ.Σιγουρα ξερω στο περιπου ποσο θα παει...

Πάνε οι εποχές που πήγαινες σε ένα μαγαζί, ρωτούσες "πόσο κάνει" και σου έλεγαν.
Να μην ρωτήσω και εγώ με τι ενισχυτή θα παίξουν όλα αυτά ?

Πάνε οι εποχές που πήγαινες σε ένα μαγαζί, ρωτούσες "πόσο κάνει" και σου έλεγαν.
Να μην ρωτήσω και εγώ με τι ενισχυτή θα παίξουν όλα αυτά ?

Να φανταστω πως τα ηχεια ειναι ενεργα,το ιδιο και το subwoofer;Δεν μου ειπε κατι για ενισχυτη..

Είναι ενεργά αυτά τα ηχεία. Και συνολική τιμή φαντάζομαι > 15.000 ευρώ. Με τόσα χρήματα φτιάχνεις δικό σου κινηματογράφο....

6.850 Περιπου η τηλεοραση,η beo vision 7,την παραγγειλα αυτην,τωρα αναμενω γνωμες για την συνθεση του home cinema,ημερομηνια παραδοσης θα εχω σε 1-2 μερες,Τωρα,καλυτερα 4 beolab 5 και για κεντρικο ηχειο εχουν αυτοι ενα που μπαινει καθετα στην τηλεοραση,αντικημενικα,καλυτερα ειναι να παρω μια κορυφαια συνθεση απο τους καλυτερους κατασκευαστες ή να παρω τα εργοστασιακα της b&o;Οτι θα ειναι καλα το θεορω απλα δεδομενο για την κατηγορια.

Last edited:
Απάντηση: Re: Home cinema 5.1

Οτι θα ειναι καλα το θεορω απλα δεδομενο για την κατηγορια.

Τιποτα μην θεωρεις δεδομενο. Μπορεις να δωσεις τρελα χρηματα και να κανεις μια τρυπα στο νερο ή να δωσεις λιγα χρηματα και να κανεις κατι αξιολογο.

Δηλαδη,με 15 χιλιαδες+++ υπαρχει περιπτωση να μην με αφησει ευχαριστημενο;Προτεινετε κατι αλλο,νομιζω οτι υπαρχουν πολλες αρκετα αξιολογες επιλογες.