Η κρίσιμη στιγμή

ΒΛΑΣΙΔΗΣ

AVClub Fanatic
19 June 2006
19,341
Θεσσαλονίκη
Μερικές φορές συμβαίνουν κάποια πράγματα μπροστά σου ή δίπλα σου και λές "πώ πώ να είχα τώρα τη μηχανή μου". Άλλες φορές βγαίνεις με αυτό το σκοπό και δεν μπορείς να πετύχεις τίποτε.

Κι άλλες φορές έχεις οπλίσει για να τραβήξεις κάτι άλλο και τότε σκάει η μαγεία μπροστά σου.

Μου συνέβη το Σάββατο. Ήμουν με τη γυναίκα μου στο Γαλαξίδι σκαστός από συνέδριο. Αέρας φοβερός (8 + στην ξηρά). Είπα να πάμε μέχρι το ακρωτήρι, εκεί που έχουν στήσει το άγαλμα, αφιερωμένο στις μάνες και τα παιδιά που αποχαιρετούσαν τους ναυτικούς. Πέρασα μια φορά, το τράβηξα 2-3 φορές, αλλά δεν έμεινα ικανοποιημένος, διότι τα κλαδιά μπαίνουν στο κάδρο και δεν είχα ύψος, ώστε να φανεί καλά η θάλασσα. Ξαναπέρασα. Βγήκα να τραβήξω. Ο αέρας μανιασμένος. Η γυναίκα μου, μου χτυπούσε το τζάμι να μπω μέσα, καθώς ένιωθε να κουνιέται το αυτοκίνητο (πλέον του 1,5 τόνου!!). Μια στάση ακόμα είπα, και έστριψα λίγο για να πάρω καλύτερη θέση προς τη θάλασσα πίσω από το άγαλμα. Και τότε εμφανίστηκε το ουράνιο τόξο, ακριβώς στο σημείο που έπρεπε….

Τράβηξα….

attachment.php

Attachments

• DCC_3435_.jpg
    DCC_3435_.jpg
    99.1 KB · Views: 113
Την έχω ανεβάσει παλαιότερα.
Εντάξει, φωτογράφιζα το αιολικό πάρκο, αλλά το ότι θα πέρναγε μπροστά μου ένα λευκό άλογο δεν το περίμενα.

windhorse2.jpg