Η ωραία Ελένη στο Μέγαρο...

Busoni

Supreme Member
5 July 2006
3,290
Αθήνα - Χολαργός
helene-grimaud.jpg

...αύριο και μεθαύριο. Εντάξει, το έβαλα λίγο αργά αλλά πιστεύω οτι οι φανατικοί έχουν φροντίσει ;) Θα ερμηνεύσει το 1ο κοντσέρτο του Brahms για πιάνο και ορχήστρα με την Φιλαρμονική της Βιέννης υπό τον Fabio Luisi.

Δέν είναι τόσο κούκλα όσο φαίνεται...
Την προηγούμενη φορά πού είχαμε πάει μαζί μέ Ντέμιαν στο Μέγαρο και έπαιξε Ravel (η Ελενίτσα όχι ο Ντέμιαν:D)εμένα μού φάνηκε κατώτερη τού αναμενομένου..
Kαι φορούσε και μιά μαύρη πανταλόνα πού δέν..............:BDGBDGB53::flipout:

... όχι βρε π..στη μου.... βγαίνει και σε ξανθό το υπόψη προϊόν ;

... εάν θέλει κάποιος να απολαύσει χαριστωμένες μουτίτσες ας πάει ...

...ελπίζω να έχει έξω τα (ομολογουμένως όμορφα) μπρατσάκια της ....

Μπορεί να ξεροσταλιάζουμε στην εικόνα της ωραίας Ελένης και ν' αρχίζουμε τις λιγωμένα 'αντρικά' αφ' υψηλού, αλλά της αξίζει μεγάλο :grinning-smiley-043 γιατί έχει δείξει επανειλημμένα πως είναι ανήσυχος και πολύπλευρος άνθρωπος, αντικομφορμίστρια και - εν τέλει - σημαντική καλλιτέχνης.

Αυτήν την ώρα στο Γ' Πρόγραμμα της έχει εκπομπή αφιερωμένη ίσως ο πλέον σοβαρός, σεμνός και γνώστης μουσικός παραγωγός κλασσικής μουσικής στο ραδιόφωνο, ο Στέλιος Μούστος και της αποδίδει τιμή και σεβασμό. :grinning-smiley-043

Μπορεί η κυρία να μην παίζει τη σονάτα αρ. 17 του Μπετόβεν όπως ο Μπάκχαουζ, αλλά είναι ξιπασιά και αδικία εκ μέρους μου να την κατηγορώ γι' αυτό. :violent-smiley-011:

ΥΓ. Τι θα γίνει Σωτήρη, θα μας πεις τις εντυπώσεις σου από τη συναυλία; :smokin:

Last edited:
Re: Απάντηση: Η ωραία Ελένη στο Μέγαρο...

της αξίζει μεγάλο :grinning-smiley-043 γιατί έχει δείξει επανειλημμένα πως είναι ανήσυχος και πολύπλευρος άνθρωπος, αντικομφορμίστρια και - εν τέλει - σημαντική καλλιτέχνης.

Συμφωνώ και επαυξάνω. Εχει επίσης κάνει μιά συναρπαστική Bourlesque για πιάνο και ορχήστρα (R. Strauss). Είναι από τους πιο χαρισματικούς νέους καλλιτέχνες η Ελέν.

παραμένει ´Νέα και ελπιδοφόρα´.:flipout:

E ναι. Είναι και 11 χρόνια μικρότερη από την Καναδέζα.
Αλλά δεν είναι τυχαίο ότι γράφει στη DG, ενω η άλλη στην Hyperion. Υπάρχει μιά μικρή διαφορά. ;)

Η Hewitt έχει κάνει εξαιρετικό Rameau,Bach και Ravel..
Kαι στην D.G. είχε συμβόλαιο και η Mutter.-bye-
H Ηyperion είναι εξαιρετική εταιρεία.Δέν ξέρω εάν πλεον η D.G. υπερτερεί.

Με γεια της και χαρά της Χιούιτ. Εδώ μιλάμε για την Ελένη, η αξία της οποίας δεν εξαρτάται, ούτε υποβαθμίζει την αξία της Χιούιτ.

Το συμβόλαιο της Ελένης βέβαια θα έδιναν το ένα χέρι τους στην Hyperion για να το πάρουν αυτοί, όπως εξάλλου και της Μούτερ. ;) Γιατί όπως και να το κάνουμε, εκτός από πολύ καλές είναι και σταρ. :star:

Η Hewitt έχει κάνει εξαιρετικό Rameau,Bach και Ravel..
Kαι στην D.G. είχε συμβόλαιο και η Mutter.-bye-
H Ηyperion είναι εξαιρετική εταιρεία.Δέν ξέρω εάν πλεον η D.G. υπερτερεί.

O Μπαχ της δεν λέει.
Ο Ραμώ...so so.
Τo Ραβέλ δεν τον έχω ακούσει αλλά είναι καλός ο Κουπρέν της.
1 out of 4: not bad I must say, not bad -bye-

Ο Ραμώ ειναι αριστουργηματικός.
Ο Ραβέλ πολύ καλός.
Ο Μπάχ σε σχέση με ιερά τέρατα πιό πίσω.
Ο Κουπρέν εξαιρετικός.
Αρα 3/4.
Η Ελενίτσα πού να παίξει μπάλλα??
Στον Ραβέλ ή στον Μπράμς??
Την έχουν φάει λάχανο.

Η Ελενίτσα πού να παίξει μπάλλα??
Στον Ραβέλ ή στον Μπράμς??
Την έχουν φάει λάχανο.

Ναι, καλά...δεν ξέρουν τα τσακάλια της DG και ξέρει -ή μάλλον, ήξερε- ο Perry. 100 χρονώ η αλεπού, 110 το αλεπουδάκι γίνεται; -bye-
ο Μπαχ της είναι απαράδεκτος γιατρέ :grandpa:

Ρε σείς μαζί την ειδαμε πέρυσι στο μέγαρο..
Η ερμηνεία της στον Ραβέλ ήταν επιεικώς μέτρια...
Ο Βach τής Hewitt είναι επαρκέστατος,αλλά πολύ δύκολα συγκρίνεται μέ ερμηνείες άλλων.
Anyway η Ελενίτσα δέν μου λέει πολλά.
Μακάρι στο μέλλον να μέ διαψεύσει.