Ξέρει κανείς να μου προτείνει ηχεία οροφής? Θα τοποθετηθούν σε μπάνιο με ψευδοροφή γυψοσανίδας βάθος 20-25 εκ. και δεν ξέρουμε με τι ενισχυτή θα παίξουν μάλλον μέχρι 100 w
Χωρίς να ξέρω να σου απαντήσω, με την υγρασία δε θα υπάρχει πρόβλημα;
Ψάξε γενικά για ηχεία για σκάφη, πολλές εταιρίες έχουν κάτι να προτείνουν.
Υποθέτω ότι εκεί που πουλάνε σκάφη θα ξέρουν περισσότερα από τα κλασικά μαγαζιά.
Από Marine speakers έχω ακούσει μόνο τα bose και παίζανε συμπαθητικά.
Πάντος έχω ακούσει για τύπους που τραγουδάνε στο μπάνιο αλλά όχι και έτσι...
Μεγαλύτερο πρόβλημα έχει η γυψοσανίδα με την υγρασία παρά τα marine speakers.![]()
υπάρχουν πάρα πολλά... ενδεικτικά θα αναφέρω Focal, B&W, Canton...
μπες στα site του και δες είτε in-wall, in-ceilling, είτε custom...
H Πρασινη γυψοσανιδα που ειναι για τα μπανια δεν εχει προβλημα υγρασιας.
Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι γυψοσανίδα αλλά τσιμεντοσανίδα.![]()
Σας ευχαριστώ παιδιά είναι για μια κατοικία ενός πελάτη, που εχω αναλάβει την επίβλεψη και διαχείριση έργου και θέλω να βρω κάτι καλό για την περίπτωση.
Θα ψάξω σε αυτές τις εταιρείες και βλέπουμε.
Οσο για τις γυψοσανίδες αυτές που μπαίνουν σε υγρούς χώρους λέγονται ανθυγρες και έχουν ειδικές προδιαγραφές. Τσιμεντοσανίδες επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν κυρίως σε εξωτερικούς χώρους. Επειδή είμαι αρχιτέκτονας και με αυτά ασχολούμαι καθημερινά αν χρειάζεστε κάτι πείτε μου.
(Σε μια γραμμη, θελω να φτιαξω οροφη σε ενα δωματιο κατασκευασμενο απο αλφα μπλοκ, και θελω να αποφυγω μπετα, τοσο σε κολονες οσο και σε οροφη. Γινεται?)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.