- 15 March 2008
- 28
Γειά σας και καλώς σας βρήκα!
Είμαι σε απογνωση και θα ήθελα τη βοήθειά σας.
Θέλω να πάρω καινούρια Τv, και ενώ είχα να αποφασίσω ανάμεσα σε δυο 32άρες (συγκεκριμένα Philips PFL9632 και Sony D3000), μετά απο πολλές ώρες σερφαρίσματος σε site και forums, έχω μπερδευτει άσχημα κι εκεί που ήμουνα ανάμεσα σε 2 τώρα είμαι ανάμεσα σε καμιά 20ριά, βάζοντας στο παιχνίδι και 37άρες (μέχρι και 40ρες!):frown:
Θέλω μια ΤV για/με:
HD Ready ή FullHD απο τα 2,2 μέτρα?
Ποιές τηλεοράσεις μου προτείνετε?
Ιδανικές μου φαίνονται οι παρακάτω:
Είμαι σε απογνωση και θα ήθελα τη βοήθειά σας.
Θέλω να πάρω καινούρια Τv, και ενώ είχα να αποφασίσω ανάμεσα σε δυο 32άρες (συγκεκριμένα Philips PFL9632 και Sony D3000), μετά απο πολλές ώρες σερφαρίσματος σε site και forums, έχω μπερδευτει άσχημα κι εκεί που ήμουνα ανάμεσα σε 2 τώρα είμαι ανάμεσα σε καμιά 20ριά, βάζοντας στο παιχνίδι και 37άρες (μέχρι και 40ρες!):frown:
Θέλω μια ΤV για/με:
- Απόσταση θέασης 2,2 μέτρα
- 40% χρηση για Games(PS3) και 30% για Blu-Ray
- 24p
- (?) 100Ηz (Λένε ότι είναι καλό για Games...δεν εχω ιδέα αν αληθεύει)
- Καλο ήχο
- Εως 1200 Ευρώ
HD Ready ή FullHD απο τα 2,2 μέτρα?
Ποιές τηλεοράσεις μου προτείνετε?
Ιδανικές μου φαίνονται οι παρακάτω:
Ευχαριστω προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας! :2thumb22sup:
P.S.: Ρώτησα και τον ''Κοσμα'' για ΤV και μου είπε να ξεφύγω απο LCD, παρ'όλο που εξήγησα οτι θα παιζει κατα 70% PS3, λέγοντάς μου οτι οι Plasma ειναι πολύ καλυτερες πιά. Ετσι μου πρότεινε την Panasonic 37PX80
P.S.: Ρώτησα και τον ''Κοσμα'' για ΤV και μου είπε να ξεφύγω απο LCD, παρ'όλο που εξήγησα οτι θα παιζει κατα 70% PS3, λέγοντάς μου οτι οι Plasma ειναι πολύ καλυτερες πιά. Ετσι μου πρότεινε την Panasonic 37PX80