Ιδανική TV 32''/37'' για PS3

mikezante

New member
15 March 2008
28
Γειά σας και καλώς σας βρήκα!

Είμαι σε απογνωση και θα ήθελα τη βοήθειά σας.
Θέλω να πάρω καινούρια Τv, και ενώ είχα να αποφασίσω ανάμεσα σε δυο 32άρες (συγκεκριμένα Philips PFL9632 και Sony D3000), μετά απο πολλές ώρες σερφαρίσματος σε site και forums, έχω μπερδευτει άσχημα κι εκεί που ήμουνα ανάμεσα σε 2 τώρα είμαι ανάμεσα σε καμιά 20ριά, βάζοντας στο παιχνίδι και 37άρες (μέχρι και 40ρες!):frown:

Θέλω μια ΤV για/με:
  • Απόσταση θέασης 2,2 μέτρα
  • 40% χρηση για Games(PS3) και 30% για Blu-Ray
  • 24p
  • (?) 100Ηz (Λένε ότι είναι καλό για Games...δεν εχω ιδέα αν αληθεύει)
  • Καλο ήχο
  • Εως 1200 Ευρώ
Στις πόσες ιντζες να καταλήξω?
HD Ready ή FullHD απο τα 2,2 μέτρα?
Ποιές τηλεοράσεις μου προτείνετε?
Ιδανικές μου φαίνονται οι παρακάτω:
  1. Sharp 37X20E
  2. Samsung 37M86
  3. Sony 32D3000
  4. Philips 32PFL9632D
  5. Sharp 32X20E
Ευχαριστω προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας! :2thumb22sup:

P.S.: Ρώτησα και τον ''Κοσμα'' για ΤV και μου είπε να ξεφύγω απο LCD, παρ'όλο που εξήγησα οτι θα παιζει κατα 70% PS3, λέγοντάς μου οτι οι Plasma ειναι πολύ καλυτερες πιά. Ετσι μου πρότεινε την Panasonic 37PX80

Ειδικα για τηλεοπτικο σημα οι plasma πραγματι ειναι καλυτερες και πολυ φθηνωτερες απο μια αντιστοιχης εικονας LCD.

Για κονσολες ομως και χρηση με PC οι LCD ειναι καλυτερες για διαφορους λογους (πιο ξεκουραστη εικονα , δεν παρουσιαζουν burn in κτλ).

Στις 37" δεν θα δεις καμια διαφορα HD Ready με Full HD.

Μιας και παίζεις αρκετά παιχνίδια εγώ θα προτείνω LCD αν και η 42PX80 αξίζει την προσοχή σου.Από LCD λοιπόν πας σε 37"-40".
Σωστά έβαλες την 37Μ86 μιας και η 40" κοστίζει παραπάνω.Η πιο φτηνή και καλύτερη λύση είναι η 1080p Sony KDL-40D3500 ακριβώς στο budget σου

+1
--------------------------------------------------
αν και πλασματάκιας!
έτσι κι αλλιώς εσύ θα βλέπεις πολύ λίγο τηλεοπτικό σήμα
όμως με τίποτα κάτω απο 37

Eίχα συνδέσει το PS3 σε μια Plasma της Samsung τα Χριστούγεννα (δεν θυμάμαι ακριβώς - μοντλέλο 2007) και έχω πολύ άσχημες αναμνήσεις... Να φανταστείτε, στη παλαιολιθική Bravia KLV-S40A10 έπαιζε τρεις φορές καλύτερα...
Το βλέπω χλωμό για την Panasonic.

Μαλλον θα καταλήξω ή στη Μ86 ή στη Sharp (αν και ο GeoGeoGeo με έβαλε σε σκέψεις με τη Sony...)

Anyway, σας ευχαριστώ πολυ όλους!

την 37άρα sharp λες έτσι?η 32άρα μικρή είναι.πάντως γιατί να μην πάρεις την 40άρα?είναι πολύ καλή τιμή.Επίσης αν ενδιαφέρεσαι η expert την έχει 1299Ε με 18 άτοκες και τα EURONICS στα 1399Ε με home cinema DAV-DZ230

Μωρε θα την έπαιρνα άυριο το πρωί, αλλά μου φένονται πολλές 40 ίντζες, γιατι έχω μικρό σαλόνι και βλεπω μέχρι και απο 1,6 μέτρα..

Επίσης, μόλις είδα σε ένα αγγλικό φόρουμ ότι η Sharp παρουσιάζουν προβλήματα όπως ''banding'' και ''red push'', και σαν να μην έφτανε αυτό, έμαθα ότι η Samsung Μ86 δεν προβάλει 24p :bang:

Με βλέπω να παίρνω ''τα βουνά''....

προβάλει 24p η samsung απλά πάρε την 40άρα σονυ αφου για HD δεν θα χεις πρόβλημα

προβάλει 24p η samsung απλά πάρε την 40άρα σονυ αφου για HD δεν θα χεις πρόβλημα

Κλασσικα Σονακιας..χεχε...:ernaehrung004:
Σε παω ομως γιατι εμενεις στις αποψεις σου...:Banane0:

αν τα 1,6 μέτρα είναι το ελάχιστο και όχι το μέγιστο, τότε οι 40ρα είναι μια χαρά

Ρε παιδιά που λέει οτι προβάλει 24p ? Ουτε στο site της το είδα, ούτε σε review, ούτε στο συγκριτικό του Hitech Φεβρουαρίου (μάλιστα το έχει σαν μειονέκτημα).

καλά το hitech δεν το σχολιάζω πάντως όλες οι Μ87 μετά από το Μαιο επιβεβαιβεομένα από ιδιοκτήτες είναι 24p compatible

Mετα απο μεγαααααλη βόλτα στην αγορά έχω πια καταλήξει ανάμεσα στην Samsung 37M86 και Sony 40D3500. Οι μισοί, πάντως, πωλητές ισχυρίζονται πως η πρώτη δεν υποστηρίζει 24p. Μόνο στο πλαίσιο ήταν 100% σίγουροι οτι έχει...
Επίσης λένε ότι η Sony έχει καλύτερο επεξεργαστή απο τη Samsung. Ξέρετε αν αυτο αληθεύει??
(Πάντως, όταν τις είδα δίπλα δίπλα, η Samsung ,με κέρδισε σε μαύρο και γρήγορες σκηνές.)

Μεταξυ των δυο θα επαιρνα την D3500.

Mεγαλες διαφορες στην εικονα δεν υπαρχουν αλλα οι 3" παραπανω θα σου φανουν χρησιμες.

Και το πιο κορυφαίο το ξέχασα:
Μπήκα και στα fnαc (δεν ξέρω ακόμα γιατί...) και ενώ ρωτούσα ένα πωλητή για τις δυό τηλεοράσεις, μόλις άκουσε 2,2 μ. απόσταση θέασης, μου λέει: '' Ασε ρε φίλε, ψάξε καλύτερα καμια 26άρα!''
Ακόμα γαλάω...!

Και το πιο κορυφαίο το ξέχασα:
Μπήκα και στα fnαc (δεν ξέρω ακόμα γιατί...) και ενώ ρωτούσα ένα πωλητή για τις δυό τηλεοράσεις, μόλις άκουσε 2,2 μ. απόσταση θέασης, μου λέει: '' Ασε ρε φίλε, ψάξε καλύτερα καμια 26άρα!''
Ακόμα γαλάω...!

Δεν του ειπες οτι δεν θα τη βαλεις στο σπιτακι της .........Bi Bi Bo ?:flipout::flipout:

Aν και δεν με ενθουσιαζει σαν αγορα ουτε η μια ουτε η αλλη και γω μεταξυ των 2 την sony θα διαλεγα .